Reviews

9.3 / 10
55 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Deskundigheid
9.2/10
Betrokkenheid
9.5/10
Resultaat
9.2/10
Advies
9.3/10
Medewerkers
9.3/10
Nazorg
9.1/10
Bereikbaarheid
9.2/10
Communicatie
9.4/10

55 Reviews

WP koffie en thee
10/10

Ik ben zeer tevreden over de service en de behulpzaamheid van de webshopfactory.
Mede door de ideeën van Ton de Laaf is mijn webshop met diverse koffie producten een echte eyecatcher geworden.

Sterke punten

Zelfs als de webshop al draait en ze zien iets vreemds in de shop dan krijg je gelijk een bericht in de mail met daarin de opmerking en oplossing.

Verbeterpunten of tips

Op dit moment nog niet...


IJslandershop / Yvonne van Dijk
8/10

Ik werk graag met je samen, maar dat is wel bekend toch Ton?

Sterke punten

Korte lijnen vind ik erg fijn! Ik hoef niet eerst heel menu per telefoon door voor ik de juiste persoon heb.

Verbeterpunten of tips

Geen


Total Safety Center
8/10

Hebben mij geholpen met 2 webshops.
Een hebben ze zelf gebouwd en een heb ik met hulp van de webshopfactory gemaakt.

Sterke punten

Goede begeleiding zelfs in de avonduren


collectorshop24.nl
8/10

Nog geen lange ervaring , slechts 2x contact gehad en deze was voor dat momend perfect

Sterke punten

goede communicatie en neemt de tijd voor de uitleg. en Vriendelijk

Verbeterpunten of tips

tot nu toe geen.


Teun designs b.v.
10/10

De ervaring is gewoon prima

Sterke punten

Hoewel mijn shop nog steeds niet aktief is (heeft niets met shopfactory te maken) ervaar ik veel ondersteuning van total care en met name Ton.

Verbeterpunten of tips

voorlopig nog geen


Giardino B.V.
10/10

Altijd prettige communicatie zowel telefonische als per mail. Ook deskundig in het meedenken van oplossingen.
Tot nog toe alleen met een medewerker te maken gehad. Ook na de gebruikelijke...

Sterke punten

Zie inleiding.
Ik wou dat er meer collegas waren met de zelfde insteek en handelswijze als deze. Dat zou het leven er een stuk prettiger uitzien en zijn.

Verbeterpunten of tips

Op dit moment zou ik het niet weten. Zeker doorgaan met de ingeslagen weg.
Grtz Eduardo


www.divabagsandshoes.nl
10/10

In een woord geweldig.Ik zat echt met een probleem en werd direct gebeld en geholpen door de webshopfactory met mijn website.Via teamvieuwer kwam ik in direct contact met de mensen van de...

Sterke punten

Goed bereikbaar en reageren meteen.Denken ook heel goed mee over je concept.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door!


Jasmara
10/10

Goede hulp, rustige begeleiding en verrast met gratis adviezen ter verbetering van mijn site

Sterke punten

Denken met je mee, geven adviezen die mij passen en geven de ruimte om zelf te kiezen en te ervaren


Krijgsman
10/10

Geen

Sterke punten

geen

Verbeterpunten of tips

geen


www.rc-specialist.nl
10/10

Ik ben alfred van dijk van www.rc-specialist.nl en heb sinds 2006 ShopFactory en ben van dag 1 super gemotiveerd en bovendien super makkelijk door deze software
maar niet alleen om de...

Sterke punten

snel corect en begrijpen van problemen

Verbeterpunten of tips

voor mij niet gewoon top