Reviews

9.1 / 10
4677 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.7/10
Bestelgemak
8.9/10
Dienst na verkoop
9/10
Klantvriendelijkheid
9.1/10
Informatie op de website
8.7/10

4677 Reviews

Zoë de Waal
7/10

I think it was not very clear about the added cost on my order. An email came through for the requested cost, which I paid immediately, then moments later a second one with an amendment.

Sterke punten

A lot of products for good prices

Reactie De Online Zeepwinkel:

Deze beoordelaar vergat de kleine order informatie in grote rode letters te lezen:
Minimum bestelbedrag = € 20,-
Bestelbedrag lager dan € 20 = € 2,50 extra kosten*.
*Selecteer "vooraf overmaken" en wacht op de factuur + kosten.

This reviewer forgot to read the small order information in big red letters:
Minimum order amount = € 20,-
Order amount lower than € 20 = € 2.50 extra costs*.
*Select "pre-transfer" and wait for the new confirmation + costs.


C. Heintz
10/10

Mijn eerste bestelling is prima verlopen, zeker voor herhaling vatbaar.

Sterke punten

Goede producten die ook in andere webshops te koop zijn maar in "consumenten porties", het is erg fijn dat ik epsom zout in grote hoeveelheid (5kg) als consument kan aanschaffen en zodoende uiteindelijk goedkoper uit ben dus dat is een dikke plus.

Reactie De Online Zeepwinkel:

Informatie verloop levering:
- Order geplaatst: donderdag avond 22-11-2018 21:49 (keuze levertijd 3 tot 6 werkdagen.)
- Order in behandeling genomen: vrijdag ochtend 23-11-2018 09:00
- Order verzonden: maandag middag 26-11-2018 09:00 (2e werkdag na ontvangst voor levering op 3e werkdag, indien PostNL normaal zou leveren)
- Levering door PostNL: maandag 03-12-2018 15:00 uur Zending afgeleverd bij buren

SoapQueen heeft de bestelling zeer snel verwerkt. Nog sneller dan de gekozen 3 tot 6 werkdagen. De klant kan ook kiezen voor 1 tot 3 werkdagen.

Echter in dit geval was er sprake van achterstand bij PostNL. Dat is ook uitgebreid in het nieuws geweest. Daardoor is het pakket een week onderweg geweest. Dit is een overmacht situatie die buiten de macht van SoapQueen loopt.
Daardoor is de onvoldoende voor snelheid levering in dit geval te wijten aan PostNL en onterecht voor onze inzet.


Sophie
8/10

De natuur dankt u om het doosje nog eens te hergebruiken! Bestelling was inorde. Ik bestel opnieuw in de toekomst.


Patricia van Klaveren
10/10

Goede website, snel alles kunnen vinden. Scherpe prijzen! Snelle levering, perfect ingepakt.

Sterke punten

Zoals gezegd: alles is goed te vinden, scherpe prijzen, snelle levering van artikelen, goed verpakt!


Suzan Van den Bossche
8/10

Goed.

Sterke punten

Snelle levering. Duidelijke weergave van producten op website.


Danica
10/10

Goede beschrijving van de producten. Netjes verpakt en binnen een week geleverd.

Sterke punten

Uitgebreid assortiment
Goede omschrijvingen bij de producten


Het Laaks hofke
9/10

Goede service en kwaliteit

Sterke punten

Groot verpakkingen
Veel keuze
Snelle levering


Laura De Coster
8/10

De levering is vlot verlopen.

Sterke punten

Goede uitleg bij de producten


helene smith
9/10

1 woord heb ik maar: Geweldig! of je nu besteld of belt , netjes te woord gestaan door Luc, zelfs meteen geld terug op n artikel die ze niet meer hadden, top webwinkel😁

Sterke punten

zie boven


Silke
10/10

Overzichtelijke site, groot aanbod.
Snelle levering en heel tevreden van de producten.

Sterke punten

Prijzen goed aangeduid
Breed assortiment