Maaraw

Positief

Accurate levering

-'

SaLe

Redelijke ervaring. Graag had ik geweten op welk adres het kerststuk werd bezorgd.

Bezorgd op afgesproken dag

Laat weten waar de bloemen zijn bezorgd als geadresseerde niet thuis is

Sophie Pereboom

Op 17 november heb ik een ballon besteld voor mijn vriend, en ik was van plan een review te schrijven op het moment dat de ballon leeg was zodat ik een eerlijke review daarover kon schrijven. Op 17 november heb ik een ballon besteld voor mijn vriend, en ik was van plan een review te schrijven op het moment dat de ballon leeg was zodat ik een eerlijke review daarover kon schrijven.
Maar het is nu 31 december, maar die ballon is nog geen millimeter gezakt. Dus 1,5 maand verder hebben we nog steeds een gezellige ballon in de woonkamer hangen.
Absoluut topproduct dus! En daarnaast super levering, ochtend bestellend en middag/avond geleverd.

Snelle levering, ballon die minstens 1,5 maand blijft hangen!!!

Geen verbeterpunten

Jos

Top bedrijf alles keurig geregeld

Goede service

Dorpsweg Apotheek

Super service!

Een aantal kerststukken besteld met een persoonlijke tekst. Bij één vergeten de tekst toe te voegen, maar daar werd netjes over gebeld of daar niet ook een tekst bij moest.

van Maanen

Snelheid en ruim assortiment.

Assortiment

Niets

Auto Lancker

Keurig en snel

Goede afstemming, persoonlijk.

Maaike Jager

Het bloemstuk werd ‘s avonds laat voor de deur gezet terwijl de ontvanger dit niet wist. Het heeft de hele nacht in de kou gestaan wat niet ten goed kwam aan het bloemstuk.

Redelijk aanbod

Andere verzender zoeken

Y van wieringen

Makkelijk

Broekmans

De bloemen zijn erg vers en zijn lang mooi gebleven zodat mijn ouders er erg van genoten hebben

Eigenlijk geen