9.6 /10

checkbox99% beveelt deboxspringspecialist.nl aan!

9.6/10

P Burger

Prachtige zaak, niet op uit om je iets aan te smeren Vriendelijk Beter kan eigenlijk niet.

Eigenlijk alles.
Zou niet weten.
Boxpring

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Ontzettend bedankt voor deze fantastische review. Namens het team van Boxspringspecialist van der Horst wensen we u nog lang en veel plezier met uw aankoop.

Rob

Goed advies, goede service

Goed advies, waarbij geluisterd werd naar de eisen/wensen aan de nieuwe topper.
N.V.T.
Splittopper

Ellen Ebregt

Prettig geholpen bij de aanschaf van een nieuw bed. Er werd een 2-persoonstopper geleverd i.p.v. 2 eenpersoons. Goed opgelost door een molton en hoeslaken te leveren, zodat we het bed konden gebruiken. Inmiddels is de 2-persoonstopper omgeruild voor de 2 eenpersoons.

Zeer goed advies en ze nemen de tijd voor je.

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Blij dat we dit zo konden oplossen voor u. Namens het team van Boxspringspecialist van der Horst wensen we u nog lang en veel plezier met uw mooie boxspring toe.

Gracia den Hollander

Perfecte service uitgebreide deskundige hulp bij het uitzoeken. Wij zijn zo blij met ons nieuwe bed dat het iedere avond een feestje is om naar bed toe te gaan.

Duidelijk
Geen heel erg tevreden
Avek bed met matras

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Wat worden we toch altijd blij met dit soort positieve reacties! Ontzettende bedankt dat je dit wilde delen. Uiteraard wensen we je nog lang en veel plezier met de mooie nieuwe boxspring. Dit namens het hele team van Boxspringspecialist van der Horst

V. Klok

SterSterSterSterLege ster

Prima zaak. Namen alle tijd voor uitgebreid advies. Snelle reactie na een (overigens kleine) klacht. Echt prima service. Een aanrader!

Deskundige mensen, alle tijd voor de klant
Bed

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor uw positieve review. Uiteraard wensen we u nog veel en lang plezier met uw aankoop.

Diane W.

Zorgvuldig advies op maat, goede producten

Er werd de tijd genomen en goed advies gegeven.
matras

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor uw reactie. Veel plezier met uw aankoop nog. Team Boxspringspecialist van der Horst

Jeroen

Topwinkel! Goed advies, denken mee en topproducten. Nemen ruim de tijd voor je en denken mee. Ik zou dit bedrijf van harte aan willen bevelen.

geen verbeterpunten
Hier nemen ze echt de tijd voor je zonder dat je het gevoel krijgt dat ze zoveel mogelijk willen verkopen. Een verademing in de bedden- en matrassenwereld...
Boxspring en Simmons Matras

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Ontzettend bedankt voor uw reactie. Nog veel plezier met uw boxspring combinatie. Team Boxspringspecialist van der Horst

Kitty en Peter

Het is een fijn bedrijf met oog voor de klant.

Uitstekende voorlichting en vakkundige begeleiding bij de aankoop van onze boxspring van Avek. Wij mochten zelfs de stofstaal mee om verf uit te zoeken. Wij hoefden zelfs geen aanbetaling te doen. Dat vinden wij heel bijzonder.
Ik zou het nu ècht niet weten.
Avek boxspring

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor jullie fantastische review. Fijn dat jullie ook zo blij met de keuze zijn. Heel veel plezier nog met jullie mooie Avek boxspring toegewenst. Met vriendelijke groeten van het Team van Boxspringspecialist van der Horst

Johan van den Berg

Super begeleid in de aankoop van onze Pullman boxspring. Dit Nederlandse merk is sowieso een perfecte aankoop welke word onderschreven door v.d. Horst. De levering en installatie verliep conform de afspraak. Kortom: ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan u zult geen spijt krijgen.

Kennis van zaken, vriendelijk en luistert goed naar de wens.

