WJ Vens
Prima ,alle afspraken nagekomen en huis zag er netjes uit
100% beveelt Desta Woningontruiming aan!
Prima ,alle afspraken nagekomen en huis zag er netjes uit
Deze ervaring is positief ! Alles is via afspraken goed geregeld en er was een goede communicatie.! Fijn dat het zo goed goed is gegaan .!
Uitstekend. Wat een aardige en behulpzame mensen! En als het even ingewikkeld wordt, blijven ze lachen en hun schouders eronder zetten.
zeer positief
goede ervaring, alles is duidelijk en ze houden zich aan afspraken
Fijn bedrijf komen hun gemaakte afspraken na. Goede service & klant vriendelijk & betrokken
Uiterst kundig ,zeer vriendelijk, en heel goed uitgevoerd.
Prima service, duidelijk en snel!!
Voor ons was het ouderlijk huis ontruimen nieuw. Desta heeft ons daarbij geholpen met duidelijke afspraken, goede adviezen en een fijn contact en huis spic en span aan het einde van de dag.
Na mijn moeder te hebben verhuisd naar een seniorenwoning hebben wij Desta gevraagd de oude (eengezins)woning leeg te ruimen. Zeer prettig gesprek met Gwen gehad over aanpak en werkwijze. Direct al een last van m’n schouders; het gevoel alles los te kunnen laten en over te laten nemen. Het huis is ontruimd conform het rapport van de woningcorporatie. Vragen m.b.t. rapport stemde Gwen direct af met woningcorporatie; ook dat werd overgenomen! Bij de eindinspectie bedankte de verhuurmakelaar voor het netjes opleveren van de woning. Mijn reactie: “Nee, dank aan de mannen van Desta!” Fijn om ontzorgd te worden!
Snelle, heldere en vriendelijke communicatie
Een goed meedenkend bedrijf. Prima werk afgeleverd. Een kleine miscommunicatie werd ook meteen opgelost.
Desta heeft mij enorm goed geholpen bij mijn verhuizing van Amsterdam naar Leeuwarden én bij de ontruiming van mijn ouderlijke woning. Dat laatste was een grote en emotionele klus, maar zij pakten dit uiterst respectvol en zorgvuldig aan. De communicatie was helder, afspraken werden nagekomen en alles verliep snel en netjes. Wat voor mij echt het verschil maakte, was hun compassievolle en betrokken aanpak — dat gaf veel rust in een stressvolle periode. Zeer prettige afwikkeling en een professioneel team. Ik kan Desta van harte aanbevelen.
Voor vrijdag 16 januari 2026 heb ik een afspraak gemaakt met Desta woningontruiming voor het ontruimen van de woning van mijn moeder. Het eerste contact verliep vlot en ik kreeg snel een offerte toegestuurd. De mannen hebben de woning klaargemaakt voor de sleuteloverdracht. Aardige mensen en prettig in omgang. Indien je verhinderd bent om een ontruiming zelf te doen, dan is Desta ontruiming een aanrader. Mvg, Michael
Fijn bedrijf en neemt een hoop zorg uit handen. Werken snel en goede, duidelijke communicatie met Ellen
Desta Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:
Desta Woningontruiming
Middelplaten 21
2134 WB Hoofddorp
zeer positief
goede ervaring, alles is duidelijk en ze houden zich aan afspraken
Uiterst kundig ,zeer vriendelijk, en heel goed uitgevoerd.
Prima service, duidelijk en snel!!
Snelle, heldere en vriendelijke communicatie
Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt: