ecj
- Nvt
- Product of service:
- applicatiespul
Makkelijk bestellen
Het was een verrassende ervaring om deze bestelling te openen !
Wat super leuk verpakt, prachtige stofjes en een aardigheidje erbij, erg leuk
Super ervaring Altijd vriendelijk en kopje koffie zodat je je gelijk thuisvoelt.
\
Vriendelijk verzorgd mooi verpakt extra presentje alleen maar lof
Heel prettige ervaring. Mijn webshop-bestelling is zeer snel opgepakt, 24 uur later had ik mijn aankopen al in huis. Alles was zeer zorgvuldig verpakt, met zelfs een verrassing in de vorm van een prachtige klos garen en notitieblok je erbij. Deze webshop beveel ik beslist aan, en zal in de toekomst zeker nog eens een bestelling doen.
snel bezorgd ,mooi ingepakt ,met nog iets extra en een kaartje,zoals altijd : top 🌸
Fijne winkel voor borduren en quilten.
Super snelle verzending en het pakketje was ook nog eens heel mooi ingepakt. Erg blij mee!
Prima, duidelijk in communicatie en snelle verzending
Snelle levering, leuk verpakt als een cadeautje 😀 Daardoor wel veel verpakkingsmateriaal
Twee keer kort na elkaar stof besteld. En het was er beide keren snel en goed!!
Hele aardige dames waarvoor geen vraag te gekis
De Lindehof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Lindehof heeft de volgende resultaten bereikt:
De Lindehof
Roobroeksweg 2
8276 AX ZALK
Makkelijk bestellen
Het was een verrassende ervaring om deze bestelling te openen !
Wat super leuk verpakt, prachtige stofjes en een aardigheidje erbij, erg leuk
\
Vriendelijk verzorgd mooi verpakt extra presentje alleen maar lof
Fijne winkel voor borduren en quilten.
Prima, duidelijk in communicatie en snelle verzending
Twee keer kort na elkaar stof besteld. En het was er beide keren snel en goed!!
Hele aardige dames waarvoor geen vraag te gekis
De Lindehof heeft de volgende resultaten bereikt: