H & M
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- grote collectie bedden in de showroom
- Product of service:
- twee Pullman Royal Gold matrassen
99% beveelt deboxspringspecialist.nl aan!
Zeer kundig bedrijf met kwaliteitsbedden
Fijn bedrijf om je te laten voorlichten over het product wat je wilt kopen, duidelijk kennis van zaken. Hun kennis over matrassen en specifieke dekbedden zijn niet het standaard verhaal maar zij geven een met kennis onderbouwd advies. Bij een eventuele volgende aankoop ga ik met zekerheid weer naar dit bedrijf.
Super fijn bedrijf met goede service
Zeer goed en naar tevredenheid geholpen door slaapadviseur Hans.
We komen al vele jaren bij de boxspringspecialist en met grote tevredenheid. Professioneel en prettig advies en zeer goede service.
Is gewoon geweldig
De Boxspringspecialist van der Horst in Waddinxveen Bij deze wil ik een ieder die plannen heeft om hier te kopen waarschuwen. Deze meneer is een oplichter, die klanten verleid met mooie filmpjes, praatjes en z.g. aanbiedingen. Wij zijn ook slachtoffer geworden van deze ‘specialist’ en hebben een boxspring ‘aanbieding’ gekocht, die zo slecht ligt, dat we overal pijn hebben. Bovendien kraakt het verstelmechanisme, zodat we wakker worden als de ander zich omdraait. We zijn al 3,5 jaar bezig om iets aan het ligcomfort te doen; nieuwe matrassen, een extra comfortabele topper gekocht e.d. Maar helaas! Duizenden euro’s verder, wordt verteld dat de garantie termijn verstreken is en dat hij niets meer voor ons kan betekenen! Koop hier niets, tenzij u graag opgelicht wilt worden!
Goede voorlichting in de winkel, er werd de tijd voor genomen. Vriendelijke medewerker. Door verlate oplevering huis werd de levering zonder problemen aangepast
Zeer goed geholpen
Uitstekende ervaring bij de aanschaf van een AVEK-boxspring. Goede voorlichting en een deskundige en klantvriendelijke medewerker. Na levering trad een probleem op met de werking van de boxspring, waarvan de oorzaak niet direct kon worden vastgesteld. Bedrijf toonde zich, na overleg met AVEK, direct bereid om het onderdeel waar het probleem zich voordeed, te vervangen. Dit is inmiddels gebeurd.
Goede service aardige verkopers niet pusherig en hele goede prijs kwaliteit verhouding al het 2e bed wat ik hier heb aangeschaft 👌🏻
De BoxSpring Specialist – Waar dromen werkelijkheid worden (zelfs vóór je gaat slapen) Als je op zoek bent naar een bed én een vlekkeloze service-ervaring, dan is Beddenzaak dé plek waar je moet zijn. Van het eerste gesprek tot de laatste schroef in het bedframe: alles klopt. ⭐ Meedenkende verkopers – Geen opdringerige verkooppraatjes, maar mensen die écht luisteren. Ze denken mee alsof ze zelf op dat bed gaan slapen. En eerlijk? Dat voelt goed. 🔧 Goede afhandeling van problemen – Een foutje maken is menselijk, maar hoe je het oplost maakt het verschil. Beddenzaak pakt problemen aan met de snelheid van een ochtendhumeur op maandag: snel weg en professioneel opgelost. 🚚 Goede bezorgers – Niet alleen op tijd, maar ook vriendelijk, netjes en met zorg voor je huis én je nieuwe bed. Ze laten geen rommel achter, behalve misschien een beetje jaloezie bij de buren. 🏆 Top bedrijf – Van A tot Z een klasse-ervaring. Beddenzaak bewijst dat goede service geen droom hoeft te zijn.
Fijne ervaring en goede service
Uitstekend
deboxspringspecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
deboxspringspecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
deboxspringspecialist.nl
Kanaaldijk 30
2741 PA Waddinxveen
Zeer kundig bedrijf met kwaliteitsbedden
Super fijn bedrijf met goede service
Zeer goed en naar tevredenheid geholpen door slaapadviseur Hans.
Is gewoon geweldig
Zeer goed geholpen