S. Rietkerk
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Goeie communicatie en zeer goed ingeschat qua hoeveelheid verhuizen en aantal mensen om te sjouwen
Prima en super goeie mensen die netjes werken
Ontzettend professioneel en fijn om mee te werken.
Positief
Heel goed
Zeer vriendelijke en professionele dienstverlening. Ik had de griep naar aanloop van de verhuizing, hierdoor heb ik niet alles kunnen klaarmaken voor de verhuis, en de Sjouwfeurs hebben me bijkomende inpakhulp gegeven. De meubeltaxi heeft zich enorm flexibel en empatisch opgesteld, en is razend snel en efficiënt te werk gegaan.
Prettig
Fijn.
Ik heb een fantastische ervaring gehad met De Meubeltaxi. Ze hebben de verhuizing van mijn wasmachine heel snel geregeld. Ze waren stipt op tijd en alles was perfect geregeld. Het team was erg vriendelijk. Ik zou ze zeker aanbevelen.
Heel fijn en vlot contact. De meubeltaxi denkt mee in oplossingen. Top!
prettig en degelijk uitgevoerdn
Zeer goed
heel goed
Zeer goed!
Heel tevreden over dit verhuisbedrijf. Alles verliep soepel, professioneel en zorgvuldig. Vriendelijke medewerkers die meedenken en afspraken nakomen. Absoluut een aanrader!
Uitstekend. Zeer plezierig.
DeMeubeltaxi.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DeMeubeltaxi.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
DeMeubeltaxi.nl
Kiotoweg 129
3047BG Rotterdam
Prima en super goeie mensen die netjes werken
Ontzettend professioneel en fijn om mee te werken.
Positief
Heel goed
Prettig
Fijn.
Heel fijn en vlot contact. De meubeltaxi denkt mee in oplossingen. Top!
prettig en degelijk uitgevoerdn
Zeer goed