9.6 /10

checkbox100% beveelt De Ontslagrechtjuristen aan!

Frank van Dam

Mijn werkgever en ik wilden uit elkaar. Er is goed gekeken naar de afspraken rondom mijn vertrek.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine was praktisch en duidelijk.

José van der Linden

Ik had na mijn ontslag nog vragen over mijn eindafrekening en openstaande vakantiedagen. Er is precies uitgezocht waar ik recht op had. Hierdoor kon ik het netjes met mijn werkgever afronden\

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine was nauwkeurig en reageerde snel op mijn vragen.

Maarten Prins

SterSterSterHalve sterLege ster

Na een bedrijfsovername veranderde mijn functie. Ik kreeg een voorstel om uit dienst te gaan en wilde weten of de voorwaarden redelijk waren. Ik ben goed geholpen bij het beoordelen daarvan.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was zakelijk en duidelijk.

Ellen van Doorn

Ik kreeg een vaststellingsovereenkomst terwijl ik daar niet op had gerekend. Ik wilde niet direct tekenen en heb eerst juridisch advies ingewonnen. Dat bleek een goede keuze.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. S. van den Berg nam de tijd om alles met mij door te nemen.

Hugo Martens

Mijn werkgever wilde mijn afdeling opheffen. Ik had vooral vragen over mijn vergoeding en laatste werkdag. Daar kreeg ik snel duidelijkheid over.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. E. Visser gaf praktisch advies.

Sandra Wouters

Na een discussie over mijn functioneren wilde mijn werkgever mijn dienstverband beëindigen. Ik heb advies gevraagd over mijn positie en de mogelijkheden.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was rustig en deskundig.

Nico van der Horst

SterSterSterSterLege ster

Ik kreeg een voorstel na een reorganisatie. De overeenkomst is gecontroleerd en ik kreeg duidelijk advies over de voorwaarden.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine was duidelijk en behulpzaam.

Ronald van der Pol

Ik kreeg onverwacht een voorstel om mijn arbeidsovereenkomst te beëindigen. Ik wilde eerst weten wat de gevolgen zouden zijn voordat ik reageerde. De overeenkomst is zorgvuldig bekeken en er zijn verschillende punten aangepast. Daardoor kon ik uiteindelijk met betere voorwaarden afscheid nemen van mijn werkgever.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine was rustig en professioneel. Ze legde vooral goed uit welke onderdelen van het voorstel voor mij belangrijk waren.

Wilma Peters

Mijn werkgever wilde mij vrijstellen van werkzaamheden tijdens de laatste periode van mijn dienstverband. Ik had vragen over mijn salaris en vakantiedagen. Ik kreeg hier snel duidelijkheid over.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk gaf helder antwoord op mijn vragen.

René Jansen

SterSterSterSterLege ster

Na een lang dienstverband kreeg ik een beëindigingsvoorstel. Vooral de vergoeding en einddatum waren voor mij belangrijk. Hier is goed naar gekeken.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. E. Visser was zorgvuldig en duidelijk.

Maaike van Rossum

Ik had een conflict met mijn werkgever en wist niet welke mogelijkheden ik had. Na het advies kon ik gerichter het gesprek aangaan.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine luisterde goed en gaf praktisch advies.

Arie Schipper

SterSterSterSterLege ster

Door een reorganisatie werd mijn afdeling opgeheven. Ik kreeg goede uitleg over mijn rechten en de financiële afwikkeling.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was deskundig en to the point.

Lars van Dijk

Mijn werkgever wilde mijn contract beëindigen na een verschil van inzicht. Ik heb advies gevraagd voordat ik iets tekende. De afspraken zijn daarna nog aangepast.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. S. van den Berg gaf duidelijk en eerlijk advies.

Nelleke Visser

SterSterSterSterLege ster

Ik wist niet of ik akkoord moest gaan met de voorgestelde beëindiging. Na het advies had ik daar een veel beter beeld van.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk kwam deskundig over.

Wim van Houten

SterSterSterSterLege ster

Na een reorganisatie werd ik boventallig\. Ik heb advies gevraagd over mijn vertrekregeling en ben goed geholpen\.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. S. van den Berg was duidelijk en rustig.

De Ontslagrechtjuristen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Ontslagrechtjuristen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2021

De Ontslagrechtjuristen

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever of dreigt dit te gebeuren? Neem dan geheel vrijblijvend en gratis contact met ons op. Het is van belang dat u niet direct tot ondertekening over gaat en het beëindigingsvoorstel eerst door één van onze juristen laat beoordelen. De vaststellingsovereenkomst wordt op alle juridische punten en mogelijkheden gecontroleerd. De juridische kosten kunnen in de meeste gevallen volledig worden verhaald op uw werkgever, zodat u als werknemer geen kosten heeft. Meer informatie vindt u op onze website: https://www.deontslagrechtjuristen.nl/

De Ontslagrechtjuristen

Actief in heel Nederland!

Frank van Dam

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine was praktisch en duidelijk.

José van der Linden

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine was nauwkeurig en reageerde snel op mijn vragen.

Maarten Prins

SterSterSterHalve sterLege ster

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was zakelijk en duidelijk.

Ellen van Doorn

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. S. van den Berg nam de tijd om alles met mij door te nemen.

Hugo Martens

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. E. Visser gaf praktisch advies.

Sandra Wouters

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was rustig en deskundig.

Nico van der Horst

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine was duidelijk en behulpzaam.

Ronald van der Pol

Wilma Peters

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk gaf helder antwoord op mijn vragen.

René Jansen

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. E. Visser was zorgvuldig en duidelijk.

Maaike van Rossum

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw Du Maine luisterde goed en gaf praktisch advies.

Arie Schipper

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was deskundig en to the point.

Lars van Dijk

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. S. van den Berg gaf duidelijk en eerlijk advies.

Nelleke Visser

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk kwam deskundig over.

Wim van Houten

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mevrouw mr. S. van den Berg was duidelijk en rustig.

De Ontslagrechtjuristen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2021

De Ontslagrechtjuristen

Actief in heel Nederland!