Manda van der Zwaag
- Sterke punten
- Snelle levering met duidelijke communicatie hierover
- Verbeterpunten of tips
Prima hoor
Zeer snelle levering
Prima!
Kan winkelmandje niet leeg maken staat niet in het systeem graag oplossing
Prima en heel snelle levering!
Duidelijke beschrijving, veel keus, snelle verzending
Wat kleine dingen gekocht. Het viel me op dat er veel keuze is. Verder goede en snelle levering. Zeker zal ik er weer eens gebruik van maken!
Bij iedere bestelling een vast patroon om te leveren aan de klant. Met duidelijk keuzemenu. In geheel niet gecompliceerd.
Sehr gut
Geen problemen
Snelle levering. Ben tevreden met bestelde product.
DeKwast.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DeKwast.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Site Web heel goed en levering de dag erna vond ik super
Prima hoor
Zeer snelle levering
Prima!
Kan winkelmandje niet leeg maken staat niet in het systeem graag oplossing
Prima en heel snelle levering!
Duidelijke beschrijving, veel keus, snelle verzending
Sehr gut
Geen problemen
Snelle levering. Ben tevreden met bestelde product.
DeKwast.nl heeft de volgende resultaten bereikt: