9.5 /10

checkbox100% beveelt Desta Woningontruiming aan!

Dick Oosterbeek

Fijn contact, snel de offerte mogen ontvangen en daarna voldaan aan de afspraken die we hebben gemaakt. De woning was keurig opgeleverd. Wij en Ymere waren er blij mee. En zelfs minder hoeven betalen dan offerte, omdat minder tijd voor de ontruiming nodig was. Mooi gebaar en het zegt iets over Desta.

Nippon

SterSterSterLege sterLege ster

Over het algemeen goed maar er zijn wel wat puntjes op de i te zetten daar waar het gaat om de communicatie.

Tang

Mijn ervaring was goed met Desta

De Jong/ gehoor apparaten

Goed contact over van alles met Ellen. Professionele mensen.

Mw..Rijs

Zeer tevreden over de service, offerte en de communicatie. Heb al bij veel collega's jullie service aanbevolen.

de Jonge

De communicatie met Ellen Peters was prettig. Ze heeft alles keurig opgepakt en de ontruiming goed geregeld.

Fam Nagtegaal

"Met een gerust hart ons ouderlijk huis uit handen gegeven" Wat een opluchting dat we Desta hebben ingeschakeld voor de ontruiming van het huis van mijn moeder. In een emotionele tijd hebben wij hen ervaren als uiterst respectvol – er werd zorgvuldig omgegaan met haar spullen en herinneringen. De communicatie was helder en alle afspraken werden keurig nagekomen. Wat ons het meest opviel was hoe efficiënt ze te werk gingen: binnen de afgesproken tijd was alles netjes geregeld, zonder gehaast over te komen. En bovenal: het team was vriendelijk en kundig. Ze dachten mee, stelden gerust en namen ons letterlijk en figuurlijk werk uit handen. Een aanrader voor iedereen die een zorgelijke klus veilig en prettig wil laten uitvoeren.

Van Kesteren

Hele goede ervaring.

Schenkeveld,d

SterSterSterSterLege ster

Soepel verlopen traject

Reggy de With

Ik vond Desta via Google op internet en hun policy sprak me enorm aan. Na het overlijden van mijn broer heb ik hen ingeschakeld voor de zware taak om zijn huis schoon op te leveren. Hoe respectvol hebben zij dat aangepakt met alle begrip voor de emotionele tijd waar ik in zat. Gwen is een lieve zorgzame vrouw met verstand van zaken. Ik kreeg goeie informatie vooraf en omdat ik in Amsterdam woon en het huis in Den Haag stond heeft zij de sleutels bij mij opgehaald. Voor mij een grote zorg minder. Alle spullen die ik graag zelf wilde behouden werden dezelfde dag bij mij thuis bezorgd. Als er een huis van een geliefd familielid ontruimd moet worden is het zo fijn als dat op een begripvolle menselijke manier gebeurt, en zo heb ik het ervaren. Mijn dank voor alle goeie zorg ☺️

elly van Velzen

Een dikke tien!

Roger

Uitstekend

Michel Koopstra

De communicatie was zeer vriendelijk, meedenkend, meelevend, snel en professioneel.

Paul

Fijn bedrijf, klantvriendelijk, goed persoonlijk contact, komen afspraken na.

Coby Wierink

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Desta. Heb met iedereen een zeer plezierig contact gehad.

Desta Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 27 september 2017

Desta Woningontruiming

Desta Woningontruiming ontzorgt bij verhuizen, ontruimen en schoonmaken van de woning, zorgkamer of bedrijfspand in heel Nederland. De overgebleven boedel wordt zoveel mogelijk herbestemd via diverse goede doelen. Uw boedel komt goed terecht en de hoeveelheid afval wordt beperkt.

Middelplaten 21

2134 WB Hoofddorp

Dick Oosterbeek

Nippon

SterSterSterLege sterLege ster

Tang

Mijn ervaring was goed met Desta

De Jong/ gehoor apparaten

Goed contact over van alles met Ellen. Professionele mensen.

Mw..Rijs

Roger

Uitstekend

Michel Koopstra

Paul

Fijn bedrijf, klantvriendelijk, goed persoonlijk contact, komen afspraken na.

Coby Wierink

Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt: