9.6 /10

checkbox99% beveelt De Ontslagrechtjuristen aan!

Robert Kuijntjes

Super professioneel!

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mr. Kranendonk is zeer bekwaam, goed bereikbaar.

M.

Ik voelde me erg gesteund door de manier waarop Ontslagrechtjuristen Nederland met mij communiceerde. Hun toon was rustig en begripvol, maar wel duidelijk. Dat hielp enorm om het overzicht te bewaren.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar bemoedigde mij om mijn vragen gewoon te stellen, hoe klein ook. Hij nam mijn onzekerheid serieus en gaf steeds een duidelijke, rustige uitleg. Daardoor daalde de spanning bij mij enorm.

Fanuel

De dienstverlening was warm, duidelijk en respectvol. Ik had niet het gevoel dat er haast achter zat, maar dat er zorgvuldig werd gekeken naar wat voor mij het beste was.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar checkte regelmatig of ik nog vragen had en nodigde mij actief uit om die te stellen. Dat maakte dat ik me vrij voelde om alles te benoemen wat me dwarszat.

D Gyima

De dienstverlening was duidelijk gericht op mijn belang, maar altijd met oog voor mijn gevoel. Er werd rustig uitgelegd wat slim was om te doen, zonder dat ik het gevoel had dat ik ergens toe werd gedwongen.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mr. I. Kranendonk kwam betrokken en oprecht over. Hij legde moeilijke punten steeds opnieuw uit totdat het voor mij helder was. Dat gaf mij het vertrouwen dat ik geen stappen zette die ik niet begreep.

Djanira Brug

Alles werd helder en overzichtelijk uitgelegd, zonder ingewikkelde vaktermen.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Hij luisterde aandachtig naar mijn verhaal en nam al mijn vragen serieus.

Raoul Tevreden

Ik ervaarde de dienstverlening als warm en tegelijkertijd stevig. Ze kwamen op voor mijn belang, maar bleven wel netjes in de communicatie. Dat voelde heel veilig en professioneel.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar was duidelijk, eerlijk en soms ook direct, maar altijd met respect. Dat hielp mij om nuchter naar mijn situatie te kijken, zonder dat mijn gevoel werd weggewuifd.

Deborah Pinas

De dienstverlening was voor mij een belangrijke steunpilaar in een onzekere periode. Ze boden niet alleen kennis, maar ook begrip. Dat gaf mij houvast.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar nam mijn gevoelens serieus en reageerde daar heel menselijk op. Daarna koppelde hij dat steeds aan een helder juridisch advies. Die combinatie voelde heel sterk.

Merel Water

Wat ik sterk vond aan de dienstverlening van Ontslagrechtjuristen Nederland is dat ze niet alleen keken naar wat er juridisch mogelijk was, maar ook naar wat voor mij als persoon haalbaar en wenselijk was. Er werd rekening gehouden met mijn gezin, mijn toekomstplannen en mijn financiële situatie.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mijn behandelaar dacht oprecht met mij mee. Hij gaf verschillende scenario’s weer en hielp mij om de consequenties daarvan in te schatten. Daardoor voelde ik mij gesteund in het maken van lastige keuzes.

Anita

Bij Ontslagrechtjuristen Nederland voelde ik dat mijn belang echt centraal stond. Er werd kritisch gekeken naar elk detail in mijn vaststellingsovereenkomst en er werd geen genoegen genomen met vage formuleringen. Dat gaf mij vertrouwen in het eindresultaat.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mijn behandelaar stelde zich rustig en professioneel op richting mijn werkgever. Hij kwam op mij over als iemand die goed voorbereid was en precies wist wat er gezegd moest worden. Dat gaf mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.

Abdi

Ik vond het prettig dat Ontslagrechtjuristen Nederland mij niet overspoelde met informatie, maar alles behapbaar presenteerde. Elke keer kreeg ik precies genoeg uitleg om de volgende stap te begrijpen. Zo bleef het overzichtelijk.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mijn behandelaar voelde goed aan wanneer ik even behoefte had aan extra toelichting. Hij nam dan de tijd om dingen opnieuw uit te leggen en deed dat met veel geduld.

