Nootje
Niet gezellig
altijd vers, de lekkerste noteñ
Op woensdag jl in Geldrop 2 x 250 gram heerlijke caramel pindarotsjes gekocht (de lekkerste die er zijn volgens ons). Thuis bleek ‘s avonds dat er caramel-zeezout was geleverd. We hadden er een geprobeerd maar dat beviel niet. Via whatsapp doorgegeven. Binnen enkele minuten bericht retour dat we ze in op vrijdag in Eindhoven konden omruilen. Geweldige service. Dank👍🏻
Macadamia mix
Snelle service, verse noten en een super klantenservice.
Verse producten en heel erg lekker. Daarom geef ik de olienoot een 10.
3 zakken nootjes gekocht 1 weggegooid niet te eten zo zout!!!!
Super kwaliteit noten gekocht op de markt in maastricht. Em heerlijk vers. Aanrader!
Goed, altijd vers en lekker. Wordt altijd goed geholpen.
SPAM Prima
Prima kwaliteit, prima service snelle levering.
Er was een zakje niet geleverd maar ik kreeg het dubbel nagestuurd, top! service
Goede producten tegen een redelijke prijs
De Olienoot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Olienoot heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet gezellig
altijd vers, de lekkerste noteñ
Macadamia mix
Snelle service, verse noten en een super klantenservice.
Verse producten en heel erg lekker. Daarom geef ik de olienoot een 10.
3 zakken nootjes gekocht 1 weggegooid niet te eten zo zout!!!!
Goed, altijd vers en lekker. Wordt altijd goed geholpen.
SPAM Prima
Prima kwaliteit, prima service snelle levering.
Goede producten tegen een redelijke prijs
De Olienoot heeft de volgende resultaten bereikt: