Demi
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Aangekocht product
- Lollystokjes
98% beveelt Deleukstetaartenshop.nl aan!
Goef
Snel en efficiënt
Snelle levering goede service
Veel keuze, goede producten
Top bedrij!
Zeer tevreden. Goede producten en snelle levering.
Heel tevreden, goede webshop en snelle levering!
Ik vind de producten lekker van smaak
Betrouwbare online shop
Fantastisch
Bestelde artikelen worden goed en snel geleverd
Echt super goed
Een goed aanbod, mooie cupcake vormpjes en snel geleverd!
Deleukstetaartenshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Deleukstetaartenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en efficiënt
Snelle levering goede service
Veel keuze, goede producten
Top bedrij!
Zeer tevreden. Goede producten en snelle levering.
Heel tevreden, goede webshop en snelle levering!
Ik vind de producten lekker van smaak
Betrouwbare online shop
Fantastisch
Bestelde artikelen worden goed en snel geleverd
Echt super goed
Een goed aanbod, mooie cupcake vormpjes en snel geleverd!
Deleukstetaartenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Deleukstetaartenshop.nl