Stefan Vlijmen

De dienstverlening van Ontslagrechtjuristen Nederland straalde veel professionaliteit uit. Ze wisten duidelijk waar ze het over hadden en konden al mijn vragen over het ontslagproces beantwoorden. Dat gaf mij het gevoel dat ik met een deskundige partij te maken had.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar van mijn dossier gaf mij vanaf het begin een vertrouwd gevoel. Hij legde uit wat zijn aanpak zou zijn en hield zich daar ook aan. Daardoor wist ik steeds waar we aan toe waren.

Stephanie Flores

Ik ben erg tevreden over hoe snel en zorgvuldig Ontslagrechtjuristen Nederland mijn zaak heeft opgepakt. Er was geen sprake van haastwerk, maar toch werd er vlot geschakeld wanneer dat nodig was.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mijn behandelaar reageerde niet alleen snel, maar ook inhoudelijk sterk. Zijn antwoorden waren duidelijk en onderbouwd, waardoor ik mij gesteund voelde in mijn beslissingen.

Florine Chung

Wat ik prettig vond aan de dienstverlening, is dat er steeds ruimte was voor mijn vragen, hoe klein ook. Er werd niet gedaan alsof iets vanzelfsprekend was, maar alles werd rustig toegelicht. Dat zorgde ervoor dat ik het proces echt begreep.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar nam mijn zorgen serieus en bagatelliseerde niets. Hij luisterde aandachtig en ging daarna pas over tot advies. Die zorgvuldigheid heb ik erg gewaardeerd.

Jasmijn teunen

Wat mij vooral opviel aan de dienstverlening van Ontslagrechtjuristen Nederland, is de combinatie van deskundigheid en menselijkheid. Er werd nauwkeurig naar mijn vaststellingsovereenkomst gekeken en ik kreeg concrete adviezen. Tegelijkertijd was er oog voor hoe ik mij voelde in deze situatie, wat ik erg prettig vond.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar van mijn dossier was betrokken en toonde oprechte interesse in mijn verhaal. Hij vroeg goed door, legde de risico’s en kansen helder uit en zorgde dat ik nooit het gevoel had dat ik domme vragen stelde. Dat maakte de samenwerking heel prettig.

Salima Boukhi

De dienstverlening van Ontslagrechtjuristen Nederland was vanaf het begin duidelijk en goed georganiseerd. Ik kon mijn stukken eenvoudig aanleveren en kreeg snel een overzichtelijk advies terug. Er werd vervolgens samen met mij gekeken welke aanpassingen noodzakelijk waren. Zo voelde ik mij echt meegenomen in het proces.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mijn behandelaar hield mij continu op de hoogte van wat hij had gedaan en wat de volgende stap zou zijn. Hij nam de tijd om telefoongesprekken goed voor te bereiden en gaf daarna een duidelijke samenvatting. Dat gaf mij het gevoel dat alles onder controle was.

De Ontslagrechtjuristen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Ontslagrechtjuristen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2021

De Ontslagrechtjuristen

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever of dreigt dit te gebeuren? Neem dan geheel vrijblijvend en gratis contact met ons op. Het is van belang dat u niet direct tot ondertekening over gaat en het beëindigingsvoorstel eerst door één van onze juristen laat beoordelen. De vaststellingsovereenkomst wordt op alle juridische punten en mogelijkheden gecontroleerd. De juridische kosten kunnen in de meeste gevallen volledig worden verhaald op uw werkgever, zodat u als werknemer geen kosten heeft. Meer informatie vindt u op onze website: https://www.deontslagrechtjuristen.nl/

De Ontslagrechtjuristen

Actief in heel Nederland!

Robert Kuijntjes

Super professioneel!

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mr. Kranendonk is zeer bekwaam, goed bereikbaar.

M.

Fanuel

D Gyima

Djanira Brug

Alles werd helder en overzichtelijk uitgelegd, zonder ingewikkelde vaktermen.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Hij luisterde aandachtig naar mijn verhaal en nam al mijn vragen serieus.

Raoul Tevreden

De Ontslagrechtjuristen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2021

De Ontslagrechtjuristen

Actief in heel Nederland!