Voor vrijdag 16 januari 2026 heb ik een afspraak gemaakt met Desta woningontruiming voor het ontruimen van de woning van mijn moeder. Het eerste contact verliep vlot en ik kreeg snel een offerte toegestuurd. De mannen hebben de woning klaargemaakt voor de sleuteloverdracht. Aardige mensen en prettig in omgang. Indien je verhinderd bent om een ontruiming zelf te doen, dan is Desta ontruiming een aanrader. Mvg, Michael
N. van den Burg
Fijn bedrijf en neemt een hoop zorg uit handen. Werken snel en goede, duidelijke communicatie met Ellen
JH
Ervaring was positief op alle vlakken
Stef
Zorgvuldig en professioneel maar niet in het minst heel persoonlijk een meedenkend
M. Sellier
De communicatie verliep soepel en open, met heldere informatie over alle stappen, mogelijkheden en kosten vanaf het eerste contact. De offerte was transparant en realistisch, zonder verrassingen. De mensen waren respectvol en professioneel, vooral gezien de emotionele context van de woning van mijn moeder waar ze 50 jaar woonde – een eengezinswoning over drie verdiepingen. Tijdens de uitvoering hielden ze zich precies aan wat ze beloofden, met een vlotte en grondige aanpak. De service was van topkwaliteit: respectvol, betrouwbaar en ik ben er zeer tevreden over!
Particulier Co &Fr, Almere.
Eind verleden jaar is er bij ons thuis in Almere, een reparatie geweest door Vattenfall aan de stadsverwarming.
Daar is e.e.a.mis gegaan, de verwarming is gesprongen binnen een hele korte tijd stond onze woning onder met kookend water.
Onze laminaat vloer was helemaal kapot!
We zaten met onze handen in het haar en wisten niet wat te doen.
We zijn alle twee over de zeventig en niet goed ter been!
Vattenfall wilde voor een bepaalde datum een claim hebben.
Dus het geheel kwam ook nog eens onder tijdsdruk te staan.
We waren nu echt in paniek, wat te doen??
Uiteindelijk gekeken op het internet en diversen bedrijven gebeld.
De èèn kon niet of de ander niet op korte termijn of er kon geen
laminaatvloer verwijderd worden etc. etc.
We kwamen bij Desta terecht, Ellen Peeters nam de telefoon op
het hele verhaal uitgelegd in welke situatie wij ons bevonden.
Deze dame begreep het gelijk en begon meteen met ons mee te denken, ook de korte termijn speelde bij haar ook mee!
Want zij moest plannen om onze meubels en andere spullen uit huis te plaatsen en een paar dagen na het leggen van nieuw laminaat weer terug te brengen, echt een hele klus.
Na het plannen en schuiven, belde ze ons terug dat Desta het kon doen op korte termijn.
Wat waren wij blij er viel echt een hele last van onze schouders!
Op de aangegeven dag stonden drie vriendelijke mannen voor de deur, die zich netjes voorstelde, ze gingen uiterst professioneel te werk.
Pakte de spullen glas etc. netjes in de matrassen in hoezen, de meubels in plastic omwikkeld en met een verhuis lift netjes afgevoerd, koelkast en vriezer op de veranda.
De laminaat vloer verwijdert en netjes aangeveegd de laminaat vakman kon er zo in! Een paar dagen later in omgekeerde volgorde
weer terug, zonder beschadigingen chapeau!
Een dikke pluim voor de drie kanjers de mannen die ons zo goed geholpen hebben ook natuurlijk Ellen Peeters, die later nog belde hoe het geheel was verlopen, heel professioneel!
We zijn zéér tevreden over Desta en heeft ons zeer veel werk uit handen genomen en ook slapeloze nachten bespaard, bedankt!
Wat betreft Vattenfall een paar keer om een voorschot gevraagd, niet gekregen. Ellen Peeters zei daardoor dat we wel later mochten betalen, hoe genereus is dit. Vattenfall uiteindelijk wel betaald, maar geen excuus of een bloemetje een gemiste kans, heel jammer!
Co & Fr Almere.
Eropaf! Ondersteuning
Positief, heel flexibel en meedenkend
C. Boerhout- Muler
Deze ervaring is gebaseerd op de begeleiding en communicatie met Gwen van Driel. En ook de mannen die zij ingezet heeft, heel vriendelijk en kundig in hun uitvoering. Complimenten!!
