- Sterke punten
- Snel en zeer behulpzaam personeel
Mooie producten, snelle levering, vrij prijzig
Super!
Goede service en een mooi product! Houdt wel goed het uitlijnen van de printer in de gaten!
We hadden voor een theatervoorstelling een doek met bosdecor nodig , normaal schilderen wij dat zelf maar dan moesten wij een doek aanschaffen en veel verf , we besloten om een geprint doek aan te schaffen bij de Postergigant. Dit bleek niet zo eenvoudig omdat fotokwaliteit hoog moet zijn , maar we zijn prima geholpen door de postergigant, zo goed zelfs dat we besloten nog 2 extra doeken aan te schaffen
zeer mooi printwerk met perfecte kleuren
Posters besteld voor m’n bedrijf, ze zagen er goed uit!
Super tevreden
vlotte service en prima resultaat van een roll-up banner
Snelle levering en goede kwaliteit
Ben dik tevreden
Zeer goed
Super mooi spandoek ontvangen voor mooie prijs! En snelle levering!
Altijd goede ervaringen met depostergigant goede communicatie als er iets niet klopt of je iets wild aanpassen. Ook altijd advies als je iets wil weten of hulp nodig heb. Ik heb het jaren terug gevonden en hoef nooit meer verder te zoeken.
Depostergigant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Depostergigant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Depostergigant.nl
Schrijnwerkersweg 15
1786 PC Den Helder
Mooie producten, snelle levering, vrij prijzig
Super!
zeer mooi printwerk met perfecte kleuren
Posters besteld voor m’n bedrijf, ze zagen er goed uit!
Super tevreden
vlotte service en prima resultaat van een roll-up banner
Snelle levering en goede kwaliteit
Ben dik tevreden
Zeer goed
Super mooi spandoek ontvangen voor mooie prijs! En snelle levering!
Depostergigant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Depostergigant.nl