Jeroen bakels
- Sterke punten
- Duidelijkheid
- Aangekocht product
- Vlechtmatten
98% beveelt de Jong Handelsonderneming BV aan!
98% beveelt de Jong Handelsonderneming BV aan!
houten planken gekocht
Heb hier hout voor mijn vlonder besteld. Een klein deel van de douglas vlonderplanken was al een beetje verweerd(grijs), maar dit vind ik geen probleem. De bestelling is geleverd door een vriendelijke vrachtwagenchauffeur, die mij even opbelde toen hij in de buurt was.
Uitstekend, makkelijke webshop, goede prijzen en doen wat ze zeggen (levering op tijd en keurig!).
Prima communicatie en bezorging
goed
Top
zocht wat ik vondt plus snel in huis
Heel tevreden
Uitstekend
Mooie producten met duidelijke afspraken rondom levering.
Tot in de puntjes verzorgd
Goede communicatie
prima contact snelle levering geweldige bezorger
Duidelijke communicatie, vlotte levering
de Jong Handelsonderneming BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Jong Handelsonderneming BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
zocht wat ik vondt plus snel in huis
Heel tevreden
Uitstekend
Mooie producten met duidelijke afspraken rondom levering.
Tot in de puntjes verzorgd
Goede communicatie