Amanda Hong
- Product of service:
- .
Super makkelijk door de brievenbus
Paashazen besteld voor collega's. Deze werden slecht verpakt geleverd (alleen in kartonnen doos) en er waren 24/33 kapot. Wel hele goede klantenservice, direct 24 nieuwe geleverd. Deze waren beter verpakt, maar alsnog waren hier 7 van kapot. Uiteindelijk dus net aan te weinig hele hazen en een heleboel kapotte. Ik ga niet meer bij jullie bestellen denk ik, in ieder geval geen breekbare dingen!
Goedegebuur Vlees Rotterdam
paaspakketjes besteld en in zeer goede orde ontvangen. de inhoud ervan was heerlijk en leuk verpakt.
Zeer tevreden
Heel tevreden
Prima! Snelle reacties, uitstekende produkten.
Leuke chocolade geschenken van goede kwaliteit.
goed
Heel goed
Prima ervaring met een dikke knipoog
Mooie paketten en perfecte levering
Super lekkere paastraktatie
Ontzettend fijn!
Zeer snelle reactiesnelheid en vriendelijk personeel
De Bakkerij verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Bakkerij heeft de volgende resultaten bereikt:
Goedegebuur Vlees Rotterdam
Zeer tevreden
Heel tevreden
Prima! Snelle reacties, uitstekende produkten.
Leuke chocolade geschenken van goede kwaliteit.
goed
Heel goed