9.3 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid
Medewerkers
Veiligheid

Car

Prettige ervaring

Amstelveen

J. kranendonk Jr

Voelt vertrouwd. Aanwezige personeel is correct, klantvriendelijk, zakelijk en desondanks is er toch ruimte voor indien de situatie het toelaat voor een korte gespreksuitwisseling.

nvt

F

Hartelijk ontvangst, duidelijke uitleg en goede locatie.

Frederik Hendriklaan, Den Haag

Heel goed informatie veilig

avkampen-Swijnenburg

klantvriendelijk en goede uitleg

bussum essenlaan

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw avkampen-Swijnenburg, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Welzenis

netjes correct je krijgt voldoende tijd en pricavy

emmen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Welzenis, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Stephanie Soeknandan

Supergoed. Ondanks het slechte weer waren ze gelukkig Geopend! Uitstekend!

Blaak. Molstraat 1 Rotterdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Stephanie Soeknandan, hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooi review. Fijn dat u tevreden bent met onze service. Bij een volgend kluisbezoek helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Sharon |De Nederlandse Kluis

Angelique

Top, goede uitleg van Sudem

Dordrecht Singel

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Angelique, hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door onze collega. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Marian

Altijd zeer correct en vriendelijk

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Marian, wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega. Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. Bij een volgend kluisbezoek staan wij graag klaar voor u. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Michel

Prima!

Groningen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Michel, hartelijk dank voor uw review. Wij ontvangen u graag bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Greglake

GOED

AMSTERDAM/VIJZELSTR.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Greglake, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze service. Bij een volgend kluisbezoek helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Marleen Hessels

Erg vriendelijk en snel

Eindhoven

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Marleen Hessels, wat fijn om te horen dat u zo goed en snel bent geholpen door onze collega's. Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Wij helpen u graag verder bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

H.A.J. van der Velden

heel goed

tilburg

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer H.A.J. van der Velden, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze service. Wij ontvangen u graag bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Femke

Professioneel

Ede

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Femke, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

A.

Ik heb een positieve ervaring met het bedrijf als geheel en de vestiging in Breda in het bijzonder. Carien heeft ruim tijd genomen om helder uitleg te geven, is zeer behulpzaam geweest en denkt met je mee. Ook begrijpt ze goed dat dit voor sommigen een niet alledaagse bezigheid is en behandelt alle vragen geduldig.

Breda
Als verbeterpunt zou ik de ingang willen noemen; een separate ingang, bijvoorbeeld een achteringang vanaf het parkeerterrein, die meer privacy en gevoel van veiligheid waarborgt zou ik een positieve verandering vinden

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste anoniem, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft om deze review te plaatsen. Fijn dat u verder tevreden bent. Wat betreft een aparte ingang, de huidige situatie is bij ons bekend en zijn in gesprek voor verbetering in de toekomst. Mogen wij u erop wijzen dat onze beveiliging en toezicht nog steeds gehandhaafd wordt. Indien u een overstap naar een dichtstbijzijnde andere vestiging wilt bespreken zijn wij u graag telefonisch via 088-7445555 verder van dienst. Hopende u tot die tijd in Breda verder te mogen helpen bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis.

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

Amstelveen

J. kranendonk Jr

nvt

F

Hartelijk ontvangst, duidelijke uitleg en goede locatie.

Frederik Hendriklaan, Den Haag

Welzenis

netjes correct je krijgt voldoende tijd en pricavy

emmen

Stephanie Soeknandan

Supergoed. Ondanks het slechte weer waren ze gelukkig Geopend! Uitstekend!

Blaak. Molstraat 1 Rotterdam

Angelique