9 /10

checkbox97% beveelt Dekbedovertrekken & Zo aan!

H Dekker

SterSterSterSterLege ster

Tevreden over bestelproces en fijn dat er telefonische bereikbaarheid.

Wanneer er beloofd wordt terug te bellen zou het fijn zijn wanneer dat ook gedaan wordt.

Klazien

Ja, zeer tevreden

Heb ik niet

Cor Haveman

SterSterSterSterLege ster

Prima, werd zelfs persoonlijk door Monique bezorgd. Fout in de factuur werd door Monique zelf geconstateerd en recht gezet.

Communicatie na de bestelling kan wel beter: wanneer is het klaar en kan ik het verwachten.

Paulien Van Beusekom

Ja, ik was zeker tevreden over het bestelproces en de levering.

Nee, deze heb ik niet.

Deborah De Wit

Kan beter

Iets meer communicatie m… mailtje niet aangekomen over leveringstijd

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de review Deborah. Wat vervelend dat de mail niet goed is aangekomen, dit is geautomatiseerd en zou bij iedere bestelling verstuurd moeten worden. Ik wens je veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

Thea Van Turnhout

SterSterSterLege sterLege ster

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de review Thea. Ik wens je veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

Dinand Hamberg

Prima geregeld, snel bezorgd

Zou het niet weten

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Dinand. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Miq Di

Ja snel en makkelijk

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Ingrid de Wit

Ja, zeker

Niet van toepassing

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Ingrid. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Ine Busschops

Heel tevreden. Goede beschrijving en snelle levering

Ik zie geen verbeterpunten

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Wiel Hendrix

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Wiel. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

S.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review, ik wens je veel plezier van je aankoop.

Jon van Kleef

Volop keuze, overzichtelijke website. Levering volgens afspraak, alles prima verzorgd.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

T Wezerijn

SterSterSterSterLege ster

Bestelproces verliep soepel, levering kon beter.

Stuur een bericht wanneer het pakket kan worden verwacht. Doe dit ook TIJDIG en niet een uur van tevoren, want dan kan er geen rekening meer mee worden gehouden. Groot minpunt van GLS was dat zij het pakket hadden achtergelaten in een publieke hal van de flat…! Had dus door iedereen meegenomen kunnen worden. En dan durfden zij een mail te sturen dat het pakket was afgegeven aan de geadresseerde, zgn ‘getekend’ voor ontvangst!

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Helaas hebben we geen invloed op de transporteur, wel hebben wij ze aangesproken op het feit dat ze tegenwoordig de Track & Trace pas op de dag van levering versturen. We hopen dat ze dit op korte termijn weer de dag van tevoren gaan doen. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Harry Veltrop

Niet

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Harry. Ik wens je veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

Geantwoord op

Dekbedovertrekken & Zo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 maart 2014

Dekbedovertrekken & Zo

Ik heb een uitgebreid assortiment beddengoed. Van dekbedhoezen en hoeslakens in verschillende kleuren, maten en materialen. Dus ben je op zoek naar een molton, een mooi katoenen dekbedovertrek of een satijnen dekbedovertrek met bijpassende hoeslakens? Wil je heerlijk wegdromen onder een dekbedovertrek van flanel? Of ben je op zoek naar een kinderdekbedovertrek? Bijvoorbeeld met lieve prinsesjes, stoere dino's of met Jip en Janneke. De keuze is reuze.

Steenkamp 4d

9461 VC Gieten

H Dekker

SterSterSterSterLege ster

Tevreden over bestelproces en fijn dat er telefonische bereikbaarheid.

Klazien

Ja, zeer tevreden

Heb ik niet

Cor Haveman

Paulien Van Beusekom

Ja, ik was zeker tevreden over het bestelproces en de levering.

Nee, deze heb ik niet.

Dinand Hamberg

Prima geregeld, snel bezorgd

Zou het niet weten

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Dinand. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Miq Di

Ja snel en makkelijk

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Ingrid de Wit

Ja, zeker

Niet van toepassing

Ine Busschops

Heel tevreden. Goede beschrijving en snelle levering

Ik zie geen verbeterpunten

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Wiel Hendrix

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Wiel. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

S.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review, ik wens je veel plezier van je aankoop.

Jon van Kleef

T Wezerijn

SterSterSterSterLege ster

Bestelproces verliep soepel, levering kon beter.

Harry Veltrop

Niet