Marissa Wetsema
- Verbeterpunten of tips showroom
- Geen verbeterpunten
- Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?
- Via via
Uitstekende service en vloer heel vakkundig gelegd
Super
Topzaak! Meedenkend. Makkelijk. Duidelijke communicatie.
Hele fijne service en goede prijs. Meedenkend, flexibel en klantvriendelijk. Aanrader!
Top kan niet anders zeggen
Heel positief!
Goede service echt top.👍
Ik vindt de vloer had naar mijn mening wel wat beter gekunt.de delen sluiten niet overal naatloos aan.
Wederom een prima ervaring. Alles weer netjes verzorgd en op tijd.
Vriendelijk
Goede service en klantvriendelijk
Super service! Heel snel geleverd.
Eerlijk en zeer kundig
Heel attent en meedenkend
De Vloerenzaak verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Vloerenzaak heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende service en vloer heel vakkundig gelegd
Super
Topzaak! Meedenkend. Makkelijk. Duidelijke communicatie.
Top kan niet anders zeggen
Heel positief!
Goede service echt top.👍
Wederom een prima ervaring. Alles weer netjes verzorgd en op tijd.
Vriendelijk
Goede service en klantvriendelijk
Super service! Heel snel geleverd.
Eerlijk en zeer kundig
Heel attent en meedenkend