Harry Brouwer
- wimpel
prima
Goeie vlag en snelle levering
Bestelling wordt in oktober verwacht. Kan daarom niet beoordelen
Via de website het een en ander uitgezocht en langsgegaan. Veel voorbeelden zichtbaar en vergelijkbaar in de straat. En nog geen uurtje later hangt de "welkomsvlag" te wapperen. Snelle vriendelijke service en behulpzaam. Heel blij mee!!!
prima alleen niet meer versturen met post nl
Snelle levering en meedenken bij een na bestelling
Super
Super mooie Brabantse vlag
GOED
Super freundlich, schneller Versand Gerne wieder.
Binnen een dag geleverd en geplaatst !!
Uitstekend
Dekker Vlaggen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dekker Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering en meedenken bij een na bestelling
Super
Super mooie Brabantse vlag
GOED
Super freundlich, schneller Versand Gerne wieder.
Binnen een dag geleverd en geplaatst !!
Dekker Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt: