9.3 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid

Spaarneplein 2 Den Haag

Paul Bakker

Uitstekend

Eindhoven
Ze vroeg aan mij wat ik in het kluis ging bewaren, dat antwoord gaf ik haar maar ze hoefde het niet te zien. Ik begrijp dat zoiets privacy gevoelig is maar aan de andere kant kun je zo er ook dingen inbewaren die je liever niet hebt lijkt me. De vraag is dan wat voorrang heeft: privacy of veiligheid? De opzet voor de veiligheid en privacy is verder prima. Net als de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen daar. Het lijkt me ook een fijn bedrijf om voor te werken en dat geeft mij als klant ook vertrouwen.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Bakker, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. De vragen die aan u gesteld zijn hebben te maken met de WWFT, dit is een EU-wetgeving waar onder andere banken, verzekeraars, accountants en vele andere bedrijven zich aan moeten houden. De wet is bedoeld om witwassen en terrorismefinanciering tegen te gaan en op te sporen. Om dit te bereiken moeten bedrijven die werken met waarde, informatie verzamelen over hun klanten en ze monitoren zodat het product niet wordt misbruikt door mensen die zich bezig houden met illegale activiteiten. Wij zijn dan ook wettelijk verplicht om aan onze klanten een aantal vragen te stellen die soms privacygevoelig kunnen overkomen. De informatie die u heeft doorgegeven is na het invullen niet meer zichtbaar voor onze medewerkers en wordt niet gedeeld met derden tenzij wij daar wettelijk toe verplicht zijn. Hopelijk hebben wij voor u wat duidelijkheid kunnen scheppen over de gestelde vragen. Mocht u desondanks nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

MCVBK

Altijd prettige ontvangst! Prima medewerking van C.

Breda
Toegang vanaf de straat niet altijd even veilig.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste MCVBK, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw waardering achter te laten in een review. Wat vervelend om te horen dat u zich buiten het pand soms onveilig voelt. Zodra u in Breda het pand verlaat wordt u gezien door de camera's. De beelden worden gedurende de dag nauwlettend in de gaten houden. Hopelijk hebben wij voor u duidelijkheid kunnen geven betreft de veiligheid en kunt u met een gerust hart de vestiging bezoeken. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Nvt

Niets
Blaak

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste anoniem, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Jan hoff

Secure en accuraat zeer vriendelijk.

Neen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Hoff, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

S.Aksen Özçelik

Estlaan 1 Bussum

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Ozcelik, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Ghisai

Veilig

Den haag
Een invalide parkeerplaatsen igewenst

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Ghisai, Hartelijk dank voor het achter laten van uw mooi review en feedback. Uw opmerking zullen wij ter overweging meenemen voor eventuele verbeteringen in de toekomst. Wij helpen u graag verder bij uw volgende kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Arntzen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

prima, met een punt vankritiek

Sinds de verbouwing bent u niet meer rolstoel toegankelijk. De stoepdrempel is te hoog.
Wassenaar

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Arntzen, hartelijk dank dat u de moeite neemt voor een review. Uw opmerking wordt als verbeterpunt voor in de toekomst meegenomen. Wij hopen u tot die tijd verder van dienst te kunnen zijn bij een kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Govaarts

Zeer correcte en vriendelijke service

Bergen op Zoom

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Govaarts, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevredene bent! Wij zijn u graag van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Wim Coene

Positief

vooralsnog niet.
Den Haag

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Coene, hartelijk dank voor uw review. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Lambooij

Erg prettig

Rotterdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Lambooij, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevredene bent! Wij zijn u graag van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Collet

SterSterSterLege sterLege ster

Wij zouden graag geen mail meer willen ontvangen na bezoek aan de kluis, dit vanwege onze privacy

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Collet, voor deze aanpassing zijn wij u graag van dienst op de vestiging. Meldt u per persoon deze wens aan de balie. Wij maken graag deze aanpassing in ons systeem. Let op, wijzigingen van persoonlijke gegevens of instellingen zijn persoonsgebonden. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Arts

Een veilig gevoel

Arnhem

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Arts, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevredene bent! Wij zijn u graag van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Hubers jd

Weinig woorden prima

Tot op heden niet
Heerenveen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Hubers, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent! Wij zijn u een volgende keer graag verder van dienst bij een kluisbezoek op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Beeren

👍

Haarlem

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Beeren, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent! Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

Paul Bakker

Uitstekend

Eindhoven

MCVBK

Altijd prettige ontvangst! Prima medewerking van C.

Breda
Toegang vanaf de straat niet altijd even veilig.

Nvt

Niets
Blaak

Jan hoff

Secure en accuraat zeer vriendelijk.

Neen

S.Aksen Özçelik