8.9 /10

checkbox95% beveelt Destin Travel aan!

Frank Broeders

met de Canadian van Vancouver naar Toronto

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Prachtige treinreis, zeer variërende landschappen van hoge bergen met weidse dalen en vlakke landschappen tot met rotsen en bossen en prachtige waterpartijen bedekte bodem

Speijer

SterSterLege sterLege sterLege ster

17 daagse Donau cruise

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Matig. Slechte planning tussen vaartijd en bezichtiging bezienswaardigheden. Vervolgens slechte reactie van Destin op onze klachten

Wouter Hagemeijer

SterSterSterSterLege ster

Van Köln naar Saarlouis (Moezel Saar) en terug

Leuk en ontspannen

Fam. Huijgers

De treinreis Ha Noi naar Ho Chi Minh City (Saigon).

Fantastisch

Nederland/België

Arie en Jolande

Noorse Pracht

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Fantastisch! Alle componenten waren perfect op elkaar afgestemd. De hotels waren super en allemaal op loopafstand van de trein, bus en/of boot. Fijn dat alles tot in de puntjes was voorbereidt en ook klopte. We hoefden de hele reis alleen maar het benodigde A4tje te pakken en we konden onze reis vervolgen. Zelfs 2 mooie zonnige dagen in het vaak regenachtige Bergen was ons deze reis gegeven. We willen de reisadviseurs van Destin treinreizen dan ook hartelijk danken voor het uitstekende voorwerk wat zij verricht hebben om onze reis onvergetelijk te maken. Het was TOP.

A. List

Muzikale Zomercruise door de Zuidelijke Nederlanden

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Optimaal genoten. Uitstekend verzorgde reis. Prima reisleiding. Deskundig en vriendelijk.

Blomjous

Donau 12 dagen

Zeer goed

Destin Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Destin Travel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2014

Destin Travel

Met Destin is de reis die u al lang in gedachten heeft binnen handbereik. Maar liever gaan wij nog een stapje verder voor u. Voor de reiziger die enerzijds intellectueel uitgedaagd wil worden en anderzijds geïnspireerd wil worden met reisbelevenissen die nergens anders te vinden zijn. Dat wordt vorstelijk genieten met onze unieke reisarrangementen op het gebied van luxe riviercruises, zeecruises, treinreizen, muziekreizen en aircruises. Of u nu alleen reist, met uw partner of samen met vrienden, u hoeft niet bang te zijn voor een teleurstellende ervaring, u reist immers altijd met gelijkgestemden. Maar bovenal kunt u badend in luxe en grandeur achterover leunen en voor even de regie volledig uit handen geven om vakantie te vieren als een vorst.

Veersedijk 95

SterSterSterSterLege ster

Van Köln naar Saarlouis (Moezel Saar) en terug

Leuk en ontspannen

Fam. Huijgers

De treinreis Ha Noi naar Ho Chi Minh City (Saigon).

Fantastisch

joke veldhuizen