9.3 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid
Medewerkers
Veiligheid

Remco Donker

Goede service en zeer vriendelijk.

Alkmaat

Bussum

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Gundelik, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Goede en snel service

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste anoniem, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

van Rijswijk

altijd zeer correct behandeld

tilburg

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer van Rijswijk, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent geweest met onze dienstverlening, graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Kiydir

Wij zijn blij

Dordrecht damplein 50
Wij en veel mensen willen graag dat wij op zaterdag ook langs kunnen komen zo als vroeger. Om dat wij door de week allemaal werken. Om langs te komen moeten wij vrij nemen. Dat wordt meestal lastig , om vrij te nemen.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Kiydir, hartelijk dank voor het achter laten van een review en feedback. Onze openingstijden zijn afgestemd op de huidige bezoekersaantallen. Mochten deze in de toekomst toenemen overwegen wij om onze openingstijden te herzien. U heeft ook de mogelijkheid om kosteloos over te stappen naar een andere vestiging waar de openingstijden ruimer zijn. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-7445555. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Ronald

Prima goed en vriendelijk advies

Breda
Voelt altijd safe daar

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Ronald, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze service, bij een volgend kluisbezoek ontvangen wij u graag. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

K.w.Chong

Denhaag

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer K.w.Chong, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u onze service als goed ervaart. Bij een volgend kluisbezoek zijn wij u graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

R.

SterSterSterSterLege ster

Zoals altijd prima!

Geen..
Zaandam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste R, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent! Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

M

Er zijn geen verbeter punten voor nu
Slaak

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste M, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat tevreden bent! Wij zijn graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Hulya tasdelen

Heel fijn altijd een leuk gesprekje met Nicolette zeer behulpzaam echt een topper❤️❤️

Almelo

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Hulya tasdelen, wat een ontzettend mooi compliment aan onze collega! Bedankt om deze review met ons te delen, wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Arie Snijders

Elke keer zeer positief. Bekwame en vriendelijke gastvrouw. Goede en discrete ervaring.

Emmen
Geen.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Arie Snijders, hartelijk dank voor uw persoonlijke review. Fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Bij een volgend kluisbezoek zijn wij u graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Veltman

Zeer tevreden correct geholpen. De dames zijn beleefd en behulpzaam

Geen een
Utrecht

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Veltman, wat fijn dat u zo goed geholpen bent door onze collega's! Bedankt om deze review met ons te delen, bij een volgend bezoek zijn wij u graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Wim Velraeds

Zeer correct

Brunssum

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Wim Velraeds, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze service, bij een volgend kluisbezoek helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Pbg Korsten

Tot nu toe altijd prima en correct

Rotterdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Korsten, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

A.B.M. van Tol

positief. Behulpzaam, prettige benadering

Hilversum

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw A.B.M. van Tol, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze service, bij een volgend kluisbezoek zijn wij u graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

1401 AB Bussum

Deskundigheid
Medewerkers
Veiligheid

Remco Donker

Goede service en zeer vriendelijk.

Alkmaat

Bussum