Menno
Heldere communicatie, vooraf goed alle werkzaamheden doorgenomen, duidelijke offerte gehad en bovenal: perfect uitgevoerd, binnen de tijd en voor de afgesproken prijs. Super tevreden en nogmaals bedankt !
100% beveelt Desta Woningontruiming aan!
Het was allemaal prima geregeld van offerte tot factuur. Goede communicatie. En de ontruiming was geweldig geregeld.
prima. gooed kontakt met Ellen , en alles precies naar de afspraken nagekomen.Zelfs hier en daar een wijziging was geen probleem.
Ik heb een uitstekende ervaring met Desta, al eerder in jl. april tijdens de ontruiming van de woning van mijn ouders en recent bij mijzelf in verband met afvoeren van overtollig meubilair. Een aantal meubels werden tijdelijk opgeslagen en deze werden, ook na een aantal keren uitstel van mijn zijde, keurig afgeleverd. Ook de communicatie verliep uiterst soepel.
Zeer goed. Alles is uitstekend verzorgd, ik voelde me ontzorgd!
Snel, klantgericht, eerlijke prijs.
Desta heeft voor ons een zware taak overgenomen. Vooral de persoonlijke ondersteuning bij het ontruimen van een ernstig vervuild huis was voor ons helpend. Het bedrijf komt zijn belofte na en er is sprake van een heldere en goede communicatie.
Goede en persoonlijke begeleiding, onderhouden ook direct contact met woningbouw en nemen zo al het werk uit handen.
Superdesuper....zonder meer!
Echt top huis was keurig ontruimd en fijne contacten met de medewerkers
Vriendelijke benadering. De werkzaamheden zijn naar ons genoegen en die van de verhuurder voor de overeengekomen prijs vlot uitgevoerd. Kortom, we voelden ons ontzorgd.
Fijn contact, snel de offerte mogen ontvangen en daarna voldaan aan de afspraken die we hebben gemaakt. De woning was keurig opgeleverd. Wij en Ymere waren er blij mee. En zelfs minder hoeven betalen dan offerte, omdat minder tijd voor de ontruiming nodig was. Mooi gebaar en het zegt iets over Desta.
Over het algemeen goed maar er zijn wel wat puntjes op de i te zetten daar waar het gaat om de communicatie.
Mijn ervaring was goed met Desta
Desta Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Desta Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:
Desta Woningontruiming
Middelplaten 21
2134 WB Hoofddorp
Zeer goed. Alles is uitstekend verzorgd, ik voelde me ontzorgd!
Snel, klantgericht, eerlijke prijs.
Superdesuper....zonder meer!
Echt top huis was keurig ontruimd en fijne contacten met de medewerkers