J Leidekker
- Sterke punten
- Op laatste moment nog plaats van levering kunnen aanpassen
- Aangekocht product
- Dakbeschot (Douglas) en panlatten
98% beveelt de Jong Handelsonderneming BV aan!
98% beveelt de Jong Handelsonderneming BV aan!
Goed, netjes geholpen.
Goed bedrijf
Het steigerhout was niet echt van topkwaliteit, meerdere planken braken in tweeën en ook een paar begonnen krom te trekken na een miezerbuitje. Al met al niet echt best
Levering zoals het hoort te gaan
Zeer vriendelijke en correcte informatie gekregen aan de telefoon. Het bestellen gaat gemakkelijk en de levering is volgens de afspraken verlopen.
Prima!
DOUGLAS TRIPLE RHOMBUSPROFIEL GESCHAAFD EN FIJNBEZAAGD, 2 TONE ZWART GESPOTEN 25X140MM Op het bedrijf bekeken en besteld. Direct al een leverdatum doorgekregen. Helemaal top!
Perfect van order tot levering
Die zijn goed
Aankoop stalen raam
Prima bedrijf.snelle reactie
Goed en netjes
Duidelijkheid van de web site
Zie sterke punten. Ik mis het kopje verbeterpunten? Een belangrijk verbeterpunt is een steekwagen mee in de vrachtwagen. Ik moest zelf helpen tillen met een loodzware hardhouten deur op een snikhete dag. Ik ben een oudere dame met medische problemen en kwam door de zware inspanning op de huisartsenpost terecht
de Jong Handelsonderneming BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Jong Handelsonderneming BV heeft de volgende resultaten bereikt:
de Jong Handelsonderneming BV