9.4 /10

checkbox99% beveelt Dehcos aan!

Leontien

Super goed geholpen aan de telefoon. Snelle levering en bestel al jaren hier mijn producten.

Luc Parmentier

Snelle goeie service

Carine Verhulst

Heel goed.

Carine Berden

Heb een bestelling gedaan maar het verkeerde produkt werd geleverd. Na een mailtje gestuurd te hebben voor retour heb ik duidelijke en vriendelijke uitleg gekregen en mocht ik gratis retourneren en heb ik vlug het juiste produkt gekregen met een gratis staaltje.👍

Sil Bomas

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestel altijd prodicten bij dit bedrijf en ben hier zeer tevreden over.

Marjan Van der Linden

Géke Groenwold-Koops

SterSterSterSterLege ster

Fijn, dat de shampoo de volgende dag al werd bezorgd!

Natalya

I had a great experience with this store. My order was processed and prepared incredibly quickly, and their customer support was absolutely amazing. They were very responsive, understanding, and went above and beyond to help resolve the issues that arose after my order was placed. I truly appreciate their excellent service, support, and willingness to help. Highly recommended!

Ammy Van Eerden

Prima, snelle levering.

Ingrid Kappert

Fijne produkten

Johanna Solomon

Marja Van Hummel

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik merk dat na jaren 24 balancing cream gebruikt te hebben dat na de pot is vervangen door een tube er iets is verandert aan de samenstelling of ingrediënten, dat vind ik jammer want hij is wat vetter en ruikt ook anders, maar ik blijf dit de beste dagcrème vinden voor mij

Peggy De Graef

Alles verliep zeer correct

Dehcos verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dehcos heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 februari 2010

Dehcos

Dehcos Skin & Hair Professionals staat voor kwaliteit, kennis van zaken en uitstekende service. Met de salon & webshop voorzien wij consumenten van hoogwaardige cosmetica producten.

Wilhelminastraat 19b

Heel goed.

Carine Berden

Sil Bomas

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestel altijd prodicten bij dit bedrijf en ben hier zeer tevreden over.

Marjan Van der Linden

Géke Groenwold-Koops

SterSterSterSterLege ster

Fijn, dat de shampoo de volgende dag al werd bezorgd!

Natalya

Ammy Van Eerden