thom damen
- Sterke punten
- Meteen op de bus snel gemaakt en verstuurd
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- 2 cilinders
99% beveelt Deur-Cilindersloten.nl aan!
Top.
Snelle levering en goede kwaliteit. Afmeting is precies. Informatie komt overeen.
Duurde een tijdje om te begrijpen dat je standaard 2 sleutels bij een cilinderslot krijgt. Dus als je een set van drie besteld krijg je eigelijk 6 sleutels standaard. Dit kan misshien duidelijker omschreven worden. Verder bij het bestellen was het verwarrend naar waar de bestelling zou gestuurd worden. Ik woon in belgie en levering vanuit Nederland. Verwarring kwam om dat er standaard een voorbeeld adres tevoorschijn komt dat eigenlijk niet gekend is door mezelf. Dit kan volgens mij beter. Heb een aantal malen geprobeerd en dan werd het duidelijk maar is eigenlijk niet intuitief. Kane ook beter. Over product en levering zelf geen opmerkingen en verbazing wekkend snel zeker omdat ik drie totaal verschillende cilinders heb gevraagd die gelijk sluitend waren.
Zeer tevreden met de cilindersloten
Zeer goed! Fijn dat er ook een webkeur is en dat er een echt bestaand bedrijf achter staat. Zeker prettig omdat het om jouw eigen veiligheid gaat.
Zeer goed
Postma en Postma
Snel en proffesioneel
perfect, en nog sneller dan beloofd
Ruime keus, snelle levering en concurrerende prijzen
Makkelijk om te bestellen. Snelle levering, goede prijs.
top bedrijf
Deur-Cilindersloten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Deur-Cilindersloten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Postma en Postma
Snel en proffesioneel
perfect, en nog sneller dan beloofd
Ruime keus, snelle levering en concurrerende prijzen
Makkelijk om te bestellen. Snelle levering, goede prijs.
top bedrijf
Deur-Cilindersloten.nl heeft de volgende resultaten bereikt: