SMV Mestreech
- Sterke punten
- snelle levering, degelijk drukwerk, verzending degelijk verpakt.
prima ervaring. Duidelijk en snelle reacties van leveranciers
Makkelijk om te gebruiken, snelle levering
Super vriendelijk nemen de tijd om je te helpen
Niets dan lof.
Top producten en snelle levering
Goed ervaring gehad m.b.t. vragen die snel beantwoord werden, snelle levering en prima kwaliteit
Makkelijk te bestellen, duidelijke site, snelle levering
Ik bestel al heel lang, veelal spandoeken, bij jullie. Tot voor een jaar geleden namens Theatergroep Trappaf en de periode daarna voor mijzelf. Is al die jaren prima verlopen tot mijn laatste bestelling, waarbij de bestelling bij DHL zoek bleek te zijn en die overigens nog steeds niet binnen is. Jullie hebben mij daarvoor vorige week vrijdag op jullie kosten opnieuw een doek bedrukt en verstuurd waardoor het spandoek op tijd was ter onthulling voor de start van een feestweek. Was helaas niet op PVC maar op soort vouwbaar doek. Maar daar waren we gelukkig mee geholpen. Dank nogmaals!
Goede, attente actie en communicatie vanuit de organisatie toen bleek dat een afdruk niet geheel op het doek paste.
Heel goed, als er ergens een foutje in het bestand zit, wordt er altijd contact opgenomen
Vriendelijk en snel geholpen
Goede service
Het gewenste resultaat mocht er zijn en werd door de ontvanger vreugdevol ontvangen.
Printen van spandoeken
Depostergigant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Depostergigant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Depostergigant.nl