9.1 /10

checkbox96% beveelt Horlogebanden Specialist aan!

Bianca Claesen

Heb nog steeds niets ontvangen

Antwoord Horlogebanden Specialist

Vervelend dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Excuus hiervoor. Als u kontakt opneemt met onze klantenservice dan kunnen wij dit voor u uitzoeken en oplossen.

Camille H

Snel en goed! Heb een tooltje gekocht om horlogebandje eraf te halen en ook een nieuw bandje. Snel geleverd en werkt perfect!

Kwaliteit en snelheid

Johannes Thomas

Levering

Jose O

Heeft Citizen bandjes die Citizen zelf niet meer heeft!

Top service

Edwin

Keurig geholpen

Goede service

Dion Swinkels

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet tevreden. Ik heb de verkeerde maat horlogebandje besteld. Bij ontvangst, afgelopen dinsdag, heb ik meteen een mail gestuurd om te vragen of ik een en ander kan wisselen voor de juiste maat. Tot op heden heb ik nog geen enkele reactie ontvangen. Ik zal dus maar mijn verlies nemen en een horlogebandje bij een andere partij gaan bestellen.

Antwoord Horlogebanden Specialist

Het is uiteraard mogelijk een horlogeband te retourneren of te ruilen zonder opgaaf van reden. Op onze website staan de retourinstructies aangegeven. Dit hoeft van te voren niet aangemeld of gemaild te worden. Wij kunnen helaas geen email van u terugvinden helaas, wellicht is hier wat mis gegaan. Excuus.

Brigitte T Jampens

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Post Nl is laat. Nog niks ontvangen. Wacht op leveringsdatum. Blijkbaar is het druk ;-(

Even wachten voor beoordeling van het product.

Yancey Van Scheppingen

Heel goed

Mooi gemaakt,echt vakmanschap!

Erica Buysmans

negatief

neen: ik had deze besteld: https://www.dehorlogebandenspecialist.be/p/horlogeband-garmin-vegi-cognac?garmin-model-bandmaat=Venu-3S Maar ik ontving een bandje van 20 mm dat dus niet past op mijn Garmin Venu 3S van 18 mm breed.

Karin Bauer

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goed en snel

Basiel Cassiman

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het bestellen ging heel goed, alleen gaat u ervan uit dat mijn bestelling al is toegekomen, terwijl ik al 4 dagen zit te wachten op mijn bestelling en ik via de live-tracker geen enkele update vind van mijn bestelling....

eerlijke prijzen, kwaliteit is nog af te wachten

Tom

grote collectie

gedegen advies, link met gezochte artikelen, prettig geprijsd

Marc De Winter

Goed aanbod, snelle levering

Goed aanbod, snelle levering.

Wim van Pelt

Goede ervaring; zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Goed product en uitstekende communicatie

Horlogebanden Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horlogebanden Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 24 mei 2013

Horlogebanden Specialist

Horlogebanden koop je bij de Horlogebanden Specialist! Omdat wij staan voor kwaliteit!

Jodocus van Lodensteinstraat 29

Kwaliteit en snelheid

Johannes Thomas

Levering

Jose O

Heeft Citizen bandjes die Citizen zelf niet meer heeft!

Top service

Edwin

Keurig geholpen

Goede service

Dion Swinkels

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Brigitte T Jampens

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Even wachten voor beoordeling van het product.

Yancey Van Scheppingen

grote collectie

gedegen advies, link met gezochte artikelen, prettig geprijsd

Marc De Winter

Goed aanbod, snelle levering

Goed aanbod, snelle levering.

Wim van Pelt

Goede ervaring; zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen