Yvonne Martijn
- Verbeterpunten of tips
- NVT
96% beveelt Dekbedovertrekken & Zo aan!
De hoop is dat de levering in de toekomst sneller kan
Nee, nog steeds geen levering ontvangen, ook geen antwoord zowel mail als watsapp , ook geen verzend datum gekregen!
Nee, twee keer kreeg ik de verkeerde levering. Ik had een gewoon dekbed en een dekbed met rits besteld en kreeg twee dekbedden zonder rits. Eén teruggestuurd en werd daarna goed geleverd. Precies hetzelfde gebeurde bij de tweede bestelling. Kwaliteit verder prima!
Ja
No, because I still haven’t received the order I placed on July 18, and no one is answering my emails.
Ja, de website is duidelijk en het bestelproces en de levering zijn goed verlopen.
Ik ben tevreden. Duidelijke informatie
ja
Heel tevreden
Heel zeker
Jazeker
helaas nog niets ontvangen, ook geen track and trace
Dekbedovertrekken & Zo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dekbedovertrekken & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:
Dekbedovertrekken & Zo