9.5 /10

checkbox97% beveelt De Parketzaak aan!

After Sales
Assortiment
Informatie tijdens verkoopgesprek

De Parketzaak

Fijne communicatie, goede afspraken, denkt fijn mee. Vloer beneden, boven en trap inclusief plinten binnen no time geplaatst!

Veel kennis
Geen. Topzaak

Frank en Rianne

Wij zijn heel blij met Ruthwin. Altijd goed en vriendelijk geholpen, en goed geadviseerd. Doordat Ruthwin veelal alleen werkt, is het lijntje kort. Van eerste gesprek tot eind-levering via één persoon is erg fijn. Wij bevelen De Parketzaak enorm aan!

Florence & Stef

Eerlijk, nuchter, kordaat en vakmanschap voor goede prijs

Niet alleen op de administratieve vrijdag reageren, maar ook tussentijds, ook al is het maar een korte ontvangstbevestiging.
Openheid, flexibiliteit, duidelijkheid, prijs, vakmanschap

Pieter

Een erg fijne zaak. Goed geholpen en de vloer in perfect gelegd. We zijn heel erg tevreden.

Goed advies. Goed meegedacht. Deskundig.
Ik kan geen verbetering bedenken.

Wilko van Heusden

Zowel de intake, de offerte als de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een echte professional die niet alleen de vloer met veel zorg behandelt, maar ook objectief advies geeft over de mogelijkheden. Kortom, een uitstekende ervaring!

Zie boven.

Will van der Boor

Ruthwin heeft ons uitstekend geadviseerd over de bij ons ontstane waterschade en hoe dit op te lossen (de vloer gedeeltelijk vervangen en de rest opnieuw schuren en de plinten vervangen). Vervolgens heeft hij de werkzaamheden consciëntieus en vakkundig uitgevoerd. Door Ruthwin's vakmanschap is onze 40 jaar oude parketvloer weer als nieuw ! Ik kan de Parketzaak van harte aanbevelen.

Chretien Verheijen

Geen betere Parketzaak

Advies, vakmanschap, passie, flexibiliteit

Hofland

Keurige service, professioneel, klantgericht op zoek naar de beste oplossing

Kwaliteit, deskundigheid, meedenken

Van Loo

Ruthwin is een vakman die het proces van A tot Z in handen heeft en zorgt voor een perfecte oplevering. In de winkel geeft hij goed advies bij de keuzes voor de goede plank en olie, thuis legt hij de vloer zelf en dan is de vakman aan het werk

Kennis en vakmanschap, gericht op een perfecte oplevering

Bas

Ruthwin is een vakman.

Geen.
Bij De Parketzaak krijg je iemand die in oplossingen denkt, zo kregen wij bij andere partijen te horen dat er een extra dekplint noodzakelijk was, maar lukte het Ruthwin om de vloer super strak en netjes te leggen zonder.

R.Blokdijk

Vloer niet bij jou gekocht maar toch geen probleem om voor een reparatie op locatie te komen. Snel en vakkundig de werkzaamheden uitgevoerd en zeer vriendelijke man. DANK!!!!!

Vakman, weet waar hij over praat, oplossingsgericht.
De werkelijke fysieke afspraak duurde iets langer want druk,druk,druk. Misschien een belletje of mailtje tussen de melding en het daadwerkelijke komen.

Marian

6 jaar geleden kochten we een parketvloer bij de vorige eigenaar. Nadat we met de huidige eigenaar gebeld hadden over een probleem na waterschade, kwam Ruthwin van Beek vandaag langs om te kijken hoe en wat. Hij gaf duidelijk advies over wat te doen en zei bovendien dat dit service was en niets kostte. Bovendien kregen we nog tips om de vloer goed te onderhouden. Heel bijzonder!

Heb ik niet.
Prima service!

Mirande verdel

Wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen en het resultaat is waanzinnig mooooooi

Gevoel met hout

Johan

Wat een vakwerk , echt nog zoals het hoort , echt een zaak met jaren ervaring. Zeer betrouwbaar en werken alles zeer goed af 5 sterren waard .

Gewoon zo doorgaan, Ruthwin
OUDERWETSE BETROUWBAARHEID EN VAKKENNIS

Didier

Ouderwets vakwerk van hoog niveau en heel prettig om mee te werken. Komen afspraken na en betrouwbaar.

Ga zo door en maak nog meer mensen blij
Vakkennis, flexibel, hoog afwerkingsniveau, betrouwbaar

De Parketzaak verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Parketzaak heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 28 mei 2016

De Parketzaak

Bent u op zoek naar een houtenvloer in de regio Amersfoort of daarbuiten? De Parketzaak, gevestigd aan kamp 24 te Amersfoort biedt u een ruime keuze in houtenvloeren, pvc vloeren, laminaatvloeren, traprenovatie en onderhoud aan houten vloeren.

Kamp 24

Florence & Stef

Eerlijk, nuchter, kordaat en vakmanschap voor goede prijs

Openheid, flexibiliteit, duidelijkheid, prijs, vakmanschap

Pieter

Goed advies. Goed meegedacht. Deskundig.
Ik kan geen verbetering bedenken.

Wilko van Heusden

Kennis en vakmanschap, gericht op een perfecte oplevering

Bas

Ruthwin is een vakman.

R.Blokdijk

Vakman, weet waar hij over praat, oplossingsgericht.

Marian

Heb ik niet.