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor jullie fantastische review. Fijn dat jullie ook zo blij met de keuze zijn. Heel veel plezier nog met jullie mooie Pullman boxspring toegewenst. Met vriendelijke groeten van het Team van Boxspringspecialist van der Horst

P en G Flos

Heel fijn en persoonlijk geholpen. Werd goed gekeken naar slaaphouding en lichamelijke beperkingen

De persoonlijke geïnteresseerde hulp bij het vinden van een nieuwe matras
Hou het zo
2x Simmons matras

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor uw tijd om deze reactie te schrijven. Fijn dat u zo persoonlijk geholpen bent. Nog vele jaren plezier met uw aankoop. Team Boxspringspecialist van der Horst.

Berry Heekelaar

Op een Maandag, de dag dat ze eigenlijk dicht zijn toch een afspraak kunnen maken met de eigenaar, we hebben 2 fantastische bedden aangeschaft na een top advies van de eigenaar

Gebak bij de koffie 😂
Goed advies voor het bed wat het beste bij je past
2 maal boxspring

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Ontzettend bedankt voor uw reactie. Wat fijn dat de gebakjes lekker waren;-) Heel veel jaren plezier met uw aankoop. Team Boxspringspecialist van der Horst

H & M

Fijn bedrijf met ruime keuze in de showroom

grote collectie bedden in de showroom
twee Pullman Royal Gold matrassen

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Dankuwel voor deze reactie. Vele jaren plezier gewenst van uw aankoop. Team Boxspringspecialist van der Horst.

Chris Zondag

Zeer kundig bedrijf met kwaliteitsbedden

Bekwaam personeel met echt kennis van zaken
Matrassen

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Bedankt voor deze schitterende review. Nog veel plezier met uw aankoop namens het team van Boxspringspecialist van der Horst

A v Zijl

Fijn bedrijf om je te laten voorlichten over het product wat je wilt kopen, duidelijk kennis van zaken. Hun kennis over matrassen en specifieke dekbedden zijn niet het standaard verhaal maar zij geven een met kennis onderbouwd advies. Bij een eventuele volgende aankoop ga ik met zekerheid weer naar dit bedrijf.

Geen enkele
Advies en verstrekkende service.
boxspring inclusief matrassen , dekbedden

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Beste A. van Zijl, ontzettend bedankt voor deze geweldige review. Uiteraard nog veel en lang plezier met uw aankoop toegewenst. Met vriendelijke groeten van het team van Boxspringspecialist van der Horst

Ellen Heus

Super fijn bedrijf met goede service

Vriendelijk, goed advies en service
ga zo door met deze fijne klantvriendelijke houding
2x M line slow motion matrassen

Antwoord deboxspringspecialist.nl

Dankuwel voor de mooie reactie. Veel plezier nog met uw aankoop. Team van Boxspringspecialist van der Horst

Geantwoord op

deboxspringspecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

deboxspringspecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 november 2016

deboxspringspecialist.nl

Boxspringspecialist van der Horst heeft de grootste collectie op het gebied van bedden, matrassen, boxsprings en/of schuifdeurkasten. U vindt ons in het midden in Zuid-Holland. Indien u een boxspring wilt kopen, vindt dan bij ons een moderne Boxspring, een klassieke Boxspring, een Boxspring op Maat, of een Inzetboxspring voor een bestaand of nieuw ledikant, bij ons vindt u het allemaal. Ook hebben wij vele boxspring aanbiedingen van bijvoorbeeld elektrische boxsprings.

Kanaaldijk 30

Zou niet weten.
Boxpring

Rob

Goed advies, goede service

Goed advies, waarbij geluisterd werd naar de eisen/wensen aan de nieuwe topper.
N.V.T.
Splittopper

Ellen Ebregt

Zeer goed advies en ze nemen de tijd voor je.

Gracia den Hollander

Deskundige mensen, alle tijd voor de klant
Bed

Diane W.

Zorgvuldig advies op maat, goede producten

Er werd de tijd genomen en goed advies gegeven.
matras

Jeroen

geen verbeterpunten
Boxspring en Simmons Matras

Kitty en Peter

Het is een fijn bedrijf met oog voor de klant.

Ik zou het nu ècht niet weten.
Avek boxspring

Johan van den Berg

Kennis van zaken, vriendelijk en luistert goed naar de wens.

P en G Flos

Bekwaam personeel met echt kennis van zaken
Matrassen

A v Zijl

Geen enkele
Advies en verstrekkende service.
boxspring inclusief matrassen , dekbedden

Ellen Heus