Marjon
- Product of service:
- Inductiefornuis
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!
Tevreden
Het is gewoon een goed bedrijf met essentiële ervaring en service, een bedrijf waar ik graag naar toe ga. En ook een bedrijf met een breed assortiment en kennis van alle producten en een goede uitleg ervan.
Heel goed geholpen .
Altijd klantvriendelijk
Koel vries combinatie stuk. Binnen 2 uur nieuwe geplaatst.
Goed en eerlijk advies
Altijd goed passend advies en goede service.
Super, communicatie verloopt goed. Doen wat ze beloven en zijn service gericht.
Super service
Uitstekend
Bruikbare tips, luisteren naar de wensen en uitstekende service!
Prettig, snel EN goed geholpen!
Om half tien gebeld dat diepvriezer stuk was en om half een stond er een nieuwe.
top
Uitstekende service
Dé Witgoed Specialist Bex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Bex
Roggelseweg 9
6081CR Haelen
Heel goed geholpen .
Altijd klantvriendelijk
Koel vries combinatie stuk. Binnen 2 uur nieuwe geplaatst.
Goed en eerlijk advies
Altijd goed passend advies en goede service.
Super, communicatie verloopt goed. Doen wat ze beloven en zijn service gericht.
Super service
Uitstekend
Bruikbare tips, luisteren naar de wensen en uitstekende service!
Prettig, snel EN goed geholpen!
top
Uitstekende service