Patrick Van Capel
- Sterke punten
- Goede voorlichting op de site
- Verbeterpunten of tips
- Geadviseerde hoeveelheid montage kit was flink te laag
Van bestelling tot levering:Prima!
Aardige mensen jammer dat enkele isolatieplaten in de hoeken gebroken waren
Dakisolatie gekocht. Super fijn bedrijf.
Goed bedrijf en ook nog de goedkoopste
prima
Perfect geregeld alles word netjes thuis bezorgd en het was netjes verpakt zonder breuk en kompleet.
Top
Prima locatie , prijzen zijn gunstig en ruim assortiment.
Fijne mensen alles is bespreekbaar en hulpzaam
Super
Meedenkend, snelle levering, goede kwaliteit en service
Zeer goed
Prima, na buikpijn over aparte levering
Heel goed
De Isolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Isolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:
De Isolatieshop
Hengelder 40
6902 PA Zevenaar
Van bestelling tot levering:Prima!
Aardige mensen jammer dat enkele isolatieplaten in de hoeken gebroken waren
Dakisolatie gekocht. Super fijn bedrijf.
Goed bedrijf en ook nog de goedkoopste
prima
Top
Prima locatie , prijzen zijn gunstig en ruim assortiment.
Fijne mensen alles is bespreekbaar en hulpzaam
Super