9 /10

checkbox97% beveelt Dekbedovertrekken & Zo aan!

M. v Rooijen

SterSterSterSterLege ster

Ja zeker. Door feestdagen iets vertraagd.

Ging goed

Zeer tevreden

Kristy Brouwer

Zeker

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Kristy. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

J Soetens

Ja

D.S. Karper

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ruim van tevoren gaf ik telefonisch door dat ik niet aanwezig zou zijn op de oorspronkelijke leverdatum. De medewerker bevestigde een nieuwe datum, maar de levering bleef helaas uit. Na contact bleek onduidelijk waarom. Mij werd verteld dat het dekbedovertrek met rits opnieuw zou worden verstuurd en dat ik een eventuele tweede levering kon weigeren. Volgens hun website wordt elk dekbedovertrek met rits pas na bestelling geproduceerd, met een gemiddelde levertijd van circa twee weken. Uiteindelijk ontving ik de eerste levering met slechts drie dagen vertraging. De tweede levering volgde nooit. Al met al een teleurstellende ervaring. Het feit dat men simpelweg vergeten was het pakket op te sturen was wel eerlijker geweest.

Waarom worden er geen dekbedovertrekken met rits aangeboden in katoensatijn, aangezien het product toch pas wordt vervaardigd nadat de bestelling is geplaatst?

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Met grote verbazing lees ik deze review. Ik heb alles nagekeken maar volgens de Track & Trace is de 2e levering inderdaad gewoon afgeleverd. Ook heb ik je per mail geïnformeerd dat ik destijds een paar extra exemplaren had laten maken, omdat het overtrek heel populair was op dat moment. Om die reden kon ik ook direct een nieuw exemplaar toesturen. De 1e zending is inderdaad weer bij mij retour gekomen na onderzoek. Ik was in de veronderstelling dat ik het naar tevredenheid had opgelost. Jammer om hier te lezen dat ondanks de snelle oplossing je toch zo ontevreden bent. Ik wens je veel plezier en opmaakgemak van het ontvangen dekbedovertrek.

Marijke Oud

SterSterSterSterLege ster

De levering ging een beetje vreemd , in de ochtend kreeg ik een deel geleverd en vroeg in de avond het volgende deel , wel goed contact gehad met de klanten service en ook meteen een mailtje gestuurd dat het goed gekomen was

Jullie hadden even via de mail kunnen laten weten dat mijn levering in 2e kwam

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Marijke. Als het goed is heb je 2 Track & Traces ontvangen, waarbij er bij 1 specifiek vermeld stond dat het de Track & Trace voor Essenza was. Kan het zijn dat de Track & Trace misschien in de SPAM terecht is gekomen? Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent naar aanleiding van je vraag. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Francis Pol

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik ben zeker tevreden over het besteld proces en de levering. De slopen waren niet mee gekomen Maarja een mail waren ze er de volgende dag! Bedankt nogmaals voor de snelle levering!

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Francis. Uiteraard wordt zoiets meteen opgelost. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Jacques Elsakkers

ja

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Jacques. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Marcolien Bijlsma

Het bestellen en de levering zijn prima gegaan.

Ik ben erg tevreden.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Marcolien. Fijn te lezen dat alles soepel is verlopen. Ik wens je heel veel plezier voor je aankoop.

Jan Ter Keur

Ja zeker.

Ik heb geen verbeterpunten, ik zou zeggen: ga zo door.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Jan. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Nelleke Claas

Duurde even maar gelukkig wel gekomen. Ideaal die twee zij ritsen!

Prima gegaan

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Nelleke. Het is maatwerk en dan gaan we liever voor kwaliteit dan voor snelheid. Ik wens je heel veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

Chantal Bakker

Zeer tevreden over deze shop. Reageren heel snel op emails, altijd vriendelijk en behulpzaam.

Nvt.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt Chantal. Hier doe ik het voor. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Willeke Snijders

SterSterSterLege sterLege ster

Pas 4 weken na de bestelling ontving ik het dekbedovertrek.

Verbeterpunt: Communiceren per mail als de levering op zich laat wachten.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de review Willeke. Direct na je bestelling heb je een email ontvangen dat het een maatwerk product is, en de levertijd ca 8 werkdagen is (afhankelijk van de drukte bij het naaiatelier). Dus weekenden en feestdagen niet meegerekend. Ik heb het even nagekeken en het heeft er zeker geen 4 weken over gedaan, mits ik iets mis over de levering van DPD. Ik wens je heel veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

E Busch

ja, zowel de telefonische bestelling als de levering waren prima. De levertijd was korter dan in eerste instantie was aangegeven!

Kan ik niet een-twee-drie verzinnen!

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je heel veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

c wolters

Jazeker

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Geantwoord op

Dekbedovertrekken & Zo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 maart 2014

Dekbedovertrekken & Zo

Ik heb een uitgebreid assortiment beddengoed. Van dekbedhoezen en hoeslakens in verschillende kleuren, maten en materialen. Dus ben je op zoek naar een molton, een mooi katoenen dekbedovertrek of een satijnen dekbedovertrek met bijpassende hoeslakens? Wil je heerlijk wegdromen onder een dekbedovertrek van flanel? Of ben je op zoek naar een kinderdekbedovertrek? Bijvoorbeeld met lieve prinsesjes, stoere dino's of met Jip en Janneke. De keuze is reuze.

Steenkamp 4d

9461 VC Gieten

M. v Rooijen

SterSterSterSterLege ster

Ja zeker. Door feestdagen iets vertraagd.

Ging goed

Francis Pol

Jacques Elsakkers

ja

Marcolien Bijlsma

Het bestellen en de levering zijn prima gegaan.

Ik ben erg tevreden.

Jan Ter Keur

Ja zeker.

Ik heb geen verbeterpunten, ik zou zeggen: ga zo door.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Jan. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Nelleke Claas

Duurde even maar gelukkig wel gekomen. Ideaal die twee zij ritsen!

Prima gegaan

Chantal Bakker

Nvt.

Willeke Snijders

SterSterSterLege sterLege ster

Pas 4 weken na de bestelling ontving ik het dekbedovertrek.

Verbeterpunt: Communiceren per mail als de levering op zich laat wachten.

E Busch

Kan ik niet een-twee-drie verzinnen!

c wolters

Jazeker

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10