8,9 /10

checkbox95% beveelt Destin Travel aan!

Frank Werlich

Canada

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Vanuit een voorbeeld treinreis heeft Charissa Martens ons suggesties gedaan, zodat het echt een reis op maat werd. Daarnaast zijn we zeer tevreden over de contacten voorafgaand aan onze reis en op de eerste reisdag. Er werd snel en vakkundig gereageerd. Een aanpassing in een klasse verandering in het vliegtuig werd gelijk opgepakt. De begeleidende documenten waren overzichtelijk en up to date. Dit alles maakt reizen voor ons erg comfortabel.

Van Hassel

SterSterLege sterLege sterLege ster

Vandaag de 11e september waren wij eigenlijk vertrokken voor de 17 daagse Donau cruisse naar Roemenie. Van Passau naar Passau. Helaas door de lage waterstanden kan de reis niet doorgaan en is begrijpelijk de cruise geannuleerd door Destin Travel. Wij zijn zo coulant om de reis om te boeken en in mei 2027 weer de cruise te gaan maken bij Destin Travel, maar zij zijn niet coulant naar ons toe om dat tegen de huidige prijs te doen, zoals overeengekomen is in het huidige contract. Voor mei moeten wij nu meer betalen voor dezelfde cabine ( hut) en meer betalen voor dezelfde excursies en natuurlijk weer opnieuw verzekeringen afsluiten. Al met al een onkostenpost voor ons van zo rond de € 1000,00. Tevens behoudt Destin Travel onze totale reissom door de omboeking. Wij hadden gedacht dat Destin Travel meer coulant zou zijn. Dit valt ons heel erg tegen.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Nog geen ervaring door annulering door Destin Travel.

Antwoord Destin Travel

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat de annulering van uw oorspronkelijke 17-daagse Donaucruise een grote teleurstelling voor u is geweest. Naar aanleiding van uw review hebben wij persoonlijk contact met u gehad, naar onze beleving zijn wij hierin samen tot een passende oplossing gekomen. Mocht u de uitkomst van onze gesprekken toch anders hebben ervaren, dan komen wij uiteraard graag opnieuw persoonlijk met u in contact. Wij waarderen het ontzettend dat u uw Donaucruise heeft omgeboekt naar volgend jaar en daarmee opnieuw uw vertrouwen in Destin Riviercruises heeft gesteld. We kijken ernaar uit u dan alsnog aan boord te mogen verwelkomen!

Bert D

Een door Destin op maat gemaakte reis naar Zwitserland.

Uitstekend georganiseerd.

aaltje

9 dagen riviercruise over de Rhone en Saone

greweldig

Riegstra

J.H. van Bezooijen

De Seine cruise.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Ontzettend goed en heel gezellig.

Hanneke Lamme-Wolters

Seinereis van 8-15 juli 2026

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Het was een intensieve, warme en prachtige reis. Tijdens de excursies liepen we door de schilderijen van Monet en van Gogh. Het bezoek aan de invasiestranden van Normandië , onder leiding van generaal A. Vermey was indringend en emotioneel. Het liet een onuitwisbare indruk achter. Het varen met, en de verzorging op de Amadeus Diamond was perfect.

de baer luc

Rhône Saone

Brigitte Wijnja

4 daagse popmuziek cruise The seventies

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Fantastisch!! Ik heb genoten!!😍 Iedereen was enthousiast en ik hoop dat jullie volgend jaar weer zo'n reis organiseren!!🙏❤

Ella

Vier landen Rijnreis

Fantastisch op alle gebieden

Els en Guus Olderaan

Wij zouden de Donau reis maken.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Wij hebben Destin als een goed adviserende organisatie ervaren. Helaas is door overmacht , een droog liggende Donau,is onze cruise op het laatste moment gecanels .Jammer! Maar binnen enkele dagen stond het totale reisbedrag op onze rekening! Chapeau!

Marja

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

China/Tibet

Niet erg best

Antwoord Destin Travel

Geachte mevrouw Vleesenbeek, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te vernemen dat de reis niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven ernaar onze gasten voorafgaand aan en tijdens de reis zo goed mogelijk te informeren en begeleiden. Daarom waarderen wij uw feedback zeer. Uw eerder met ons gedeelde opmerkingen nemen wij mee in de evaluatie van onze reizen en dienstverlening. Tegelijkertijd stellen wij het op prijs dat u ook de positieve aspecten van de reis heeft benoemd, zoals de hotels, de vluchten, de Yangzi Explorer, de Hemeltrein en de inzet van onze reisleiders en lokale gids. Het is prettig te lezen dat deze onderdelen van de reis en de inzet van onze medewerkers door u worden gewaardeerd. Wij nemen alle ontvangen feedback serieus en gebruiken deze om onze reizen waar mogelijk verder te verbeteren. Hoewel wij het jammer vinden dat wij niet volledig aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen, hopen wij dat u desondanks met plezier terugkijkt op de bijzondere ervaringen die u tijdens deze reis heeft opgedaan. Met vriendelijke groet, Destin Riviercruises

Nel Gouma

SterSterSterSterLege ster

Donau Rhapsody

Heel goed

Destin Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Destin Travel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,9/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2014

Destin Travel

Met Destin is de reis die u al lang in gedachten heeft binnen handbereik. Maar liever gaan wij nog een stapje verder voor u. Voor de reiziger die enerzijds intellectueel uitgedaagd wil worden en anderzijds geïnspireerd wil worden met reisbelevenissen die nergens anders te vinden zijn. Dat wordt vorstelijk genieten met onze unieke reisarrangementen op het gebied van luxe riviercruises, zeecruises, treinreizen, muziekreizen en aircruises. Of u nu alleen reist, met uw partner of samen met vrienden, u hoeft niet bang te zijn voor een teleurstellende ervaring, u reist immers altijd met gelijkgestemden. Maar bovenal kunt u badend in luxe en grandeur achterover leunen en voor even de regie volledig uit handen geven om vakantie te vieren als een vorst.

Veersedijk 95

3341 LL Hendrik Ido Ambacht

Frank Werlich

Canada

Van Hassel

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Nog geen ervaring door annulering door Destin Travel.

Bert D

Een door Destin op maat gemaakte reis naar Zwitserland.

Uitstekend georganiseerd.

aaltje

9 dagen riviercruise over de Rhone en Saone

greweldig

Riegstra

J.H. van Bezooijen

De Seine cruise.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Ontzettend goed en heel gezellig.

Hanneke Lamme-Wolters

Ella

Vier landen Rijnreis

Fantastisch op alle gebieden

Els en Guus Olderaan

Wij zouden de Donau reis maken.

Marja

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster