Monique Jansen
Ik ben zeer tevreden over het advies, het leveren en installeren van een nieuwe vaatwasser en mijn oude werdt meegenomen.
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Lieshout aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Lieshout aan!
Goede uitleg, heel blij met het plaatsen van wasmachine en droger. Top!
Goede service!
Snelle en goede service
Nieuwe vaatwasser
Snelle reactie op storingsmelding van de automaat. Uitstekend advies en zeer snelle levering van nieuwe machine. Prettige manier van omgang.
Heel goed geholpen niet alleen nu maar al jarenlang
Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel
Hele goeie service, fijne uitleg! Top!
Zeer goed
Super
snel, netjes.
prima service
Fijne service in de winkel. Wasmachine is keurig thuis gebracht en kreeg een goede uitleg.
Goede snelle service
Dé Witgoed Specialist Lieshout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Lieshout heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Lieshout
Electronweg 9D
1627 LB Hoorn
Goede uitleg, heel blij met het plaatsen van wasmachine en droger. Top!
Goede service!
Snelle en goede service
Nieuwe vaatwasser
Heel goed geholpen niet alleen nu maar al jarenlang
Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel
Hele goeie service, fijne uitleg! Top!
Zeer goed
Super