9.3 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid
Medewerkers
Veiligheid

Carlebur

Goede service zijn zijn bedrijven een voorbeeld nemen

Rotterdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Carlebur, hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Bart Slager

Wij hebben voor het eerst een kluis gehuurd, en zijn zeer tevreden over de goede service en de prettige communicatie.

Geen.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Bart Slager, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent. Graag tot ziens op uw vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Ali Osman

Heel goed

Wassenaar
Wat een ontzettend goede job met een dame Sujei

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Osman, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent. Graag tot ziens op uw vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Henk Wuijster

Groningen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Wuijster, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Bond

Ik vindt het een prachtig en veilig bedrijf.

Purmerend

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Bond, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Birsu

Bij aankomst op de locatie in Amstelveen werden we hartelijk ontvangen door een lieve mevrouw. Haar warme en vriendelijke benadering gaf ons direct een betrouwbaar en prettig gevoel.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Birsu, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Marianne

Altijd vriendelijke ontvangst, Mandy en collegae.Fijn !

Tilburg
Mvt

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Marianne, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Steenbergen

Gouda

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Steenbergen, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Jessica George

Heel professioneel en persoonlijk, een warm welkom!

amstelveen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw George, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Seyda

SterSterSterSterLege ster

Ik heb vandaag een kluis gehuurd in Breda. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar Carien legde me alles heel goed en rustig uit. Ik wil Carien bedanken voor haar hulp en haar glimlach.

Breda

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Seyda, wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt dat u de moeite genomen heeft om een review door te geven. Graag tot ziens bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Rijk Schilder

Ik ben op sollicitatiegesprek geweest.

Amsterdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Rijk, bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat de eerste indruk goed geweest is! Tot ziens op een van de vestigingen. Met vriendelijke groet, Rutger M. | De Nederlandse Kluis

Jj

Ik ben vandaag in Breda geweest. Was wat laat i.v.m. verkeersomleiding. Carien heeft me kundig en professioneel geholpen. Stelde me op mijn gemak en maakt alles in orde wat nodig was. Super fijne ervaring.

Breda Bij Carien

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Jj, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Nihan

Ik ben erg tevreden over De Nederlandse Kluis. De service is professioneel en klantvriendelijk, en ik had direct vertrouwen in de beveiliging. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voel me gerust dat mijn waardevolle spullen daar veilig liggen. Zeker een aanrader voor wie extra zekerheid zoekt.

Blaak 34, 3011 TA Rotterdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Nihan, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

M.W.Stuijts

super service. Leuk en zeer vriendelijk personeel.

aalsterweg eindhoven
echt geen enkele

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Stuijts, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Geemen

Bussum

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Geemen, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

Wat een ontzettend goede job met een dame Sujei

Henk Wuijster

Groningen

Bond

Ik vindt het een prachtig en veilig bedrijf.

Purmerend

Birsu

Marianne

Altijd vriendelijke ontvangst, Mandy en collegae.Fijn !

Tilburg
Mvt

Steenbergen

Gouda

Jessica George

Heel professioneel en persoonlijk, een warm welkom!

amstelveen

Seyda

SterSterSterSterLege ster

Breda

Rijk Schilder

Ik ben op sollicitatiegesprek geweest.

Amsterdam

Jj

Breda Bij Carien

Nihan

Blaak 34, 3011 TA Rotterdam

M.W.Stuijts

super service. Leuk en zeer vriendelijk personeel.

aalsterweg eindhoven
echt geen enkele