9.2 /10

checkbox94% beveelt De Mooiste Muren aan!

Stephanie van Hurne

Prachtige behang en stoffen collectie!

Nicole

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het duurde super lang voordat ik bericht kreeg dat de sample verstuurd was. Hoe lang kan je erover doen denk ik dan?! En heb nog NIKS ontvangen. Ik wil mijn geld terug en nooit meer iets met jullie te maken hebben

Anick

Vakmensen, persoonlijk & ruime collectie

Hermann de Vries

Wat een prachtige winkel, wat een fijne, vriendelijke, invoelende en ter zake kundige medewerkers.

Frederique

Prachtige collectie - persoonlijk en geweldig advies

Blommestein

SterSterSterSterLege ster

Staaltje behang besteld via internet.

liesbeth

Prachtige collectie, mooie uitstraling

M.J.Polderman

Goede levering en snel!

Henk de Laars

Geweldig advies!

Marion

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Behang besteld na 2,5 week nog niet gekregen?

Petra

Goede hulp

Nn

De levering duurde echt heel lang helaas

Antwoord De Mooiste Muren

Beste Fred, Wij hebben vernomen dat u niet helemaal tevreden bent met de bestelling. Dit vinden wij spijtig te horen daar wij elke order met zorg dragen. Daarnaast proberen wij klanten zo goed mogelijk te informeren dat begint al bij de oriëntatie op de website, voor stalen proberen wij een eerlijk verwachting te scheppen door op meerdere plekken aan te geven dat de levertijd 1- 3 weken kan zijn. Ook informeren wij na een week u over de staal, ondanks de aangegeven levertijd waar u mee akkoord bent gegaan door de aankoop te doen. In de orderbevestiging wordt wederom de aangegeven levertijd vermeld. Mocht een levertijd on verhoop toch te lang duren, zijn wij altijd bereikbaar om met u mee te denken over een oplossing. Wij zijn namelijk een klein hecht team dat ten slotte het beste wilt voor een klant. De staal die u besteld heeft komt uit Frankrijk en werd rechtstreeks naar u verzonden. Nogmaals onze excuses dat uw ervaring is tegen gevallen. Wij hopen alsnog dat u tevreden bent met de staal die u ontvangen heeft. Mochten er nog vragen zijn over het behang weet u ons te vinden, bellen, mailen of u bent in de winkel welkom. Met vriendelijke groet, Team De Mooiste Muren

Geantwoord op

Lisa

SPAM Goed

De Mooiste Muren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Mooiste Muren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 maart 2016

De Mooiste Muren

De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken. Van strak en modern tot extravagant en klassiek; iedere stijl is toepasbaar!

Zijlstraat 83

2011TM Haarlem

Stephanie van Hurne

Prachtige behang en stoffen collectie!

Nicole

Anick

Vakmensen, persoonlijk & ruime collectie

Hermann de Vries

Frederique

Prachtige collectie - persoonlijk en geweldig advies

Blommestein

SterSterSterSterLege ster

Staaltje behang besteld via internet.

liesbeth

Prachtige collectie, mooie uitstraling

M.J.Polderman

Goede levering en snel!

Henk de Laars

Geweldig advies!

Marion

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Behang besteld na 2,5 week nog niet gekregen?

Petra

Prima,