9.2 /10

checkbox97% beveelt De Spiegelfabriek BV aan!

Astrid Deen

Mooie website,snelle levering,goede bezorg communicatie & super safe verpakt! EN stukken voordeliger dan in de sanitair winkels (als ze het al verkopen)

Snelle levering & top safe verpakt

Mariëlle Norp

Prettig contact, duidelijke website, goede en snelle levering van een prachtig product

Tamara L

Snelle duidelijke levering, goed verpakt product. Het is wel een prijzige kast die we gekocht hebben, maar zeker kwaliteit!

Antwoord De Spiegelfabriek BV

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen jullie heel veel plezier met de spiegelkast. Groet, team Designspiegels

Ferry Spaan

SterSterSterSterLege ster

Betrouwbare leverancier met goede service en levering, maar producten voelen soms minder doordacht dan de luxe uitstraling en prijs doen vermoeden.

Sterk in levering, verpakking en basis kwaliteit, maar minder sterk in functionaliteit en doordachte productfeatures.

Antwoord De Spiegelfabriek BV

Bedankt voor uw review. Wij hebben inmiddels ook een reactie geplaatst bij de review over de spiegelkast. Groet, team Designspiegels

Iris Van Erp

Prima service, snelle verzending

Service, prijs/kwaliteit verhouding

Karin Bakker

Spiegelkast met verlichting en verwarming

Er hangen zoveel soorten spiegels voor een goede prijs dat we hier snel en efficient een keuze maakten en de spiegelkast bestelde. De medewerker was goed op de hoogte van de producten en kon ons goed adviseren. De levering in overleg, dus precies zoals het ons goed uit kwam.

C. van Luttikhuizen

gerlien bergh

Perfecte interactie! waanzinnig mooie spiegelkast

Bezorging was perfect ,bezorger nam de moeite het pakket binnenshuis te dragen

Rob Rietveld

Zeer correcte afhandeling, prettige ervaring bij telefonisch contact.

Prijs kwaliteit is top.

Antwoord De Spiegelfabriek BV

Blij om te horen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie review. Groet, team Designspiegels.nl

Geantwoord op

De Spiegelfabriek BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Spiegelfabriek BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2014

De Spiegelfabriek BV

De Spiegelfabriek is het adres voor betaalbare design spiegels, stijlvolle badkamer spiegels, spiegels met verlichting en spiegelverwarming, spiegels op maat gemaakt, visagiespiegels en badkamer spiegelkasten. Bezoek onze website of kom langs in onze showroom in Naarden!

Rubberstraat 12

gerlien bergh

Perfecte interactie! waanzinnig mooie spiegelkast

Bezorging was perfect ,bezorger nam de moeite het pakket binnenshuis te dragen

Rob Rietveld

Zeer correcte afhandeling, prettige ervaring bij telefonisch contact.

Prijs kwaliteit is top.

De Spiegelfabriek BV heeft de volgende resultaten bereikt: