9.3 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid
Medewerkers
Veiligheid

Jo

Mooi nieuwe lokatie, met vriendelijk behulpzaam personeel .

Amstelveen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Jo, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

P der Kinderen

Goede en snelle servies

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer P der kinderen, wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw review. Wij ontvangen u graag bij een volgend kluisbezoek. Vriendelijke groet Sharon | De Nederlandse Kluis

Schreurs

Wij hebben goede informatie gekregen we zeer tevreden

Geen idee
Venlo

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Scheurs, wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw review. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Vriendelijke groet Sharon | De Nederlandse Kluis

Leo

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Leo, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

M.Boers

Correcte, professionele en duidelijke uitleg

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer M. Boers, wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw review. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Vriendelijke groet Sharon | De Nederlandse Kluis

C. de Groot

Uitstekende ontvangst met adequate uitleg en toelichting. Gaf vol vertrouwen in de dame van DHK en de organisatie. Zij was snel van begrip en bood alle ruimte om te kiezen. Na 1 bezoek meteen aangemeld. De volgende dag zaten mijn objecten in een precies passende kluisbox (niet te laag, gezien mijn rug en leeftijd).

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer De Groot, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Van der Voort

SterSterSterSterLege ster

Haarlem
toegankelijkheid voor minder valieden

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Van der Voort, wat fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Gabriella Klip

Top

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Klip, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Meriam Nagtzaam Brooijmans

Heel goed geholpen door Carien en Jeri.

Heb ik niet.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Brooijmans, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

N.Sithamparanathan

Snel geholpen Wisselen na en groeten kluis ging snel.

Almere

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Sithamparanathan, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Melek Cakin

toppers

niets
delft

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Cakin, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Melek

Vriendelijke, begripvolle medewerkster. Zeer tevreden

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Melek, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent. Wij helpen u graag bij een volgend kluisbezoek. Vriendelijke groet Sharon | De Nederlandse Kluis.

Zeynep

Heel fijn! Lieve medewerkers en we worden snel geholpen.

Blaak

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Zeynep, wat fijn om te horen dat u zo goed ontvangen bent. Hartelijk dank voor uw review. Wij helpen u graag bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Arie Kuyt

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goed!

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Kuyt, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

A. De Vrede

Goed ontvangen door personeel

Dordrecht

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw A. De Vrede, hartelijk dank voor uw review. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

1401 AB Bussum

Deskundigheid
Medewerkers
Veiligheid

Jo

Mooi nieuwe lokatie, met vriendelijk behulpzaam personeel .

Amstelveen

toegankelijkheid voor minder valieden

Gabriella Klip

Top

Meriam Nagtzaam Brooijmans

Heel goed geholpen door Carien en Jeri.

Heb ik niet.

N.Sithamparanathan

Snel geholpen Wisselen na en groeten kluis ging snel.

Almere

Melek Cakin

toppers

niets
delft

Melek

Vriendelijke, begripvolle medewerkster. Zeer tevreden

Zeynep

Heel fijn! Lieve medewerkers en we worden snel geholpen.

Blaak

Arie Kuyt