Rijschool dz
Oplichterij in een net pak – blijf ver weg van De Verkeersacademie
- Sterke punten
- Betalen, betalen, betalen!
- Verbeterpunten of tips
- In mijn ogen staat De Verkeersacademie gelijk aan oplichting. De algemene voorwaarden zijn vaag en onduidelijk, en de service is zonder twijfel de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Inhoudelijk is het werkelijk dramatisch. Je betaalt duizenden euro’s voor een online leeromgeving die bestaat uit wat tekst en oefenexamens – dat is het. Geen diepgang, geen ondersteuning, geen waarde. Het voelt alsof je betaalt voor een lege doos met een mooi label. Had ik geweten dat dit was wat ik zou krijgen, dan had ik er geen euro aan uitgegeven. Deze praktijken zijn misleidend en moreel verwerpelijk. En wanneer je dat inziet en logischerwijs je geld terug wil of de samenwerking wil annuleren? Vergeet het maar. Terugbetaling is onmogelijk, maar extra betalen lijkt geen probleem. Zelfs met begrip voor eventuele administratiekosten is de houding van dit bedrijf ronduit onredelijk. Ik vraag me oprecht af of wat hier gebeurt wel legaal is. Na jaren in de verkeersbranche heb ik nog nooit zoiets meegemaakt. Dit bedrijf is, in mijn optiek, een regelrechte schande voor de sector.
- Aangekocht product
- OnLine rijsinstructeur b studeren