Irma
- Doet wat ze zeggen,vandaag besteld morgen in huis. Dus een dikke 10
- Product of service:
- rayher - mosaic voegmiddel A kwaliteit
Voor de eerste keer hier besteld,en ben positief
Fijne service! Dat postnl iets niet levert is vervelend, maar De Kwast heeft het snel en goed opgelost door een nieuw pakketje te sturen. De communicatie ging snel en vriendelijk. En zo fijn dat er nergens een AI aan te pas kwam.
Na bijna twee weken nog steeds niets ontvangen. Het zal wel niet aan de Kwast liggen want heb gebeld. Ligt aan leverancier en we bellen je terug! Maar ook daar na drie dagen niets van gehoord. Ja dat dus!
Besteld in de veronderstelling dat de gewekte verwachting (levering binnen 48 uur) waargemaakt zou worden. Dat werd dus ruim een week en daarmee veel te laat.
Zeer goed Fijne mensen
Vanwege andere reviews heb ik eerst contact opgenomen om te vragen of mijn gewenste producten voorraadig zijn. Daarna heb ik alles in één keer mogen ontvangen. Het hele proces duurde minder dan 5 dagen. Ik ben uiterst tevreden.
Heeeeeeerl ontevreden!!!!!
Heel gemakkelijk gevonden wat ik zocht en snelle levering,
Amazing experience
heldere en duidelijke communicatie via de mail. Vlotte en complete levering
goed
Heel jammer! Ik bestel niet voor niks transparant materiaal om posters op te hangen! Ze zitten vol met plakkers die er erg moeilijk af gaan! Echt een teleurstelling!
Neutraal
Duidelijke beschrijving van de artikelen
DeKwast.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DeKwast.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed Fijne mensen