Arnoldus Kerkhof van Dorestad garage
- Sterke punten
- U had het gereedschap..
- Verbeterpunten of tips
- NVT
- Product of service:
- Spanningzoekers
Positief
Het is een goed bedrijf, maar soms…
Uitstekende service en communicatie.
Voor het eerst contact cq bestelling
Helemaal top!
Prima. Artikel via internet goed te vinden. Deldense werd meteen genoemd als leverancier. Daarna telefonische melding dat ik het op kon halen.
Very bad experience, order arrived quite fast but the additive tube was not sealed properly, some additive leaked into packaging. No response from deldense on claim
prima dienstverlening
duurde te lang voor bestelling binnen was
Persoonlijk contact per telefoon, erg fijn!
vriendelijk en snel
Ware noch nicht erhalten
Prima, goede service.
Mon expérience avec votre entreprise est désastreuse car suite à l'achat d'un article chez vous,il s'est avéré que vous m Avez envoyé le mauvais produit de ma commande pour un véhicule essence ,vous m'avez envoyé pour un produit diesel.... Malgré plusieurs emails envoyé,vous ne m Avez jamais répondu Le service client est en dessous de 0
Deldense.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Deldense.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Positief
Het is een goed bedrijf, maar soms…
Uitstekende service en communicatie.
Voor het eerst contact cq bestelling
Helemaal top!
prima dienstverlening
duurde te lang voor bestelling binnen was
Persoonlijk contact per telefoon, erg fijn!
vriendelijk en snel
Ware noch nicht erhalten