9.3 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist Waswacht aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Waswacht Fluitenberg

Had de koel/vries combi al een paar dagen kapot en moest snel een andere hebben. Er werd meegedacht en had dezelfde dag een nieuwe aan huis gebracht. Kreeg een uit de winkel maar als dat niet mogelijk was, kon ik een lenen vanwege het warme weer dat voorspeld was. Hoefde geen voorrijkosten te betalen na diagnose dat oude kapot was omdat ik bij hen een nieuwe kocht. Daarom koop ik niet online of bij ketens. Extra service bij zelfstandige plaatselijke ondernemer. Koop hier vaker mijn witgoed.

Roelf Schuiling

Snel en correct

Nicole Serreli

In een woord uitstekend!

R. Jonkman

Onze droger was kapot. Er kwam een monteur van de Waswacht en na inspectie en goed overleg besloten dat we deze droger niet meer hebben laten maken. De monteur gaf aan dat als wij een nieuwe droger bij hen zouden aanschaffen, wij de montagekosten niet hoeven te betalen. Wij hebben inmiddels een nieuwe droger en vriezer bij hen besteld, na goed geadviseerd te zijn. Afgelopen maandag zijn beide apparaten bezorgd en geïnstalleerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de service!

Albertus Bouwmeester

goed berijkbaar maar gekocht bij tussen persoon

Neumann

Fijn en goed geholpen

René Beuving

quooker flex gekocht, vlot geleverd en geïnstalleerd . Dag erna ontdekten we dat we graag nog een aanpassing wilden. Dit is binnen een week naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Jan

Prima service.

Albert.

SterSterSterHalve sterLege ster

Dit bedrijf in de buurt verkoopt nieuw witgoed, maar net zo belangrijk vind ik, repareert ook alle witgoed vakkundig en snel. Zelfs als je het daar niet gekocht hebt.

Karin Brouwer

SterSterSterSterLege ster

Goede service, snel en goede kwaliteit apparaten.

Ben

Prima service, snelle levering.

Groen

Snelle reactie en vriendelijk

Waswacht

Goed en vriendelijke

C. van der Plaat

Correct te woord gestaan bij de aankoop en de aflevering en plaatsing netjes uitgevoerd, dik tevreden.

Veen

SterSterSterHalve sterLege ster

Het is aan te raden dat er goed geluisterd wordt. Ik heb duidelijk aangegeven dat de droger en wasmachine op elkaar geplaatst moeten worden. Het verbaasde mij dan ook dat er op de bon staat dat ze naast elkaar geplaatst moeten worden.

Dé Witgoed Specialist Waswacht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Waswacht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 december 2018

Dé Witgoed Specialist Waswacht

Meer dan 35 jaar zijn wij een begrip in de regio Hoogeveen met onze eigen Uneto-gecertificeerde reparatiedienst voor al uw witgoedapparatuur. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een leverancier van bijna alle witgoedmerken! De Waswacht is de speciaalzaak op het gebied van huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en vrieskisten. Voor zowel verkoop als reparatie bent u bij ons aan het goede adres. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. In onze vernieuwde winkel voorzien wij u graag van deskundig advies over de beste merken.

Fluitenbergseweg 66

Prima service.

Albert.

Karin Brouwer

SterSterSterSterLege ster

Goede service, snel en goede kwaliteit apparaten.

Ben

Prima service, snelle levering.

Groen

Snelle reactie en vriendelijk