Vos
Snelle levering, ondanks te laat bestellen de volgende dag binnen. Sloten werken perfect.
- Sterke punten
- Geen
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- 4 cilinders
99% beveelt Deur-Cilindersloten.nl aan!
Goede prijs kwaliteit en service
Cilinder geleverd gekregen door Postma en Postma, geen idee wat Deur-Cilindersloten precies is maat dat zal wel via Bol zijn gegaan. De service van Postma en Postma was in ieder geval perfect.
We hadden een nieuwe cilinder voor onze voordeur nodig. Online hebben we bij Deur-Cilindersloten.nl besteld omdat de prijzen veel goedkoper zijn dan bij een sloten- of ijzerwinkel. De website geeft goede informatie en het was snel geleverd. We konden zelfs gelijk extra sleutels bijbestellen!
Gewoon goed
prima ervaring
Prima en snelle service tegen een betaalbare prijs.
Goed geholpen en erg tevreden met de resultaat.
Zeer goede hulp! Alles was juist en vlot geleverd. Voor de zekerheid gebeld en geholpen bij de keuzes.
Betrouwbare webshop,snelle verzending en goede kwaliteit.
Super
Heel erg fijn
Duidelijke website met uitleg hoe je de cilinder dient te meten.
Deur-Cilindersloten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Deur-Cilindersloten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Deur-Cilindersloten.nl
Laat 99
1811 EC Alkmaar
Gewoon goed
prima ervaring
Prima en snelle service tegen een betaalbare prijs.
Goed geholpen en erg tevreden met de resultaat.
Betrouwbare webshop,snelle verzending en goede kwaliteit.
Super
Heel erg fijn
Duidelijke website met uitleg hoe je de cilinder dient te meten.
Deur-Cilindersloten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Deur-Cilindersloten.nl