Hele professionele, meedenkende en prettige ervaring.
De communicatie is duidelijk, offerte is comform wat afgesproken kortom geen verrassingen. De uitvoering en kwaliteit van de mensen is precies naar verwachting en zoals afgesproken.
Ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen!
Sterker nog, heb ik recent al gedaan.
Cor en Alize Gravekamp
We zijn verhuist van Oegstgeest naar Voorschoten.
We kunnen alleen spreken over zeer deskundig personeel. De verhuizing verliep volgens planning. We kunnen iedereen Desta iedereen aanbevelen. Helemaal TOP.
Ook bij de uitvraag of het mogelijk was ons op gewenste datum te verhuizen werd er op kantoor met ons mee gedacht. Nee, alleen maar positief,
Jeanette van Beusekom
De service was geweldig. Men kwam direct spullen ophalen. Ze waren in de buurt.
Lex
Na het overlijden van mijn moeder moest de huurwoning in Haarlem worden ontruimt. Mede n.a.v de recensies besloten om contact te zoeken met Desta. Gesprekspartner Ellen Peters is de juiste persoon die je nodig hebt als je er zelf een beetje doorheen zit en een beetje ondersteuning goed kunt gebruiken. Uiteindelijk heeft Desta, zonder extra kosten, ook de communicatie met de verhuurder van mij overgenomen. Woning is volgens afspraak ontruimt en zowel de verhuurder als ik waren uiterst tevreden met het uiteindelijke resultaat.
Ik heb nergens anders een offerte opgevraagd, dus over de hoogte van de factuur kan ik niet meer zeggen dan dat het mij iedere euro meer dan waard was.
Noreen
Ontruimen van woning bij verhuizing naar verzorgingstehuis. Hierbij zijn wij heel goed ontzorgd en duidelijk begeleid. Heldere communicatie en betrouwbaar in de service. Zeer mensgericht in de dienstverlening, een dikke 10!
Wie Wat Nalaten
Betrokken, netjes, werken zoveel mogelijk samen met Kringloop. Fijn contact met Ellen.
Frans H M Malten
Het ging om een tijdelijke ontruiming van een zolderverdieping, met tijdelijke opslag. Dit gebeurde op een prettige manier, efficiënt en met persoonlijke communicatie. De prijs was schappelijk
Cordaan
Supervriendelijk, clientgericht en snelle service in al hun activiteiten.
Desta Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 9.5/10
787 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 27 september 2017
Desta Woningontruiming
Desta Woningontruiming ontzorgt bij verhuizen, ontruimen en schoonmaken van de woning, zorgkamer of bedrijfspand in heel Nederland. De overgebleven boedel wordt zoveel mogelijk herbestemd via diverse goede doelen. Uw boedel komt goed terecht en de hoeveelheid afval wordt beperkt.
N. van den Burg
JH
Ervaring was positief op alle vlakken
Stef
M. Sellier
Particulier Co &Fr, Almere.
Onze laminaat vloer was helemaal kapot!
We zaten met onze handen in het haar en wisten niet wat te doen.
We zijn alle twee over de zeventig en niet goed ter been!
Vattenfall wilde voor een bepaalde datum een claim hebben.
Dus het geheel kwam ook nog eens onder tijdsdruk te staan.
We waren nu echt in paniek, wat te doen??
Uiteindelijk gekeken op het internet en diversen bedrijven gebeld.
De èèn kon niet of de ander niet op korte termijn of er kon geen
laminaatvloer verwijderd worden etc. etc.
We kwamen bij Desta terecht, Ellen Peeters nam de telefoon op
het hele verhaal uitgelegd in welke situatie wij ons bevonden.
Wat waren wij blij er viel echt een hele last van onze schouders!
weer terug, zonder beschadigingen chapeau!
Co & Fr Almere.
Eropaf! Ondersteuning
Positief, heel flexibel en meedenkend
C. Boerhout- Muler
Hele professionele, meedenkende en prettige ervaring.
Ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen!
Sterker nog, heb ik recent al gedaan.
Cor en Alize Gravekamp
We zijn verhuist van Oegstgeest naar Voorschoten.
Jeanette van Beusekom
De service was geweldig. Men kwam direct spullen ophalen. Ze waren in de buurt.
Lex
Noreen
Wie Wat Nalaten
Frans H M Malten
Cordaan
Supervriendelijk, clientgericht en snelle service in al hun activiteiten.
Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 9.5/10