Carlebur
Goede service zijn zijn bedrijven een voorbeeld nemen
- Op welke vestiging bent u geweest?
- Rotterdam
98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!
Goede service zijn zijn bedrijven een voorbeeld nemen
Wij hebben voor het eerst een kluis gehuurd, en zijn zeer tevreden over de goede service en de prettige communicatie.
Heel goed
Ik vindt het een prachtig en veilig bedrijf.
Bij aankomst op de locatie in Amstelveen werden we hartelijk ontvangen door een lieve mevrouw. Haar warme en vriendelijke benadering gaf ons direct een betrouwbaar en prettig gevoel.
Altijd vriendelijke ontvangst, Mandy en collegae.Fijn !
Heel professioneel en persoonlijk, een warm welkom!
Ik heb vandaag een kluis gehuurd in Breda. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar Carien legde me alles heel goed en rustig uit. Ik wil Carien bedanken voor haar hulp en haar glimlach.
Ik ben op sollicitatiegesprek geweest.
Ik ben vandaag in Breda geweest. Was wat laat i.v.m. verkeersomleiding. Carien heeft me kundig en professioneel geholpen. Stelde me op mijn gemak en maakt alles in orde wat nodig was. Super fijne ervaring.
Ik ben erg tevreden over De Nederlandse Kluis. De service is professioneel en klantvriendelijk, en ik had direct vertrouwen in de beveiliging. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voel me gerust dat mijn waardevolle spullen daar veilig liggen. Zeker een aanrader voor wie extra zekerheid zoekt.
super service. Leuk en zeer vriendelijk personeel.
De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:
De Nederlandse Kluis
Brediusweg 25
1401 AB Bussum
Heel goed
Ik vindt het een prachtig en veilig bedrijf.
Altijd vriendelijke ontvangst, Mandy en collegae.Fijn !
Heel professioneel en persoonlijk, een warm welkom!
Ik ben op sollicitatiegesprek geweest.
super service. Leuk en zeer vriendelijk personeel.
De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:
De Nederlandse Kluis