F. De vries
- Sterke punten
- Snel geleverd en via brievenbuspakket
96% beveelt De Horlogebanden Specialist aan!
96% beveelt De Horlogebanden Specialist aan!
Betrouwbr
Zeer positief
Snelle levering en ook in de winkel perfecte service.
Zeer goede service
Fantastische verpakking, snelle verzending. Keiblij mee!
Snelle levering, mooie band, prima prijs
Ik stelde een vraag via mail. Twee mooie vintage horlogebanden besteld met ingewerkte bandpennen. Bestelling binnen 2 dagen netjes geleverd in België.
Klantvriendelijk
Goed product
Prima ervaring
Super snel geleverd
Zeer net en correct bedrijf en super vriendelijk!
gematigd tevreden
De Horlogebanden Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Horlogebanden Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
De Horlogebanden Specialist
Jodocus van Lodensteinstraat 29
3553 TB Utrecht
Betrouwbr
Zeer positief
Snelle levering en ook in de winkel perfecte service.
Zeer goede service
Fantastische verpakking, snelle verzending. Keiblij mee!
Snelle levering, mooie band, prima prijs
Klantvriendelijk
Goed product
Prima ervaring
Super snel geleverd
Zeer net en correct bedrijf en super vriendelijk!
gematigd tevreden
De Horlogebanden Specialist heeft de volgende resultaten bereikt: