9.6 /10

checkbox99% beveelt deboxspringspecialist.nl aan!

9.6/10

Rene Jongenelis

Een hele prettige begeleiding tijdens ons showroom bezoek en een zeer vriendelijke en professionele uitleg en advies

Zou ik niet kunnen bedenken.
Klantvriendelijkheid en servicegericht.
Norma Hotel Chique electro boxspring

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor de mooie review. We waarderen dit enorm. Vele jaren plezier nog van uw aankoop. Team Boxspringspecialist van der Horst

M. Hoogendoorn

Een heel prettig bedrijf met fijne medewerkers. Iedereen is vriendelijk, denkt mee en zoekt het beste voor jou als klant. Daarnaast is de kwaliteit van de producten fantastisch. Vanaf dag 1 heb ik heerlijk geslapen in m'n nieuwe boxspring.

Meedenkend, adviserend, luisteren naar je wensen, kijken wat bij jou past, geen verkooppraatjes. Ik kan nog wel even doorgaan, gewoon een heel fijn bedrijf!
Kan ik niet bedenken.
Bedson boxspring, Simmons matras, dekbed kamelenhaar, hoofdkussen AMProducts

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Ontzettend bedankt voor de reactie. Wat fijn om te lezen. Daar doen we het voor. Veel plezier met uw aankoop. Team boxspringspecialist van der Horst

M. Bresser

Super snel en goed geholpen

Scherpe prijs, snelle reactie en top aflevring/installatie
Kan ik zo niet vinden.
Avek Fier 180x200

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor uw reactie en positieve review. Nog veel plezier met uw aankoop! Team Boxspringspecialist van der Horst

A.M. Bruin

Vakkundige, vriendelijke mensen die de tijd nemen, luisteren, meedenken en goede adviezen geven.

Vakmanschap en klantvriendelijkheid
Boxspring (Bedson)

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor deze geweldige Review! Nog veel plezier met uw aankoop toegewenst namens het hele team van Boxspringspecialist van der Horst

Walter

Fantastisch leuke zaak met goede service ook toen we na 3 mnd terugkwamen omdat ons matras niet helemaal de juiste keus bleek ( door medische problemen ) werd dit adequaat en snel opgepakt Kortom we zijn helemaal tevreden kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen

Klantvriendelijkheid en kennis
Boxspring met matrassen en topper

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Beste Walter, fijn om te lezen. Daar doen we het voor. Team Boxspringspecialist van der Horst

A.M. Bentum

Ik ben op een pretig geholpen en de verkoopster had alle tijd voor mij. Het uitzoekken van het bed ging op een pretige manier en alle mogelijkheden uitvoerig uitgelegt en besproken. En het bed volkomen naar mijn wensen uitgevoerd

Voldoende tijd voor mij. Goed luisteren naar mijn wensen.
Bedson One actieset vlak 180 x 200 met hoofdbord

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor deze geweldige reactie! We wensen u nog veel en lang plezier met uw aankoop namens het hele team van Boxspringspecialist van der Horst

H.de Knegt

Heel goed deskundig advies. Zeer vriendelijk behulpzaam personeel. Uitstekende service. Zeer zeker aanbevolen.

Zie boven
Boxspringbed

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Dankuwel voor deze mooie review. Waarderen we enorm. Nog vele jaren plezier met uw slaapcomfort. Team Boxspringspecialist van der Horst

E de P

Uitstekend geadviseerd en geholpen bij de aankoop, uitmuntende after sales

Niets aan te merken, doorgaan met wat jullie doen.
Alles. De website hebben we nooit bekeken.
Avek boxspring met van alles

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor uw uitstekende review, daar worden we blij van en waarderen we enorm! Uiteraard nog veel en lang plezier met uw aankoop toegewenst namens het hele team van Boxspringspecialist van der Horst

Stassen

Betrouwbaar en vakkundig

Luistert goed naar klanten en komt met goede adviezen.
Bedmotor + vervangende matrassen en nieuwe topper

Petra Jopse

Vakkundig

Nette levering
Eigenlijk geen
Boxspring

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Ontzettend bedankt voor uw bericht. Veel plezier met uw aankoop. Team Boxspringspecialist van der Horst

Familie Singendonk

SterSterSterSterLege ster

Een probleem met ons bed is zeer netjes opgelost. Werderom tevreden!

