Jos
- Product of service:
- ijskast
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!
snel en betrouwbaar
Fijn dichtbij en service met garantie heel belangrijk.
Eerlijk advies en snelle service tot in huis
Super snelle vriendelijke service en deskundig advies.
Bij aankoop al een heel goede service gehad. Tevens snelle service.
Vriendelijk en behulpzaam
Perfect geholpen!!
Prima service en uitleg
Supergoede voorlichting/uitleg van diverse merken apparatuur en zeer vriendelijke benadering in de winkel. Tevens zeer snelle levering volgende dag en ook bij plaatsing nogmaals goede uitleg apparatuur. Zeer tevreden! 🙂
Goede service, alleen de aanvraag verliep rommelig.
snel en goed, wat wil je nog meer
goede service en advies
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service!!!
betrouwbaar en goede service
Dé Witgoed Specialist Bex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Bex
Roggelseweg 9
6081CR Haelen
snel en betrouwbaar
Fijn dichtbij en service met garantie heel belangrijk.
Eerlijk advies en snelle service tot in huis
Super snelle vriendelijke service en deskundig advies.
Bij aankoop al een heel goede service gehad. Tevens snelle service.
Vriendelijk en behulpzaam
Perfect geholpen!!
Prima service en uitleg
Goede service, alleen de aanvraag verliep rommelig.
snel en goed, wat wil je nog meer
goede service en advies
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service!!!
betrouwbaar en goede service
Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt: