Jacqueline Schmitz
Super
Goed bedrijf sociaal geef goede uleg je wordt keurig geholpenǰ̣ ben tevreden.
Goede prijs en snelle levering.
Nog steeds niet opgestuurd bijna week verder
Prima produkten
Fijne snelle levering van de producten 👌
Heerlijke gezichtscreme en snelle levering zelfs tijdens black-friday
Perfecte afhandeling
Perfecte service
Perfect
Ik had een besteling geplaatst waar ik meteen al achter kwam dat ik niet het juiste product had besteld, gelijk maandagmorgen gebeld en een hele duidelijke uitleg gekregen over de producten. Het product bleek beter te zijn dan het geen ik in gedachten had. Helemaal tevreden. Service was meer dan goed.
Goede producten. Fijn aan te brengen. Je voelt en ziet dat het iets met de huid de doet.
Supersnelle levering na online bestelling
Gewoon de beste
Dehcos verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dehcos heeft de volgende resultaten bereikt:
Dehcos
Wilhelminastraat 19b
5991 AX Baarlo Lb
Super
Goed bedrijf sociaal geef goede uleg je wordt keurig geholpenǰ̣ ben tevreden.
Goede prijs en snelle levering.
Nog steeds niet opgestuurd bijna week verder
Prima produkten