Eva van Muijlwijk

Bestelproces was goed. Betreft levering had iets beter gekund. Bleef in onzekerheid over tijdsduur dus zelf nog contact opgenomen.

Beter klant informeren over tijdsduur levering.

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Bedankt voor de mooie review Eva. Met een maatwerk product is de levertijd inderdaad ca 8 werkdagen, maar dat vermelden we ook bij het product. We zullen kijken of wij tussentijds nog een mail... Bedankt voor de mooie review Eva. Met een maatwerk product is de levertijd inderdaad ca 8 werkdagen, maar dat vermelden we ook bij het product. We zullen kijken of wij tussentijds nog een mail kunnen gaan sturen. Ik wens je heel veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

FV

Prima gedaan

Irma Scheepstra

Ja prima tevreden

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Bedankt voor de mooie review Irma. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Uitstekend

Karin Streppel

Makkelijk en snel

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Bedankt voor de mooie review Karin. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

jfjm van den beld

Ik was verrast hoe snel alles geregeld en bezorgd werdt binnen twee dagen alles in huis en goed en degelijk verpakt ook.

Had geen verbeterpunten

Jacqueline visser

Ja snelle levering

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Bedankt voor de mooie review Jacqueline. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Paul Lautenbach

Bestellen ging eenvoudig en levering was de eerstvolgende werkdag. Dus netjes zoals beloofd binnen 1 à 2 werkdagen. Het bestelde dekbed voldoet uitstekend. Top!

Yvonne Bouwman

Bestellen ging goed
Levering verkeerde maat

Zend de goede maat

Reactie Dekbedovertrekken & Zo:

Wat vervelend dat je de verkeerde maat hebt ontvangen, maar ook ik ben maar een mens. Er is ondertussen in de juiste maat een rits ingezet en deze zal morgen worden verstuurd.

Olivia Chan

Nee , ik heb paar keer retour aangevraagd,maar geen reactie gekrijgen .

Makkelijk contact

Beste Olivia,
Beste Olivia,
Ik heb mijn retourportaal en mijn mail nagekeken, maar ik kan nergens een aanvraag vinden van je retouraanvraag. Ik zal je zo een retourlabel toemailen. Jammer dat het op deze manier moest,