Reviews

9 / 10
6334 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
9/10
Levertijd volgens afspraak
8.6/10
Bestelgemak
9/10
Dienst na verkoop
9/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.8/10

6334 Reviews

Roy Van Steenkiste

8/10

Goede ervaringen leuk dat je korting code krijg bij elke bestelling

Jammer dat ik vrijdag had besteld en pas woensdag bij jullie verstuurd word gelukig had ik niet dirigent nodig wel...
Goede ervaringen leuk dat je korting code krijg bij elke bestelling

Jammer dat ik vrijdag had besteld en pas woensdag bij jullie verstuurd word gelukig had ik niet dirigent nodig wel jammer want zeg 3 dagen verzending was jammer genoeg meer

Sterke punten

Groot assortiment

Reactie De Online Zeepwinkel:

SoapQueen verzend ALTIJD op tijd en volgens afspraak.
De klant kiest zelf hoe snel deze de order wil laten verzenden:
STANDAARD verzenddatum: 3 tot 6 werkdagen
SPOED verzenddatum: 1 tot...
SoapQueen verzend ALTIJD op tijd en volgens afspraak.
De klant kiest zelf hoe snel deze de order wil laten verzenden:
STANDAARD verzenddatum: 3 tot 6 werkdagen
SPOED verzenddatum: 1 tot 3 werkdagen
EXPRES verzenddatum: 0 tot 1 werkdag
Deze bestelling is zeer vlot en zelfs sneller dan de afspraak verzonden. Eigenlijk veel te snel!
De klant heeft gekozen voor een verzenddatum van 3 tot 6 werkdagen.
De order werd geplaatst op donderdag 07-10-21
Verzonden op de 1e werkdag (08-10-21)
De levering was op de 2e werkdag (09-10-21)
Op zondag 10-10-21 werd er nog ene bestelling geplaatst. Opnieuw werd er gekozen voor een verzendatum van 3 tot 6 werkdagen. Ook deze keer werd er SUPER SNEL en VOLGENS AFSPRAAK verzonden op de 3e werkdag en geleverd op de 4e werkdag.
Voor ongeduldige mensen adviseren we op zondag de SPOED functie te gebruiken omdat er dan al orders van vrijdag en zaterdag voor gaan op maandag.
Onvoldoende voor levering op afspraak is hier ZEER onterecht!


Petra

8/10

Prima

Sterke punten

Grote collectie


Wim

10/10

Correct, duidelijk en goed verpakt

Sterke punten

Zorgvuldig


KK

6/10

Goede lonten

Sterke punten

Lonten


GOOD HAIR NL

6/10

Fijne producten maar extreem lange wachttijden

Sterke punten

Fijne producten

Reactie De Online Zeepwinkel:

SoapQueen levert altijd volgens afspraak. Deze order is volgens afspraak geleverd. Zelfs nog wat sneller!
De beoordelaar had een uitverkocht artikel met langer aangegeven levertijd...
SoapQueen levert altijd volgens afspraak. Deze order is volgens afspraak geleverd. Zelfs nog wat sneller!
De beoordelaar had een uitverkocht artikel met langer aangegeven levertijd besteld.
Dit omdat er een aanlevering probleem was bij de producent in UK. Momenteel zijn er wereldwijd veel vertragingen door onder andere tekorten aan grondstoffen.
Er stond tijdens het bestellen duidelijk aangegeven dat de levertijd ongeveer 30 dagen bedroeg. Dit hebben we in de betaalbevestiging nogmaals extra aangegeven.
Door een meevaller hebben we een week sneller geleverd gekregen en de order al op de 24e dag verzonden.
Onze keuze verzendtijden voor artikelen die wel op voorraad zijn:
STANDAARD verzenddatum: 3 tot 6 werkdagen
SPOED verzenddatum: 1 tot 3 werkdagen
EXPRES verzenddatum: 0 tot 1 werkdag


Karin Groot

10/10

Heel fijne zaak met veel leuke spullen

Sterke punten

alles is heel makkelijk te vinden; duidelijke site


Poortvliet

10/10

Snelle levering, goede producten

Sterke punten

Veel grondstoffen en goede kwaliteit
Recepten en filmpjes van klanten


Hannah Fox

6/10

The materials I received (soap, oil, coloring) were of very good quality, but unfortunately the equipment (spoons, measuring cup, soap mold) were of very poor quality. All of the equipment melted... The materials I received (soap, oil, coloring) were of very good quality, but unfortunately the equipment (spoons, measuring cup, soap mold) were of very poor quality. All of the equipment melted slightly while making the soap and is no longer usable. This is true even while following the time/temperature instructions.

Sterke punten

Good quality soap

Reactie De Online Zeepwinkel:

NEDERLANDS;
Deze beoordeling is onjuist. De beoordelaar heeft de zeep uit het pakket veel te heet laten worden. Wij hebben de mengbekers getest met kokend water (100 graden Celsius) gedurende 3...
NEDERLANDS;
Deze beoordeling is onjuist. De beoordelaar heeft de zeep uit het pakket veel te heet laten worden. Wij hebben de mengbekers getest met kokend water (100 graden Celsius) gedurende 3 minuten zonder dat deze vervormen.
Dit wil zeggen dat Mevrouw Hannah de zeep langere tijd over de 100 graden Celsius heeft verwarmd. Volgens de voorschriften mag dit maximaal 70 graden Celsius zijn.
De lepels vervormen vanaf 80 graden Celsius. Dit hebben we bewust zo gedaan en omschreven als extra temperatuur check voor mensen die geen thermometer hebben. Dit om te voorkomen dat kinderen zich verbranden tijdens een kinderfeestje.
ENGLISH:
This review is incorrect. The reviewer let the soap from the package get way too hot. We have tested the mixing cups with boiling water (100 degrees Celsius) for 3 minutes without it being deformed.
This means that Mrs. Hannah has heated the soap over 100 degrees Celsius for a long time. According to the regulations, this may be a maximum of 70 degrees Celsius.
The spoons deform from 80 degrees Celsius. We have deliberately done this and described it as an extra temperature check for people who do not have a thermometer. This is to prevent children from getting burned during a children's party.


C. van den Heuvel

6/10

Ervaring is goed. Bestellingen worden correct afgeleverd

Sterke punten

Geen fouten in bestelling, betrouwbaar


Fm

10/10

Goede producten, duidelijke website.

Sterke punten

Goede producten voor normale prijs.