9.7 /10

checkbox100% beveelt De Ontslagrechtjuristen aan!

F. El Idrissi

Ik kijk positief terug op de dienstverlening. Alles werd netjes uitgelegd en mijn dossier werd snel opgepakt. Dat gaf veel rust in een onzekere periode.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier professioneel behandeld. Hij was helder, deskundig en prettig in contact.

Jorieke van Nispen

De dienstverlening was uitstekend. Mijn werkgever had in de overeenkomst nog een concurrentiebeding laten staan, terwijl ik al verder keek naar ander werk. Dat is goed beoordeeld en uiteindelijk aangepast, wat voor mij erg belangrijk was. Ook andere onderdelen van de vaststellingsovereenkomst zijn zorgvuldig nagekeken en verbeterd.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier uitstekend behandeld. Hij is scherp, rustig en weet precies waar hij op moet letten. Ik voelde me goed ondersteund.

R. van der Veen

Goede dienstverlening. Mijn vragen over de ontslagvergoeding en de juiste einddatum zijn snel en helder beantwoord.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was vriendelijk, kundig en duidelijk.

Saskia Meinders

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. In mijn situatie speelde mee dat openstaande vakantiedagen en de eindafrekening niet goed waren opgenomen in het eerste voorstel. Dat is gelukkig op tijd aangepast, waardoor het eindresultaat veel beter was.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier heel goed behandeld. Hij is duidelijk, betrokken en prettig in de communicatie.

M. van Hout

SterSterSterSterLege ster

De dienstverlening was heel prettig. Mijn werkgever had al een vaststellingsovereenkomst klaarliggen, maar ik wilde zeker weten dat alles juridisch klopte en dat mijn WW niet in gevaar kwam. Dat is duidelijk uitgelegd en goed gecontroleerd.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier deskundig behandeld. Hij was rustig, helder en professioneel.

Charlotte van Rossem

De dienstverlening was uitstekend. Ik had behoefte aan een zorgvuldige controle voordat ik tekende, omdat er meerdere losse punten speelden zoals vakantiedagen, vergoeding, finale kwijting en een getuigschrift. Alles is netjes bekeken en op meerdere onderdelen verbeterd. Daardoor kon ik met een veel geruster gevoel akkoord gaan.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier uitstekend behandeld. Hij is deskundig, helder en zeer professioneel. Ik ben erg tevreden over zijn begeleiding.

T. de Geus

Prima dienstverlening. Mijn vragen werden snel beantwoord en ik kreeg meteen duidelijk inzicht in mijn rechten.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was rustig, kundig en duidelijk.

Hester van Aken

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Mijn werkgever wilde snel afronden, terwijl er nog veel onduidelijk was over vakantiedagen, bonus en vrijstelling van werk. De heer Kranendonk heeft alles zorgvuldig beoordeeld en ervoor gezorgd dat deze punten beter werden vastgelegd.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier heel goed behandeld. Hij is grondig, deskundig en prettig in de omgang.

L. Azarkan

Goede dienstverlening. Alles werd netjes uitgelegd en mijn overeenkomst is zorgvuldig gecontroleerd.

Willem van Bekkum

De dienstverlening was snel en professioneel. Mijn werkgever had het initiatief van de beëindiging niet goed omschreven en dat is belangrijk voor de WW. Dat is gelukkig op tijd aangepast, samen met nog een paar andere punten.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier uitstekend behandeld. Hij legt alles begrijpelijk uit en straalt veel ervaring uit.

Monique van Aerde

Ik ben positief over de dienstverlening. Mijn dossier werd serieus genomen en ik kreeg meteen goed inzicht in mijn mogelijkheden.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier zeer goed behandeld. Hij was rustig, duidelijk en betrokken.

P. van Laarakkers

Heel tevreden over de dienstverlening. Mijn overeenkomst werd snel gecontroleerd en ik kreeg meteen duidelijk advies over wat beter kon.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was helder en kundig.

Anneloes van der Heggen

De dienstverlening was uitstekend. Mijn werkgever had een onduidelijke bepaling opgenomen over bonus en provisie. Dat is goed uitgezocht en uiteindelijk alsnog meegenomen in de afspraken. Ik ben erg blij dat ik juridisch advies heb ingewonnen.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier uitstekend behandeld. Hij is grondig, deskundig en prettig in contact.

R. El Fekir

Goede dienstverlening en fijne begeleiding. Ik ben goed geholpen en alles werd begrijpelijk uitgelegd.

Dirk-Jan Ottenhof

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. In mijn geval ging het om een voorstel dat redelijk leek, maar na controle bleek dat er nog op meerdere punten winst te behalen was. Niet alleen de vergoeding, maar ook de afspraken over getuigschrift, vrijstelling van werk en eindafrekening zijn verbeterd. Dat heeft echt verschil gemaakt.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk heeft mijn dossier heel goed behandeld. Hij is kundig, duidelijk en sterk in onderhandelen.

De Ontslagrechtjuristen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Ontslagrechtjuristen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2021

De Ontslagrechtjuristen

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever of dreigt dit te gebeuren? Neem dan geheel vrijblijvend en gratis contact met ons op. Het is van belang dat u niet direct tot ondertekening over gaat en het beëindigingsvoorstel eerst door één van onze juristen laat beoordelen. De vaststellingsovereenkomst wordt op alle juridische punten en mogelijkheden gecontroleerd. De juridische kosten kunnen in de meeste gevallen volledig worden verhaald op uw werkgever, zodat u als werknemer geen kosten heeft. Meer informatie vindt u op onze website: https://www.deontslagrechtjuristen.nl/

De Ontslagrechtjuristen

Actief in heel Nederland!

F. El Idrissi

Jorieke van Nispen

R. van der Veen

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was vriendelijk, kundig en duidelijk.

Saskia Meinders

M. van Hout

SterSterSterSterLege ster

Charlotte van Rossem

T. de Geus

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was rustig, kundig en duidelijk.

Hester van Aken

L. Azarkan

Willem van Bekkum

Monique van Aerde

P. van Laarakkers

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De heer Kranendonk was helder en kundig.

Anneloes van der Heggen

R. El Fekir

Dirk-Jan Ottenhof

De Ontslagrechtjuristen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2021

De Ontslagrechtjuristen

Actief in heel Nederland!