Rijschool Westerveld
- Sterke punten
- Goede online theorieopleiding!
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Aangekocht product
- ?
Zeer prettige ervaring met deze rijinstructeursopleiding!
Aardig en vakkundig personeel. Staan altijd klaar om je zo snel en goed mogelijk te helpen.
Superfijne opleiding gehad. En geslaagd!!!
In het algemeen wel een postieve ervaring
Ben ten eerste erg teleurgesteld in dit bedrijf. Begon de opleiding maanden geleden met veel zin en motivatie, dat is er nu allemaal niet meer. Heb les gekregen van Patricia (een zeer aardige vrouw met een goede ambitie voor lesgeven!). Zij heeft ons in het begin erg gemotiveerd gehouden, kon zeer goed uitleggen en gaf ons veel hoop. Naarmate de opleiding volgde merkten wij buiten een paar fouten in de lesmateriaal weinig moeilijkheden. Totdat 80% van onze klas de eerste examen niet heeft gehaald. Ze leggen alles in een rap tempo uit en verwachten veel van jezelf. Natuurlijk kan dat ook aan jezelf liggen. Vervolgens in het 2e deel van de opleiding kreeg onze mentor ineens te horen dat zij op staande voet is ontslagen. Zij was daar erg boos over het dat liet ze zeker merken. Ook was ze erg verdrietig geworden en dat heeft zeker de lessen beïnvloed. Uiteindelijk moest ze vertrekken en kregen wij les van iemand anders, waar wij totaal niet gewend aan waren en ook dingen anders uitlegde dan eerst. al met al heeft maar 1 persoon de opleiding af kunnen maken en met zeer erge tegenzin. Voor de rij proef (1b) krijg je ook maar 3 à 4 lessen, wat volgens het IBKI veel ste weinig is (zelf gesproken met een examinator!) om aan elke regel te kunnen houden. Al met al was de rij-instructeur opleiding een enorme teleurstelling. Er zijn bepaalde dingen gebeurd in het bedrijf, waardoor ik nu zeer ontevreden deze review schrijf. Het bedrijf heeft geen goede indruk achtergelaten, en ik hoop op een (gedeeltelijke) restitutie. Mocht dit mogelijk zijn, dan ben ik bereid mijn review aan te passen. Het heeft potentie alleen mogen ze ook meer aan de leerlingen denken!
Bizar
Oplichterij in een net pak – blijf ver weg van De Verkeersacademie
Opleiding voor wrm bevoegdheid met veel plezier gevolgd. Veel geleerd door vakbekwaam personeel en professionele begeleiding.
Ik heb een zeer goede ervaring met de verkeersacademie gehad
Ik ben niet zo van in de schoolbanken zitten.. maar met de instructeurs opleiding van de verkeersacademie heb ik werkelijk genoten van elke les! Leuke gezellige mede studenten.. en 2 TOP docenten (Theorie) Monique Vos en (Praktijk) Margreet.. Heel duidelijk in de uitleg en op elke vraag krijg je een zeer uitgebreid en gedetailleerd antwoordt.. (MONIQUE VOS) Ik zal jou nooit vergeten! En Irene Kramer van kantoor is ook een toppertje! Zonder jou had ik dit nooit kunnen realiseren! Ook jou zal ik nooit vergeten!
Zeer slechte, veel discriminatie
Ik heb met me collega’s en Rinie veel geleerd en gelachen leuke tijd doorgebracht. Een ding is zeker Rinie zou me nooit meer vergeten. Verkeers Academie Rinie Tanja Betsie ik wil jullie bedanken voor al jullie hulp
heel goed
Fijne begeleiding en bereid tot meedenken!
Slecht met name aan Gijs Kantelberg
De Verkeersacademie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Verkeersacademie heeft de volgende resultaten bereikt:
De Verkeersacademie
Newtonbaan 2
3439 NK Nieuwegein
Zeer prettige ervaring met deze rijinstructeursopleiding!
Superfijne opleiding gehad. En geslaagd!!!
In het algemeen wel een postieve ervaring
Bizar
Oplichterij in een net pak – blijf ver weg van De Verkeersacademie
Ik heb een zeer goede ervaring met de verkeersacademie gehad
Zeer slechte, veel discriminatie
heel goed
Fijne begeleiding en bereid tot meedenken!
Slecht met name aan Gijs Kantelberg
De Verkeersacademie heeft de volgende resultaten bereikt: