Walter Hansen
- Sterke punten
- Professioneel en deskundig. Service-gericht
96% beveelt De Horlogebanden Specialist aan!
96% beveelt De Horlogebanden Specialist aan!
Mooie website met duidelijke tekst en foto’s
Vriendelijk geholpen over een vraag over het product
ik ken het bedrijf nog van ,,heeel vroeger,, en toen waren zij al 100punten en nu nog steeds!!
Opzoek naar een nieuw slotje voor mijn horloge en gevonden!
Goede ervaring
Ik had nog niet eerder bij dit bedrijf besteld, maar is een goede ervaring
Top zaak, aanrader
Super positief!!!
Snelle levering en direct antwoord op een door mij gestelde vraag via de mail
Was prima
Fantastisch soepel leren horlogebandje na telefonisch overleg.
Goede response
Erg goed
De Horlogebanden Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Horlogebanden Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
De Horlogebanden Specialist
Jodocus van Lodensteinstraat 29
3553 TB Utrecht
Mooie website met duidelijke tekst en foto’s
Vriendelijk geholpen over een vraag over het product
Opzoek naar een nieuw slotje voor mijn horloge en gevonden!
Goede ervaring
Ik had nog niet eerder bij dit bedrijf besteld, maar is een goede ervaring
Top zaak, aanrader
Super positief!!!
Snelle levering en direct antwoord op een door mij gestelde vraag via de mail
Was prima
Fantastisch soepel leren horlogebandje na telefonisch overleg.
Goede response
Erg goed