Marc Hofman
- Sterke punten
- Snelle en correcte levering
- Product of service:
- Linkshandige schaar
97% beveelt DeLinkshandigenWinkel.nl aan!
Perfect
Snel geleverd, goede spullen.
Goed. Vlotte levering. Netjes afgeleverd.
Goed aanbod en goede service
Makkelijk, snel
Prima service en ruime hoeveelheid artikelen
Een schilmesje besteld voor mijn dochter, zij is helemaal blij
Zeer vlotte uitvoering. Er bleken voorraadproblemen. Het bedrijf heeft me snel op de hoogte gebracht en een voorstel gedaan. Men zou eventueel de teveel gestorte som wel terugbetalen. Vermits ik links meetgerei nodig had om mee te nemen naar Peru voor een onderwijs pedagogisch project, vormde dit voorstel geen probleem. Ik werd zelfs blij verrast met een extra cadeau om linkshandige Peruaanse kinderen nog meer te kunnen aanbieden en behelpen met hun linkshandigheid. Over een week vertrek ik naar ginder. Ik laat wellicht nog iets horen over de reacties aldaar.
Prima service. Binnen een dag in mijn brievenbus
1ste keer besteld. Bestelling is vlug en netjes bezorgd
De winkel was totaal nieuw voor me. Het was echt een verrassing wat jullue allemaal op voorraad hebben. Ik kom zeker nog verder kijken
Jammer genoeg kan ik geen goede beoordeling doen 18 Dec. links schilmesje besteld we zijn 26 Dec. nog altijd niets ontvangen.
Ik vind dit echt een fijne webshop: alles voor linkshandigen bij elkaar.
Snelle service, handig materiaal
DeLinkshandigenWinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DeLinkshandigenWinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
DeLinkshandigenWinkel.nl
Hotel de Wereldstraat 8
1318 AR Almere
Perfect
Snel geleverd, goede spullen.
Goed. Vlotte levering. Netjes afgeleverd.
Goed aanbod en goede service
Makkelijk, snel
Prima service en ruime hoeveelheid artikelen
Een schilmesje besteld voor mijn dochter, zij is helemaal blij
Prima service. Binnen een dag in mijn brievenbus
1ste keer besteld. Bestelling is vlug en netjes bezorgd
Ik vind dit echt een fijne webshop: alles voor linkshandigen bij elkaar.
Snelle service, handig materiaal
DeLinkshandigenWinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: