Reviews

9 / 10
4818 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.7/10
Bestelgemak
8.9/10
Dienst na verkoop
9/10
Klantvriendelijkheid
9.1/10
Informatie op de website
8.7/10

4818 Reviews

Renate Bouwman-Hoesman
10/10

Zeer goed. Snelle levering en goeie producten


Antje Verluen
7/10

Grondstoffen voor zeep besteld.

Sterke punten

aanwezigheid van biologische producten


Unp Handelsmaatschappij
1/10

Ik ben niet zo blij
Aangegeven dat mijn schuim een kleur kreeg
Producten besteld en betaald
Dan krijg ik mailtje dat het niet kan
Wat gaat er dan mis

Reactie De Online Zeepwinkel:

Dit is jammer genoeg een oneerlijke beoordeling met informatie die niet waar is. Dat vinden wij een beetje vals. Daarom zetten we dat even recht.
Onderstaand is de communicatie te lezen, waar overigens zeer vlot en correct op gereageerd werd.
Ruud heeft helemaal niets vermeld over schuim, maar vroeg om kleurstof voor shampoo.

Op 01/02/19 heeft Ruud een bestelling geplaatst welke perfect en vlot verwerkt en verzonden werd met vers aangemaakte kleurstof.

Communicatie voor bestelling:

From: ruud
Sent: Thursday, January 31, 2019 2:58 PM
To: online-zeepwinkel.nl
Subject: Contact via De Online Zeepwinkel - Onderwerp:kleurstof shampoo
Goedemiddag
Ik zoek voor mijn shampoo een kleurstof Oranje
Het is voor auto's dus geen industriële shampoo
Maar een bio shampoo
Graag verneem ik van u
Gr Ruud Visser
UNP Handelsmaatschappij bv

From: De Online Zeepwinkel - SoapQueen
Sent: Friday, February 1, 2019 7:21 AM
To: ruud
Subject: Re: Contact via De Online Zeepwinkel - Onderwerp:kleurstof shampoo
Goede morgen Ruud,
Deze kleurstof wordt vaak gebruikt in vloeibare zepen:
https://www.online-zeepwinkel.nl/a-22886783/water-oplosbare-kleurstof/cosmetische-kleurstof-waterbasis-oranje-kcw05/
Vriendelijke groet,
Klaartje
SoapQueen vof
De Online Zeepwinkel
www.online-zeepwinkel.nl


Marjon Schellevis
10/10

Bestelling kwam snel. Keurig verpakt.

Sterke punten

Nette mails, snelle levering


Nathalie
9/10

Zeer goede en snelle levering!! Zeer content!


mvedesigns
9/10

Good experience. They had the product I wanted.


A
10/10

Goede service, alles goed en snel ontvangen

Sterke punten

Duidelijke informatie


Het Azijn Atelier
7/10

Goede service, snelle levering

Sterke punten

Goede feedback


Nicky
7/10

Heel tevreden over mijn bestelling. De producten zijn van goede kwaliteit en alles is met zorg ingepakt. De verzendkosten zijn best hoog vergeleken met andere webshops maar dat is ook het enige...

Sterke punten

Producten van goede kwaliteit en alles met zorg ingepakt.

Reactie De Online Zeepwinkel:

SoapQueen geeft haar klanten compensatie korting om de verzendkosten te compenseren. Dat is een eerlijker systeem. Ook zijn onze prijzen wat lager dan de meeste webshops omdat wij de kosten niet volop in de prijzen doorberekenen. Dat is erg nadelig voor grotere bestellers.

Compensatie korting voor nieuwe klant = 5%
Compensatie korting voor vaste klant: = 7,5%

Enkele voorbeelden ter verduidelijking (Nederlandse orders):
u bestelt voor € 20,00 : dit komt neer op € 6,00 kosten met de KS-korting code
u bestelt voor € 30,00 : dit komt neer op € 5,25 kosten met de KS-korting code
u bestelt voor € 40,00 : dit komt neer op € 4,50 kosten met de KS-korting code
u bestelt voor € 50,00 : dit komt neer op € 3,75 kosten met de KS-korting code
u bestelt voor € 60,00 : dit komt neer op € 3,00 kosten met de KS-korting code
u bestelt voor € 70,00 : dit komt neer op € 2,25 kosten met de KS-korting code
u bestelt voor € 80,00 : dit komt neer op € 1,50 kosten met de KS-korting code
u bestelt voor € 90,00 : dit komt neer op € 0,75 kosten met de KS-korting code
u bestelt voor € 100 : dit komt neer op GRATIS VERZENDING (binnen NL)


ER
10/10

Alles was goed netjes ingepakt mooi op tijd prima .

Sterke punten

manier van inpakken . duidelijk uitleg bv als iets niet goed gaat bij ontvangen hoe je contact moet opnemen enz