8.9 /10

checkbox97% beveelt De Isolatieshop aan!

uitstekend

Ik vindt het prima zo
zeer goede (klanten) service, goede duidelijke website

Harry Hulman

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte levering! Op website staat vandaag besteld morgen in huis. Ik heb vorige week woensdag bestelling gedaan en al verwacht dat het niet donderdag maar vrijdag bezorgd zou worden. Echter ik heb vandaag dinsdag mijn bestelling nog niet gekregen en werd vandaag pad gebeld dat levering morgen komt. Dat is precies 1 week na bestelling!!! Ik ben zeer ontevreden en kan mijn klus dus niet afmaken. Ik bedenk me nog wel voordat ik opnieuw bij deze firma ga bestellen.

Afspraak nakomen en dus op tijd leveren

Antwoord De Isolatieshop

Beste Harry, Vervelend dat je de levering als negatief hebt ervaren. We kunnen inderdaad in veel gevallen de eerst volgende werkdag uitleveren wanneer je kiest voor levering met datum en tijdvak. We zien echter in je order dat je op de vrijdag hebt besteld en hebt gekozen voor standaard levering (2-5 werkdagen). We hebben de order de eerst volgende woensdag bij je laten bezorgen. Dat is binnen 3 werkdagen. Verder hopen we dat je wel tevreden bent over de producten.

Geantwoord op

Fedde Horst

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jammer dat ik niet wist dat de retour binnen 14 dagen moet….!!!!!!!!!!!!!! In het werk, kwamen er wat dingen met de draag binten naar voren…. En helaas heeft de egalisatie korrels wat langer moeten wachten om te kunnen gebruiken…. En doordat we de pint hebben aangepakt, hadden we minder nodig… En nu hebben we over

Retourpolis beter
Ze kunnen leveren en dat is het

enrico Cramer

SterSterLege sterLege sterLege ster

niet zo goed

vriendlijkere klantenservice
goede prijskwaliteit

Martin Stoutjesdijk

Was bij dit bedrijf gekomen vanwege het ruime assortiment. Advies gevraagd en pir met OSB platen bestelt.

Goed advies, ruim assortiment, duidelijke levertijden en afleverings afspraken. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Ga zo door

dick schults

Is prima gegaan

Betrouwbaar

André Boorsma

Snel geleverd, pir afschotplaten die niet op voorraad waren, werd direct over gemaild met een voorgestelde leverdatum.

Communicatie en levering

Heel goed

Goed verpakt. Geen beschadigingen. Snel en correct geleverd.

Roel

Goede service, bestelling staat en wordt gelijk naar je wagen gereden. Plaat materiaal is wel behoorlijk nat. Geen probleem voor product kwaliteit, maar het werkt niet heel lekker

Snelle service Breed assortiment Goede prijzen Kan zelf afhalen
Iets meer aandacht aan het droog opslaan.

Zeer tevreden

Goede en duidelijke webshop

anonymous

Telefonisch goed advies gehad. Snel bezorgd.

Advies en snelle bezorging

evert

super

sneller bezorgd dan verwacht met een super levering.... site zelf is ideaal alles zo gevonden

Sofie Peerlinck

SterSterSterLege sterLege ster

matig

ik kwam de eerste keer maar ik vind het bestellen en afhalen van dingen niet echt optimaal het was me niet duidelijk dat als ik het wou ophalen ik eerst wel het leverproces door moet volledig om aan te geven dat ik het op kwam halen. ik had eerst ook gehoopt het aan de deur op te kunnen halen zonder vooraf te reserveren maar dat kon duidelijk niet dat dit voor meer mensen niet duidelijk was bleek doordat ik toen ik mijn bestelling op kon halen er nog mensen waren die hoopten en dachten dat ze het zo konden ophalen helaas.
kwliteit van materiaal is goed

De Isolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Isolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2016

De Isolatieshop

De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee wij in 2010 De Isolatieshop zijn begonnen. De isolatiebranche is van vroeger uit erg conservatief. Je handelde in A-keuze of B-keuze producten, maar niet in allebei. Daar hebben wij verandering in gebracht! Dit hebben we gedaan door zowel A-keuze als B-keuze isolatiemateriaal én outlet partijen op te nemen in ons assortiment. Een concept dat in de markt goed ontvangen is. Met ons brede aanbod hebben wij iedereen wat te bieden!

Hengelder 40

Betrouwbaar

André Boorsma

Communicatie en levering

Heel goed

Goed verpakt. Geen beschadigingen. Snel en correct geleverd.

Roel

Snelle service Breed assortiment Goede prijzen Kan zelf afhalen
Iets meer aandacht aan het droog opslaan.

Zeer tevreden

Goede en duidelijke webshop

anonymous

Telefonisch goed advies gehad. Snel bezorgd.

Advies en snelle bezorging

evert