Ben van Veen
- Product of service:
- Baniervlag en banierhouder
Uitstekend
Prima meedenken met onze wensen, uitstekend resultaat als afsluiting.
Geleverd zoals verwacht, goede kwaliteit, met prima leveringstijd.
die was prima
Geweldig
Telefonisch goed bereikbaar voor advies op maat. Prima geholpen en de bestelling in goede orde ontvangen.
Snel, duidelijk, goede prijs
Ik zocht een mooie vlaggenmast als cadeau. De spookverhalen deden al de ronde over hoeveel dit wel niet zou kosten. Bij Dekker waren de prijzen reeel, de kwaliteit lijkt top (met 10 jaar garantie). Ik werd meteen gebeld of ze de vlaggenstok niet meteen konden komen afleveren. Alles top gegaan. AANRADER!
Snel geleverd, keurig verpakt en aftersales prima in orde.
Mooi materiaal, behoudt de kleur goed, daarom ook voor de buren besteld😉. Snel geleverd.
Uitstekkend
Dekker Vlaggen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dekker Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend
Prima meedenken met onze wensen, uitstekend resultaat als afsluiting.
Geleverd zoals verwacht, goede kwaliteit, met prima leveringstijd.
die was prima
Geweldig
Snel, duidelijk, goede prijs
Snel geleverd, keurig verpakt en aftersales prima in orde.
Uitstekkend
Dekker Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt: