8.9 /10

checkbox98% beveelt De Isolatieshop aan!

gewoon goed

komt betrouwbaar over
weet zo niet

Roerig

Uitstekende service, ook toen het fout ging

Goede en snelle communicatie.
Alles in 1x goed leveren:)

Eric

Groot assortiment

Veel keuze
Foutje bij levering, maar wel goed hersteld

SterSterSterSterLege ster

Onlangs heb ik diverse producten besteld. Helaas kreeg ik niet de goede diktes isolatie geleverd. Na een belletje met de isolatieshop werd het snel geregeld, de volgende werkdag had ik de goede spullen in huis en kon ik verder met mijn klus!

Snelle reactie, goede communicatie en er werd goed en snel meegedacht met ons.
Helaas ontbrak de retouropdracht waardoor wij na het brengen van de nieuwe isolatie ook de verkeerde maten nog in huis hadden. Misschien dat dit bij het transportbedrijf ligt. Na weer een belletje met de isolatieshop werd de verkeerde isolatie de dag daarna bij ons opgehaald!

van Weersel

Super goed geholpen, zeer snelle levering.

Netjes, snel, correct

de Jong

Topservice en snelle levering!

Erg tevreden over de service van de Isolatieshop! Mijn bestelling van 16 cm PIR-isolatie voor het dak werd snel geleverd, precies zoals afgesproken. Wat ik extra waardeerde: ik had pakken over en kon die zonder problemen terugbrengen. Super fijn en klantvriendelijk geregeld. Aanrader!

AVAN Rijssen

snelle levering en kloppend

snelheid
niks

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas slechte ervaring

Helaas slechte ervaring met dit bedrijf. Enkele dagen na bestelling gebeld met het bedrijf om te vragen wanneer de levering zou zijn. Op de site stond alleen een geschatte leverdatum. Voor ons was de dag zeer relevant ivm andere werkzaamheden. Ik belde met de klantenservice, door drukte kon er niemand aan de lijn komen. Een automatisch antwoord vroeg om mijn nummer achter te laten zodat ik (dezelfde dag) teruggebeld kon worden. Gedaan, maar nooit meer teruggebeld. Bij de levering stond de chauffeur in de juiste straat(naam), maar in de verkeerde plaats.. Uiteindelijk netjes geleverd, maar vervolgens bleek (chauffeur was direct na leveren vertrokken) dat een verkeerd product was geleverd. Contact met de klantenservice was weer moeizaam. Meerdere keren moeten terugbellen omdat er niemand aan de lijn kon komen. Uiteindelijk netjes geregeld dat het juiste product geleverd kon worden en de verkeerde retour. Op het moment van de bestelling was er ook een actie voor een gratis airfryer. Bij bestelling was ik vergeten de actiecode in te vullen. Met het contact over de verkeerde levering hier over gevraagd, maar de gratis airfryer was niet mogelijk. Wij hadden zelf aangeboden om dan de eventuele verzendkosten te betalen, ook hier werd op gereageerd dat wij pech hadden. Begrijpelijk dat jullie bepaalde actievoorwaarden hebben, maar wat coulance was fijn geweest.. We hadden aangegeven dat we door de verkeerde levering nu niet verder konden. Dat maakte voor de klantenservice niet uit voor deze actie. Voor ons helaas genoeg redenen om hier niet weer te bestellen, en deze review te schrijven
Verpakking

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

nvt

Ik heb isolatie gekocht. Maar ben helemaal niet tevreden van 1 partij. Zwaar beschadigden ik moest nog retourkosten van 100 euro betalen. Omdat jullie macht hebben heb ik niets gedaan. Ik zal jullie nooit aan een ander aanbevelen. Ik heb meer dan 400 euro betaal voor de gipsplaat partij.
Neem je klant serieus en verkoop geen troep. Door deze incident en geen compensatie zal ik jullie nooit aanbevelen aan een ander.

De Betrouwbare Vakman

Prettige site om spullen te bestellen, duidelijke informatie en snelle levering.

nvt
Levering en contact met de chauffeur die het super netjes aflevert op de afgesproken plaats

Denissen

Redelijke

Gemak van het bestellen
Bij de bestelling de kortingscode op te geven voor de gratis aifryer. Hiervoor gebeld met de helpdesk. Na een dag wachten en 6x bellen (het was erg druk) een vriendelijke medewerker aan de lijn gekregen. Deze gaf aan dat het geen enkel probleem was om het actieproducten nog toe te voegen, echter bij levering ontbrak het alsnog..jammer

Dangremond timmerwerken

Aanbod. Voorraad. Levertijd

Vossen

Prima website, duidelijk maar je moet wel vooraf weten wat je zoekt

Track and trace mag wat heter

De Isolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Isolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2016

De Isolatieshop

De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee wij in 2010 De Isolatieshop zijn begonnen. De isolatiebranche is van vroeger uit erg conservatief. Je handelde in A-keuze of B-keuze producten, maar niet in allebei. Daar hebben wij verandering in gebracht! Dit hebben we gedaan door zowel A-keuze als B-keuze isolatiemateriaal én outlet partijen op te nemen in ons assortiment. Een concept dat in de markt goed ontvangen is. Met ons brede aanbod hebben wij iedereen wat te bieden!

Hengelder 40

6902 PA Zevenaar

gewoon goed

komt betrouwbaar over
weet zo niet

Roerig

Uitstekende service, ook toen het fout ging

Goede en snelle communicatie.
Alles in 1x goed leveren:)

Eric

Groot assortiment

Veel keuze
Foutje bij levering, maar wel goed hersteld

SterSterSterSterLege ster

Snelle reactie, goede communicatie en er werd goed en snel meegedacht met ons.

van Weersel

Super goed geholpen, zeer snelle levering.

Netjes, snel, correct

de Jong

Topservice en snelle levering!

AVAN Rijssen

snelle levering en kloppend