Reviews

9.3 / 10
55 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Deskundigheid
9.2/10
Betrokkenheid
9.5/10
Resultaat
9.2/10
Advies
9.3/10
Medewerkers
9.3/10
Nazorg
9.1/10
Bereikbaarheid
9.2/10
Communicatie
9.4/10

55 Reviews

J.Bloksma/ repadent.nl
10/10

Super! In een paar weken een pracht van een website en meteen al met het belangrijkste keyword op de 1e plaats!

Sterke punten

Meedenken, "out of the box" denken en met verrassende dingen komen.

Verbeterpunten of tips

vooral zo blijven doorgaan:)


Aquademi
8/10

Goede ervaring, ik was snel thuis in de wereld van de webshops.

Sterke punten

Goed thuis in het programma en zoeken mee naar oplossingen


Snore-Breaker
10/10

Als startende onderneming is het wel heel erg fijn wanneer WebShopFactory je implementatie begeleidt.
Meedenken, advies en ook nog eens ruimschoots tijd & aandacht zit in hun DNA. Ronduit...

Sterke punten

Zeer sterke focus, snelheid, flexibiliteit, ruime ervaring en ook heel veel geduld.

Verbeterpunten of tips

Wij kunnen ze op dit moment niet verzinnen. Alles was top verzorgd!


GreyHouse B.V.
10/10

Ik kan Ton altijd bellen als ik er niet uitkom. Hij helpt me altijd direct of belt snel terug. Voor zijn hulp moet ik een klein bedrag betalen, dat is geen probleem, het scheelt mij uren uitpluizen.

Sterke punten

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen, Ton heeft een grote kennis van ShopFactory. Via Teamviewer maakt hij contact en hij mij zien hoe ik een functie in Shopfactory moet toepassen.

Verbeterpunten of tips

Ik heb geen verbeter punten, alles werkt prima


Anoniem
8/10

Communicatie en uitleg via de telefoon is top!

Sterke punten

Communicatie en uitleg via de telefoon is top!

Verbeterpunten of tips

nee


Metzlederwaren.nl
10/10

Wij zijn klant van Dewebshopfactory, we hebben een Gold account en daar maken we dankbaar gebruik van!

Sterke punten

Elke keer dat ik belde werd ik vrijwel direct geholpen of mij werd beloofd teruggebeld te worden,wat daarna ook gebeurde (in tegenstelling tot andere bedrijven).
Wij zijn ZEER tevreden over de hulp m.b.t. de website en shop en ook ZEKER tevreden over tips & tricks buiten de shop om, zoals het gebruik van Gmail, het google account en google drive!


Yvonne van Dijk / Atorka.nl
10/10

Zeer tevreden! Ton altijd erg behulpzaam en geeft goed advies.


De Muntzoeker
10/10

Zeer goed en echt behulpzaam en vriendelijk.


Otten Pet Cages / Kattenrennen.nl
10/10

Ton de Laaf is een enorme steun bij het oplossen van problemen waar ik tegenaan loop, heeft een objectieve kijk op dingen en staat je met raad en daad bij.

Sterke punten

De rustige uitgebreide uitleg en kennis van zaken.


Ocloc
8/10

?

Sterke punten

?

Verbeterpunten of tips

?