9.5 /10

checkbox100% beveelt Desta Woningontruiming aan!

M. A. de Boer

Snel kon takt, komen afspraken na.

Petra vd D

Wat een super bedrijf is dit!!! Ze nemen heel veel uit je handen. Écht mijn complimenten. Wij hadden Ellen als contactpersoon en zij heeft alles met zoveel vriendelijkheid en empathie behandeld, gewoon geweldig! Ook de jongens die de ontruiming deden waren super vriendelijk. Super bedankt!

Nijenhuis

Wij hebben de samenwerking met Ellen van Desta als heel prettig ervaren. We konden alles snel en goed regelen en Ellen zat goed achter alles aan. Ook de oplevering van het appartement aan de woningstichting werd ons uit handen genomen, heel fijn!

Irma

Goede en fijne afwikkeling van ontruiming

Lilian van Adrichem

Perfecte service! Vanaf het eerste tot het laatste moment!

Burgers

SterSterSterSterLege ster

Prima service

Miriam Pools

Heel positief. Goede communicatie en heel fijn contact met Ellen. Oprechte aandacht en ook interesse in de mens. Offerte was er ook heel snel. Ze dacht mee en het voelde heel persoonlijk.

C

SterSterSterHalve sterLege ster

Karin

Zeer professioneel

Logchies

Prima, alles was perfect geregeld

André

Inmiddels 6x gebruik moeten bellen in de afgelopen 5 jaar, iedere keer heeft men mij snel kunnen helpen met de ontruiming of verhuizing. Een absolute aanrader

anoniem

De voorbereiding verliep prima, mijn vragen en problemen werden behulpzaam opgepakt en opgelost. De ontruiming zelf verliep ook tot volle tevredenheid.

Particulier

Onze ervaring met Desta is altijd als heel prettig gevonden. Ook de communicatie met Gwen was heel goed.

Erika

Prima! Van bellen tot ontruiming verliep vlot!

Hendriks

We zijn erg tevreden over het werk van Desta.

Desta Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 27 september 2017

Desta Woningontruiming

Desta Woningontruiming ontzorgt bij verhuizen, ontruimen en schoonmaken van de woning, zorgkamer of bedrijfspand in heel Nederland. De overgebleven boedel wordt zoveel mogelijk herbestemd via diverse goede doelen. Uw boedel komt goed terecht en de hoeveelheid afval wordt beperkt.

Middelplaten 21

2134 WB Hoofddorp

M. A. de Boer

Snel kon takt, komen afspraken na.

Petra vd D

Nijenhuis

Irma

Goede en fijne afwikkeling van ontruiming

Lilian van Adrichem

Perfecte service! Vanaf het eerste tot het laatste moment!

Burgers

André

anoniem

Particulier

Erika

Prima! Van bellen tot ontruiming verliep vlot!

Hendriks

We zijn erg tevreden over het werk van Desta.

Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10