9 /10

checkbox97% beveelt Dekbedovertrekken & Zo aan!

Ingrid de Wit

Ja, zeker

Niet van toepassing

Ine Busschops

Heel tevreden. Goede beschrijving en snelle levering

Ik zie geen verbeterpunten

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Wiel Hendrix

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Wiel. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review, ik wens je veel plezier van je aankoop.

Jon van Kleef

Volop keuze, overzichtelijke website. Levering volgens afspraak, alles prima verzorgd.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

T Wezerijn

SterSterSterSterLege ster

Bestelproces verliep soepel, levering kon beter.

Stuur een bericht wanneer het pakket kan worden verwacht. Doe dit ook TIJDIG en niet een uur van tevoren, want dan kan er geen rekening meer mee worden gehouden. Groot minpunt van GLS was dat zij het pakket hadden achtergelaten in een publieke hal van de flat…! Had dus door iedereen meegenomen kunnen worden. En dan durfden zij een mail te sturen dat het pakket was afgegeven aan de geadresseerde, zgn ‘getekend’ voor ontvangst!

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Helaas hebben we geen invloed op de transporteur, wel hebben wij ze aangesproken op het feit dat ze tegenwoordig de Track & Trace pas op de dag van levering versturen. We hopen dat ze dit op korte termijn weer de dag van tevoren gaan doen. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Harry Veltrop

Niet

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Harry. Ik wens je veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

Ron Bothof

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De bij geleverde 'brief' dat had al een waarschuwing moeten zijn . Je kan het niet uitpakken om je veel te dure aankoop te beoordelen. En duur was het €330,- . Het dekbed kan je dus bij andere webwinkels,zelfs op de zwarte markt beverwijk voor €170,- kopen . Een prijsverschil van €170,- !!! Zelfde afmeting ,zelfde merk , zelfde materiaal. De reviews niet gelezen . Niet kopen, niks bestellen .

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Beste Ron, Wanneer je prijzen vergelijkt is het wel van belang om ook dezelfde producten te vergelijken. Je vergelijkt hier de prijs van het Texel Comfort dekbed met katoenen tijk, met een door jouw gekocht Texel Comfort Satin dekbed met satijnen tijk. Wanneer je een katoenen tijk had willen hebben, dan had je deze inderdaad ook voor de door jou genoemde prijs in mijn webshop kunnen bestellen. En uiteraard kun je het dekbed uitpakken en beoordelen, echter mag het niet worden gebruikt. Indien het dekbed nog niet is gebruikt mag je gewoon retourneren. Ik betreur het dat deze onterechte review is geplaatst, zeker daar er ook op geen enkele andere manier contact met mij is opgenomen.

Patric Hudman

S.

Verzending duurde langer dan verwacht maar dat had vooral met het postbedrijf te maken

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review, ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Willy Haagsma

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ja

Ik kreeg een email dat het pakketje naar Almelo was verstuurd. Was overbodige informatie en verwarde mij een beetje

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de review Willy. Jammer dat de verwarring toch zo'n grote invloed had op de gehele ervaring in mijn webshop.

Janneke De Vries

Ja, ik ging speciaal naar jouw webshop omdat je zeer klantvriendelijk en behulpzaam bent!

Ga zo door!

Floor Van Hijkoop

Top

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Floor. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Gert

Jazeker

Nee hoor; helemaal goed.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Gert. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Marlou

Ja beide was makkelijk en snel!

Na

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Marlou. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Geantwoord op

Dekbedovertrekken & Zo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 maart 2014

Dekbedovertrekken & Zo

Ik heb een uitgebreid assortiment beddengoed. Van dekbedhoezen en hoeslakens in verschillende kleuren, maten en materialen. Dus ben je op zoek naar een molton, een mooi katoenen dekbedovertrek of een satijnen dekbedovertrek met bijpassende hoeslakens? Wil je heerlijk wegdromen onder een dekbedovertrek van flanel? Of ben je op zoek naar een kinderdekbedovertrek? Bijvoorbeeld met lieve prinsesjes, stoere dino's of met Jip en Janneke. De keuze is reuze.

Steenkamp 4d

Ine Busschops

Heel tevreden. Goede beschrijving en snelle levering

Ik zie geen verbeterpunten

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Wiel Hendrix

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Wiel. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review, ik wens je veel plezier van je aankoop.

Jon van Kleef

T Wezerijn

SterSterSterSterLege ster

Bestelproces verliep soepel, levering kon beter.

Harry Veltrop

Niet

Ron Bothof

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Patric Hudman

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review, ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Willy Haagsma

Gert

Jazeker

Nee hoor; helemaal goed.

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Gert. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop.

Marlou

Ja beide was makkelijk en snel!

Na

Antwoord Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Marlou. Ik wens je veel plezier van je aankoop.

Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10