Lolaal Belang Brummen
- Sterke punten
- Hulpvaardig, snelle levering, goede kwaliteit
Top!
Het reclamebord is prachtig uitgevoerd en werd snel geleverd.
Goede kwaliteit, en erg snel!
Goede ervaring en heen heel mooi geleverde poster van 200 x 120. Gemakkelijk gemaakt en heel snel geleverd. Echt super !!
De vrienden van DHL wisten bijna roet in het beten te gooien, maar een Gigant heeft dit prima opgelost. Wat een superservice, ondanks de moeilijke tijd die jullie op dit moment doorstaan, waarmee ik jullie veel sterkte wens.
Super service, snel en goed betaalbaar. Kwaliteit is ook dikke prima
Snelle levering en duidelijke afspraken
snel en eenvoudig poster van eigen ontwerp laten maken
zeer positief
Zeer mooie poster, mooi van kleur
Ik bestel al een aantal jaar bij DePosterGigant. Ik ben erg positief. Goede en betaalbare kwaliteit, snel geleverd.
Prettig, behulpzaam en to the point
Verschrikkelijk
Voordelige keus, maar de kwaliteit van de levering was gewoon goed. Editor werkt ook best prettig
Depostergigant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Depostergigant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Depostergigant.nl
Schrijnwerkersweg 15
1786 PC Den Helder
Top!
Het reclamebord is prachtig uitgevoerd en werd snel geleverd.
Goede kwaliteit, en erg snel!
Super service, snel en goed betaalbaar. Kwaliteit is ook dikke prima
Snelle levering en duidelijke afspraken