Communicatie en flexibiliteit.
Avex vervangend bed

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij, dat we jullie hier weer zo mee konden helpen. Uiteraard weer veel en lang plezier met jullie slaapsysteem toegewenst.

Karin Geerts

Voor de 2e keer een aankoop gedaan Deze keer een topper voor de boxspring Goed geïnformeerd en snelle levering

Goeie info Ze luisteren goed naar jouw wensen
Topper

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Wat fijn dat ook de 2e keer een succes was. We zijn blij en veel plezier met uw aankoop. Team Boxspringspecialist van der Horst

P Burger

Prachtige zaak, niet op uit om je iets aan te smeren Vriendelijk Beter kan eigenlijk niet.

Zou niet weten.
Eigenlijk alles.
Boxpring

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Ontzettend bedankt voor deze fantastische review. Namens het team van Boxspringspecialist van der Horst wensen we u nog lang en veel plezier met uw aankoop.

Rob

Goed advies, goede service

Goed advies, waarbij geluisterd werd naar de eisen/wensen aan de nieuwe topper.
N.V.T.
Splittopper

Dankuwel voor deze mooie reactie, Team Boxspringspecialist van der Horst

Ellen Ebregt

Prettig geholpen bij de aanschaf van een nieuw bed. Er werd een 2-persoonstopper geleverd i.p.v. 2 eenpersoons. Goed opgelost door een molton en hoeslaken te leveren, zodat we het bed konden gebruiken. Inmiddels is de 2-persoonstopper omgeruild voor de 2 eenpersoons.

Zeer goed advies en ze nemen de tijd voor je.
Boxspring Pullman

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Blij dat we dit zo konden oplossen voor u. Namens het team van Boxspringspecialist van der Horst wensen we u nog lang en veel plezier met uw mooie boxspring toe.

Geantwoord op

deboxspringspecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

deboxspringspecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 november 2016

deboxspringspecialist.nl

Boxspringspecialist van der Horst heeft de grootste collectie op het gebied van bedden, matrassen, boxsprings en/of schuifdeurkasten. U vindt ons in het midden in Zuid-Holland. Indien u een boxspring wilt kopen, vindt dan bij ons een moderne Boxspring, een klassieke Boxspring, een Boxspring op Maat, of een Inzetboxspring voor een bestaand of nieuw ledikant, bij ons vindt u het allemaal. Ook hebben wij vele boxspring aanbiedingen van bijvoorbeeld elektrische boxsprings.

Kanaaldijk 30

2741 PA Waddinxveen

9.6/10

Rene Jongenelis

Zou ik niet kunnen bedenken.
Klantvriendelijkheid en servicegericht.

Walter

Klantvriendelijkheid en kennis
Boxspring met matrassen en topper

A.M. Bentum

Voldoende tijd voor mij. Goed luisteren naar mijn wensen.
Bedson One actieset vlak 180 x 200 met hoofdbord

H.de Knegt

Zie boven
Boxspringbed

E de P

Uitstekend geadviseerd en geholpen bij de aankoop, uitmuntende after sales

Niets aan te merken, doorgaan met wat jullie doen.
Alles. De website hebben we nooit bekeken.
Avek boxspring met van alles

Stassen

Betrouwbaar en vakkundig

Luistert goed naar klanten en komt met goede adviezen.
Bedmotor + vervangende matrassen en nieuwe topper

Petra Jopse

Vakkundig

Nette levering
Eigenlijk geen
Boxspring

Familie Singendonk

SterSterSterSterLege ster

Een probleem met ons bed is zeer netjes opgelost. Werderom tevreden!

Communicatie en flexibiliteit.

Eigenlijk alles.
Boxpring

Rob

Goed advies, goede service

Goed advies, waarbij geluisterd werd naar de eisen/wensen aan de nieuwe topper.
N.V.T.
Splittopper

Dankuwel voor deze mooie reactie, Team Boxspringspecialist van der Horst

Ellen Ebregt

Zeer goed advies en ze nemen de tijd voor je.
Boxspring Pullman

deboxspringspecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt: